Προς το περιεχόμενο

Οι σημαντικότερες ανακοινώσεις και τα καλύτερα trailer του PlayStation Showcase 2021


JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με κάποιες από αυτές να είναι τα God of War: Ragnarok, Spider-Man 2, Wolverine, KOTOR Remake και άλλα

Η Sony ετοίμασε το δικό της ψηφιακό event με το PlayStation Showcase 2021 το οποίο ολοκληρώθηκε πριν μερικές ώρες, παρουσιάζοντας νέα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν στο PlayStation 5. Παρόλο που δεν είδαμε κάτι σχετικά με το νέο VR headset, είχαμε μεγάλες ανακοινώσεις και trailers για τίτλους όπως God of War: Ragnarok, Spider-Man 2, όπως και το Remake του Star Wars: Knights of the Old Republic μαζί με άλλες εκπλήξεις.

Το άνοιγμα της παρουσίασης έγινε με το remake του Star Wars: Knights of the Old Republic, κάτι που επιβεβαίωσε τις παλαιότερες φήμες για την ύπαρξη του τίτλου. Άγνωστο το πότε θα κυκλοφορήσει, αλλά μάθαμε πως πρόκειται για χρονική αποκλειστικότητα όσον αφορά τις κονσόλες.

Η Insomniac Games είχε κάποιες από τις μεγαλύτερες ανακοινώσεις της βραδιάς, καθώς πέρα από το Spider-Man 2, εργάζεται και σε έναν τίτλο με επίκεντρο τον Wolverine.

Μετά από αρκετό καιρό χωρίς νέα, είδαμε τα πρώτα gameplay πλάνα από τη συνέχεια του God of War reboot, το οποίο αναμένεται μέσα στο 2022 για PlayStation 4 και PlayStation 5.

Ο fantasy spin-off τίτλος στον κόσμο του Borderlands, Tiny Tina’s Wonderland, έχει πλέον κλειδώσει ημερομηνία κυκλοφορίας για 25 Μαρτίου 2022 και στο trailer έχουμε μια πρώτη ματιά από gameplay.

Άλλος ένας τίτλος που εμφανίστηκε ήταν το Forspoken της Square Enix, από το οποίο πήραμε μια γεύση από τη μάχη μαζί με αρκετά spells. Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη.

Κάτι που μάθαμε πριν μερικές μέρες, ήταν η επανακυκλοφορία του Alan Wake υπό τη μορφή Remaster. Τώρα έχουμε και ένα σχετικό trailer όπου μπορούμε να έχουμε μια πρώτη άποψη για τις γραφικές βελτιώσεις που έχει υποστεί ο τίτλος της Remedy.

Παρά τα χρόνια του, το Grand Theft Auto V συνεχίζει να βρίσκει τον δρόμο του σε νέες παρουσιάσεις, με την ανανεωμένη έκδοση για συστήματα νέας γενιάς να κυκλοφορεί τον Μάρτιο, μαζί με το GTA Online φυσικά.

Νέα πλάνα είχαμε και από τον νεώτερο τίτλο της Tango Gameworks, Ghostwire: Tokyo, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη για PS5 και PC.

Από το trailer δύσκολα καταλαβαίνει κανείς περί τίνος πρόκειται, αλλά αυτό που μάθαμε είναι πως οι Radiohead θα συνεργαστούν με την Epic Games για έναν τίτλο που δημιουργήθηκε από το artwork των Thom Yorke και Stanley Donwood.

Οι δύο τελευταίοι τίτλοι της σειράς Uncharted, A Thief’s End και Lost Legacy, θα επανακυκλοφορήσουν ως Remaster για PS5 και PC. Η συλλογή αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του νέου έτους.

Φυσικά δε θα μπορούσε να απουσιάσει το Gran Turismo 7, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο 4 Μαρτίου 2022 για PS4 και PS5.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

14 λεπτά πριν, Iliaz είπε

μονο και μονο το gran turismo με κανει να σκεφτομαι το ps5 

Τα έτη κυκλοφορίας στα τρέιλερ με κάνουν να σκέφτομαι το ps6.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από τα χειρότερα 'event' που έχω δει. Το ps5 έχει ανάψει 5 φορές όλο όλο και με αυτά που είδα και τις ημερομηνίες των μεγάλων ονομάτων που έδειξαν θα κάνει ακόμα περισσότερο καιρό να ανάψει 

  • Like 1
  • Thanks 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εκτός απο την ανακοίνωση του Wolverine με αυτο το teaser,δεν έδειξε κάτι μεγάλο που να μην περιμέναμε,να δούμε τι θα λέει αυτό και τι θα λέει το Spiderman 2 που όπως έδειξε το CGI θα έχει τον Venom πιθανώς ως βασικό αντίπαλο.

Το GOW ήταν σίγουρα το highlight των τρέιλερ,επειδή έδειξε και απο το παιχνίδι,χωρίς να δούμε σημαντικές διαφορές η βελτιώσεις απο το προηγούμενο,αφού φάνηκε περισσότερο ως expansion του προηγούμενου.

Γενικά πολύ remastered έπεσε,το KOTOR που είναι απο τα αγαπημένα SW games και που πέρασαν σχεδόν 2 δεκαετίες,πιστεύω το άξιζε ένα Remaster για τα υπόλειπα δεν το βρίσκω απαραίτητο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι πέρα από τα spiderman2 κ God of War, το Wolverine ήταν μια απρόσμενη έκπληξη. Ανυπομονώ να δω περισσότερα.

 

Επεξ/σία από ilias78
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρατήρησε κάποιος πως το trailer του Gran Turismo, από 00:23 έως το 00:35, δείχνει εικόνες και πλάνα από το trailer του πρώτου Gran Turismo; Ή το Ford GT από τα cutscenes του GT4; Πολύ προσγειωμένο trailer, δείχνει αυτά που θέλει ο gamer. 

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με ξάφνιασε ευχάριστα η παρουσίαση του Wolverine που θα ανατπυχθεί από την Insomniac. Από την εποχή του Xmen Origins Wolverine στα PS3/X360 δεν έχουμε δει άλλο αξιοπρεπές τίτλο με αυτό τον ήρωα. Προσωπικά, μπαίνει στα λίστα με τα παινχίδια για τα οποία αξίζει να πάρεις PS5.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...