kukukali Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Βάλτε μια έξυπνη πρίζα για το on/off .Την κλείνεις/ανοίγεις από εκει χειροκίνητα και αν θέλεις την προγραμματίζεις .
MakisCE Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, giorginho είπε Θενξ, τα ξέρω αυτά, τα έχει και στις οδηγίες. Το θέμα μου όμως είναι ότι όταν βγάλω την κάψουλα θέλω να κάνω μια πολύ σύντομη "πλύση" με σκέτο νερό, γιατί πάντα έχει μείνει λίγος καφές μέσα. Με πλήκτρο on/off πατάω το πλήκτρο του εσπρέσο πχ 1-2 δευτερόλεπτα και την σβήνω. Χωρίς αυτό.... Τραβάω το καλώδιο από την πρίζα 🙄🙈. Προφανώς δεν μπορώ να ρυθμίσω τη δόση του εσπρέσο ή του λουνγκο για το "πλυσιμο", γιατί τις χρειάζομαι και τις 2 εκεί που τις έχω ρυθμίσει 😉. δεν το κατάλαβα πώς το λες, αλλά.. - πατάς το κουμπάκι ξανα για να τρέξει λίγο νερό (να ξεβγάλεις) - πατάς ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ κουμπιά ταυτόχρονα, και κλείνει
Sebu Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 μαλλον δεν θελει το ξεβγαλμα να κραταει τον ιδιο χρονο που κανει να φτιαξει καφε πχ να ριχνει νερο για 9-10 δευτερολεπτα. Προσωπικα δεν εχω θεμα με αυτο, αλλο θελουν απλα να ψεκαζουν για 1-2 δευτερα. Αν εκανε 1-2 λεπτα θα ελεγα να παιζει ρολο, για το μικρο χρονο που κανει ετσι και αλλιως να φτιαξει καφε δεν παιζει διαφορα στο ξεβγαλμα για μενα τουλαχιστον.
prefuse Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) προσοχή Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων που συμμετέχουν στην ενέργεια αυτή μπορεί να μην υπάρχουν καν.. https://www.plaisio-cdn.gr/ProductManuals/202109-promo-nespresso.pdf https://promos.nespresso.gr/plaisio Σφάλμα 404 Η σελίδα δεν υπάρχει. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2021 από prefuse
SabotazNic Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, prefuse είπε προσοχή Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων που συμμετέχουν στην ενέργεια αυτή μπορεί να μην υπάρχουν καν.. Για αυτο ειπα και πριν να κρατησετε κλειστες συσκευασιες μεχρι να επιβεβαιωσετε την παραλαβη του aeroccino Το σαιτ ανοιγει παλι btw
giorginho Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Sebu είπε μαλλον δεν θελει το ξεβγαλμα να κραταει τον ιδιο χρονο που κανει να φτιαξει καφε πχ να ριχνει νερο για 9-10 δευτερολεπτα. Προσωπικα δεν εχω θεμα με αυτο, αλλο θελουν απλα να ψεκαζουν για 1-2 δευτερα. Αν εκανε 1-2 λεπτα θα ελεγα να παιζει ρολο, για το μικρο χρονο που κανει ετσι και αλλιως να φτιαξει καφε δεν παιζει διαφορα στο ξεβγαλμα για μενα τουλαχιστον. Με την pixie το κανω τοσο συντομο που απλα ριχνω το "ξεβγαλμα" μεσα στο ιδιο ποτηρι με τον καφε, ουσιαστικα πεφτουν ελαχιστες σταγονες 'σκετο' νερο και περισσοτερο "περισσευμα" καφε. Ιιιισα-ισα να καθαριζει δηλαδη και να μην πρεπει να λερωσω 2ο ποτηρι/κουπα (προφανως επισης αποφευγω να χρησιμοποιω για αυτον το σκοπο το δοχειο απο κατω).
prefuse Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Για αυτο ειπα και πριν να κρατησετε κλειστες συσκευασιες μεχρι να επιβεβαιωσετε την παραλαβη του aeroccino Το σαιτ ανοιγει παλι btw https://promos.nespresso.gr/plaisio αυτο δεν ανοιγει...
SabotazNic Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, prefuse είπε https://promos.nespresso.gr/plaisio αυτο δεν ανοιγει... https://promos.nespresso.gr/Plaisio/ Στο τελος λειπει ενα "/" 1
aret1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, giorginho είπε Θενξ, τα ξέρω αυτά, τα έχει και στις οδηγίες. Το θέμα μου όμως είναι ότι όταν βγάλω την κάψουλα θέλω να κάνω μια πολύ σύντομη "πλύση" με σκέτο νερό, γιατί πάντα έχει μείνει λίγος καφές μέσα. Με πλήκτρο on/off πατάω το πλήκτρο του εσπρέσο πχ 1-2 δευτερόλεπτα και την σβήνω. Χωρίς αυτό.... Τραβάω το καλώδιο από την πρίζα 🙄🙈. Προφανώς δεν μπορώ να ρυθμίσω τη δόση του εσπρέσο ή του λουνγκο για το "πλυσιμο", γιατί τις χρειάζομαι και τις 2 εκεί που τις έχω ρυθμίσει 😉. Όποιο κουμπί θες από τα δύο το πατάς μια φορά και στον επιθυμητό χρόνο που θέλεις το ξαναπατάς και σταματά η ροή (αφού έχεις αφαιρέσει την κάψουλα, με σκέτο νερό για καθαρισμό) Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2021 από aret1
giorginho Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 👌 Το έχω δοκιμάσει κι αυτό, συνήθως πιάνει, αλλά μια φορά κάτι έκανα λάθος και κατέληξα να προγραμματισω την δόση εσπρέσο να είναι ξέρω γω 5-10ml. Το διόρθωσα μετά αλλά γενικά λέω ότι η ζωή μου είναι ευκολότερη με την pixie (έτσι κι αλλιώς η του θέματος είναι στο πατρικό μου, που βρίσκομαι πλέον σπάνια).
