TassosMage Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα, τις τελευταίες εβδομάδες απέκτησα το συνήθειο να ακούω ήχους καταιγίδας όταν πέφτω να κοιμηθώ. Ο λευκός θόρυβος βοηθά στο να με πάρει ο ύπνος πιο εύκολα, και ιδιαίτερα ο ήχος της βροχής μου αρέσει πολύ. Χρησιμοποιώ ένα παλιό tablet, μόνιμα συνδεδεμένο στον φορτιστή γιατί η μπαταρία δε κρατάει καθόλου, στο οποίο βάζω να παίζει ένα από τα πολλά "Rain sounds for sleeping" βίντεο. Αλλά δε μου αρέσει η διαδικασία. Νομίζω πως το να χρησιμοποιώ ένα ολόκληρο tablet, με ανοιχτή οθόνη, που συνδέεται στο internet, για να ακούσω ένα αρχείο ήχου σε χαμηλή ένταση, χωρίς απαιτήσεις σε ποιότητα, είναι λίγο overkill, και ίσως ξοδεύει και αρκετά περισσότερη ενέργεια από αυτή που χρειάζεται. Σκέφτηκα να βρω κάτι σαν ένα μικρό φορητό ραδιοφωνάκι, κατά προτίμηση επαναφορτιζόμενο, στο οποίο μπορώ να βάλω ένα USB stick με μερικά mp3 και να επιλέγω ποιο θα παίξει και με τι ένταση. Με μια πολύ γρήγορη αναζήτηση, μου τράβηξε την προσοχή αυτό (Meier M-U115 Retro), κυρίως λόγω εμφάνισης. Γνωρίζετε αν θα κάνει αυτό που θέλω; Υπάρχει ίσως κάτι πολύ καλύτερο για αυτή τη δουλειά που μου διαφεύγει; Ευχαριστώ.
dis83 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Επειδή εκνευρίζομαι με τον παραμικρό εξωτερικό θόρυβο, ακόμα και στο αρκετά ήσυχο σπίτι μου, πριν χρόνια πήρα αυτό και το έχω σχεδόν πάντα να παίζει. https://www.amazon.com/Adaptive-Sound-Technologies-LectroFan-Non-Looping/dp/B074FL2HL2 Καλύτερη λύση, καλύτερος έλεγχος, μεγαλύτερη ποικιλία ήχων, είναι το HomePod. Έχω ένα mini στο σαλόνι και ένα στο υπνοδωμάτιο. Αυτοματισμοί βάσει ώρας, ενεργοποίηση όταν φτάνω σπίτι, άπειροι ήχοι και πολλά άλλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα