Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

γνωρίζετε κάποιον τρόπο να μεταφέρω δωρεάν ένα πρόγραμμα που έχω από εξωτερικό δίσκο σε νέα εγκατάσταση Windows?

Άλλαξα σκληρό στον υπολογιστή μου, έβαλα ssd με νέα εγκατάσταση Windows, έβαλα τον παλιό σκληρό σε θήκη αλλά έχω μέσα ένα πρόγραμμα που δεν μπορώ βρω με τίποτα το serial key.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μου μεταφέρει την εγκατάσταση του προγράμματος μαζί με τις ρυθμίσεις? Τα λειτουργικά είναι windows 10 και στους 2 σκληρούς και ο παλιός σκληρός δουλεύει κανονικά.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, emilios87 είπε

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μου μεταφέρει την εγκατάσταση του προγράμματος μαζί με τις ρυθμίσεις?

Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Ποιο πρόγραμμα είναι (στείλε pm αν δεν θέλεις να το πεις δημόσια);

Ίσως αν ξανασυνδέσεις τον παλιό δίσκο να μπορέσεις με κανένα τρικ να εμφανίσεις τον serial του προγράμματος αλλά να το μεταφέρεις έτσι όπως το σκέφτεσαι είναι πολύ δύσκολο. Παλαιότερα υπήρχε ένα πρόγραμμα application mover που υποσχόταν μεταφορά εφαρμογών (σε εποχές 98/xp). Δεν ξέρω όμως αν δουλεύει ακόμα και αν τραβάει και το serial.

Δημοσ.

Το πρόγραμμα είναι αρκετά σπάνιο (θα στο στείλω σε pm).  Ουσιαστικά δεν χρειάζομαι το serial number γιατί το έχω αλλά δεν το δέχεται. Όταν μου το είχαν εγκαταστήσει μου έκαναν κάποιες ρυθμίσεις για να παίξει οι οποίες είναι καταχωρημένες στον σκληρό. Για να το πω ποιο σωστά όταν τελειώνει η εγκατάσταση ζητάει να του τοποθετήσεις ένα usb και να του καταχωρήσεις έναν κωδικό. Τον κωδικό τον έχω αλλά δεν έχω το usb. Αφού κάνεις αυτή την διαδικασία  το πρόγραμμα παίζει χωρίς να του βάζεις το usb. Επειδή ο σκληρός είναι της crusial και παρέχεται δωρεάν το acronis για clone θα το κάνω εγκατάσταση μήπως και περίπτωση να με αφήσει να κάνω την μεταφορά μόνο του προγράμματος αν και νομίζω ότι κάνει clone όλο τον δίσκο.

Δημοσ.

Θα μπορουσες να κανεισ Migration τον hdd σε ssd και στην ουσια μεταφερει τα παντα απο τον ενα δισκο στον αλλον σα να μην αλλαξει τιποτε (εκτός απο τον σκληρο)

Δημοσ.

Με clone το ξέρω ότι θα παίξει αλλά δεν θέλω γιατί στον παλιό σκληρό υπάρχουν σφάλματα στην εγκατάσταση των windows και ο υπολογιστής ότι ρυθμίσεις και να του κάνεις κάνει να ανοίξει 1 λεπτό.Τωρα θέλει το πολύ 10 δευτερόλεπτα. Γι'αυτό θέλω να είναι καθαρή η εγκατάσταση. Χώρια ότι έχει πολλά άχρηστα πρόγραμμα τα οποία δεν τα χρειάζομαι πλέον και γενικά υπάρχουν πολλά κατάλοιπα που μόνο με format σβήνουν.

Δημοσ.

Δεν μπορείς όμως να τα έχεις όλα. Ή καθαρή εγκατάσταση χωρίς το πρόγραμμα ή κλώνος με το πρόγραμμα ή καθαρή εγκατάσταση και στέλνεις το pc για να σου περάσουν πάλι το πρόγραμμα.
Αν έχει προβλήματα η εγκατάσταση θα προσπαθήσεις να τα επιδιορθώσεις ίσως με sfc /scannow ή ακόμα και με εγκατάσταση από πάνω διατηρώντας τα προγράμματα και τις ρυθμίσεις.

5 λεπτά πριν, emilios87 είπε

κάνει να ανοίξει 1 λεπτό.Τωρα θέλει το πολύ 10 δευτερόλεπτα.

Αν ήθελε 1 λεπτό με μηχανικό δίσκο θα κάνει 10-15 δευτερόλεπτα με ssd.
Αυτό που σου έκαναν με το usb ίσως να ήταν κάποιου είδους ενεργοποίησης που δεν μπορείς να κάνεις χωρίς το usb ακόμα και αν έχεις το serial.

Δημοσ.

Ετσι είναι δυστυχώς,  το ψάχνω από εχθές και δεν βρίσκω άκρη με κανένα πρόγραμμα. Νομίζω ότι ειναι μονόδρομος να μου το εγκαταστήσουν πάλι. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια.

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να κάνεις πρώτα έναν κλώνο και να δεις πως θα πάει και ίσως να ξεφορτώσεις μερικά άχρηστα προγράμματα. Αν σου πάει καλά, άστο έτσι και όσο πάει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...