onelonelystar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 9/9/2021 στις 12:56 ΠΜ, SabotazNic είπε Ειναι γνωστη μαρκα η krups? Νομιζω θα δωσω +5 για delonghi η Krups γενικά βγάζει πολύ καλές καφετιέρες. Και έχει λίγο πιο όμορφο design από τη Delonghi.
SabotazNic Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 btw εμενα σταλθηκε με την ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ ΑΕ. Γνωριζει κανεις χρονους για επαρχια? Ειναι κουριερ, μεταφορικη, κατι στην μεση σε χρονους παραδοσης?
giorginho Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, aret1 είπε Όποιο κουμπί θες από τα δύο το πατάς μια φορά και στον επιθυμητό χρόνο που θέλεις το ξαναπατάς και σταματά η ροή (αφού έχεις αφαιρέσει την κάψουλα, με σκέτο νερό για καθαρισμό) Τελικά το ξαναδοκίμασα σήμερα και φαίνεται να δουλεύει αρκετά καλά το κολπάκι 😉👍.
prefuse Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 9/9/2021 στις 6:48 ΠΜ, giorginho είπε Επειδή την έχω ακριβώς αυτή, έχετε υπόψη ότι δεν έχει κουμπί on/off, κάτι που εμένα τουλάχιστον στην χρήση της με ενοχλεί αρκετά. Επίσης το σύστημα βάλε-βγάλε κάψουλες σε αυτή έχει μια τάση να πηγαίνει να κλείσει, μάλλον ο μοχλός είναι πιο βαρύς από το πανάλαφρο πλαστικό κομμάτι που πηγαινοερχεται και (χωρίς φυσικά να σφραγίζει) παίρνει την "κατηφόρα" προς τα πίσω... Γενικά σε σχέση με την pixie που έχω κάνει πολύ άσχημη εντύπωση φθηνού προϊόντος. Την είχα πάρει 38€ με δώρο 40€ για καφέδες, οπότε θα έλεγα ότι μόνο αν κάποιος θέλει οπωσδήποτε αυτή την έκδοση του aeroccino (είναι πλέον χρόνια στην αγορά η 4η γενιά του, που έχει και περισσότερες επιλογές παρασκευής αφρού και χωρίς το δύσχρηστο κουμπί πάνω στο ίδιο το "μπρίκι") αξίζει να πάρει την προσφορά. Έτσι πως το γράφεις είναι σαν να πήρες 38€ την καφετιέρα. Ενώ ουσιαστικά πήρες 38+40= 78€ την καφετέρια με 40€ δώρο για καφέδες. Έχει διαφορά στο ότι κάποιος μπορεί να νομίζει ότι σε κάποιες περιόδους η μηχανή πουλιέται στα 38€, που από όσο γνωρίζω δεν ισχύει. 1
nek4d Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, prefuse είπε Έτσι πως το γράφεις είναι σαν να πήρες 38€ την καφετιέρα. Ενώ ουσιαστικά πήρες 38+40= 78€ την καφετέρια με 40€ δώρο για καφέδες. Έχει διαφορά στο ότι κάποιος μπορεί να νομίζει ότι σε κάποιες περιόδους η μηχανή πουλιέται στα 38€, που από όσο γνωρίζω δεν ισχύει. Υπηρξαν καποτε προσφορες μηχανης με 49€ και 39€ (mediamarkt), αλλο μοντελο τοτε, αλλα οντως απο τοτε δεν εχουν ξαναπαιξει τοσο χαμηλα. Με το που μπηκαν οι μεγαλοι παικτες στις συμβατες καψουλες στα ΣΜ, σταματησαν οι χοντρες προσφορες στις μηχανες, λογικο. Την συγκεκριμενη, πιο φθηνη τιμη την ειχε περισυ Νοεμβριο το buldoza (γενικα κυνηγαει καλες τιμες με δωρακια στις νεσπρεσσο αυτο το σαιτ), στα 65 €, με δωρο 2 φλυτζανακια δικα τους και εκτος τις στανταρντ ενσωματωμενες λιγες καψουλες της μηχανης, εδινε εξτρα 30 ευρω σε καψουλες μεσω σπαστικης κομματιαστης παραγγελιας στην μαμα εταιρεια. Και αλλα μαγαζια ειχαν την ιδια προσφορα χωρις τα φλυτζανακια. Την Pixxie με κλασσικο κουμπι και καλυτερο μοντελο, την ειχε καλυτερη τιμη τα τελευταια χρονια το mediamarkt σε ενα χρωμα, στα 70€ τον Γεναρη του 2019. Γενικα παντως σκανε συνεχεια προσφορες για νεσπρεσομηχανες. Η συγκεκριμενη ειναι καλη για οσους θελουν το aeroccino, το οποιο ειναι χρησιμο σε πολλους, ασχετως χρησης καφε, για ζεσταμα γαλακτος τον χειμωνα για παιδια κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα