Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα προγράμματα COSMOTE GIGAMAX μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο εξωτερικό.

Tα ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας, SMS και ΜΒ των προγραμμάτων COSMOTE GIGAMAX μπορούν να χρησιμοποιηθούν δωρεάν σε Ε.Ε. Ισλανδία, Λίχτενσταϊν και Νορβηγία. Στα προγράμματα COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED GB M, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED GB L και COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED ισχύει όριο ορθής χρήσης στην κατανάλωση GB: 35GB, 40GB, 45GB, αντίστοιχα.
Οι χώρες όπου αφορά η δωρεάν περιαγωγή είναι: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γαλλικές Γουιάνα, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Γουαδελούπη, Δανία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Κύπρος, (ΛΑ) Ρεγιούνιον, Λετονία, Λιθουανία, Λίχτενσταϊν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μαρτινίκα, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φιλανδία.
  • Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ το είχα βρει τελικά απλά λέει ότι πρέπει να είσαι περισσότερο καιρό Ελλάδα και ένα 4 μήνες εξωτερικό σκέφτηκα να το κλείνω όταν δεν το χρειάζομαι

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημερα, ειμαι συνδρομητης της Cosmote Unlimted M και εχω μια extra sim (σε μορφη esim) σε κινητο συνδεδεμενη στο προγραμμα μου οπου κυλουσαν ολα καλα μεχρι προσφατα εχει παρατηρηθει χαμηλη ταχυτητα σε βιντεοκλησεις (messenger/signal/telegraph). Λετε να εχουν βαλει κοφτη ταχυτητας αν καταναλωσαμε πολλα GB πχ 1000GB στο unlimited; Δοκιμασαμε τα παντα (επανεκκινησεις, ενημερωσεις, διαγραφες) αλλα μονο σε wifi δουλευουν κανονικα οι βιντεοκλησεις... Μονο εντος Ελλαδος εννοειται και οχι roaming 35GB στο εξωτερικο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 22/11/2021 στις 7:13 ΜΜ, poulinos είπε

σε wind unlimited που εχω το οριο ορθης χρησης ειναι 500giga. ή 35 gb roaming

Τα έχεις φτάσει τα 500GB και μετά σε έχει κόψει ;

Δημοσ.
9 hours ago, cmvrgr said:

Τα έχεις φτάσει τα 500GB και μετά σε έχει κόψει ;

Οχι δεν τα εχω φτασει για να δω αν θα με κοψει ή αν θα μου κανει μειωση στην ταχυτητα. δεν παιζει να τα φτασω ποτε τα 500 gb χρηση σε ενα μηνα απο κινητο. σπιτι εχω vdsl. σε αφηνει να αγορασεις εξτρα πακετα αλλα ναι μαλλον πρεπει να ρωτησω για να δω τι γινεται μετα τα 500.

εκτος αν το γραφει καπου και δεν το εχω διαβασει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

Οχι δεν τα εχω φτασει για να δω αν θα με κοψει ή αν θα μου κανει μειωση στην ταχυτητα. δεν παιζει να τα φτασω ποτε τα 500 gb χρηση σε ενα μηνα απο κινητο. σπιτι εχω vdsl. σε αφηνει να αγορασεις εξτρα πακετα αλλα ναι μαλλον πρεπει να ρωτησω για να δω τι γινεται μετα τα 500.

εκτος αν το γραφει καπου και δεν το εχω διαβασει.

Τότε από που συμπέρανες ότι έχει αυτό το όριο ;

Δημοσ.

γιατι αμα στειλεις bal στο 1279 σου λεει οτι εχεις 500 giga όριο και τα 35 απο αυτα για roaming στο εξωτερικο.το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω(προσωπικα δεν με ενδιαφερει) τι γίνεται μετα τα 500giga. και ολοι οι παροχοι σου λενε ποιο θεωρειται το οριο ορθης χρησης.

43 minutes ago, cmvrgr said:

Τότε από που συμπέρανες ότι έχει αυτό το όριο ;

• Thanks 1
Δημοσ.

Από όσο έχω διαβάσει η κοσμοτε δεν έχει όριο όντως. Μάλιστα κάποιοι το βάζουν για κύριο Ίντερνετ με ρουτερ στο σπίτι. Αν ξερει κάποιος αν όντως έχει όριο η όχι ας μας ενημερώσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, kostasbm είπε

μπορω τη sim να τη βαλω σε 4g h 5g router και να ωφεληθω απο τις καλυτερες ταχυτητες ????????

Δεν έχει και τόσο καλές ταχύτητες αν το βάλεις σε router … μην με ρωτήσεις γιατί ακριβώς αλλά έχω δοκιμάσει σε ρουτερ αξίας από 50 ευρώ έως 500 ευρώ 5G ….στα κινητά έχω πάντα τα διπλάσια …

Επεξ/σία από Dmspolys
Δημοσ.
On 06/12/2021 at 16:28, taslikos said:

Από όσο έχω διαβάσει η κοσμοτε δεν έχει όριο όντως. Μάλιστα κάποιοι το βάζουν για κύριο Ίντερνετ με ρουτερ στο σπίτι. Αν ξερει κάποιος αν όντως έχει όριο η όχι ας μας ενημερώσει.

καλο ειναι να το ρωτησεις.μπορει απλα να σου μειωνει ταχυτητα μετα.

On 07/12/2021 at 17:57, Dmspolys said:

Δεν έχει και τόσο καλές ταχύτητες αν το βάλεις σε router … μην με ρωτήσεις γιατί ακριβώς αλλά έχω δοκιμάσει σε ρουτερ αξίας από 50 ευρώ έως 500 ευρώ 5G ….στα κινητά έχω πάντα τα διπλάσια …

σε 4g ειχα δει καποιες διαφορες αλλα δεν ηταν τοσο μεγαλες.ειναι weird να γινεται αυτο βεβαια.στο 4g χωριζονται σε categories τα lte. καθε router μπορει να ειναι αλλο Category και αλλαζουν τα μεγιστα Upload/download.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, poulinos είπε

καλο ειναι να το ρωτησεις.μπορει απλα να σου μειωνει ταχυτητα μετα.

σε 4g ειχα δει καποιες διαφορες αλλα δεν ηταν τοσο μεγαλες.ειναι weird να γινεται αυτο βεβαια.στο 4g χωριζονται σε categories τα lte. καθε router μπορει να ειναι αλλο Category και αλλαζουν τα μεγιστα Upload/download.

Έχω δοκιμάσει και σε 4g router ακριβά μάλιστα όπως Netgear nighthawk M1 και πάλι δεν είδα ταχύτητες κινητού στο ίδιο σημείο στο σπίτι !!! Τελικά κατέληξα με huawei 818 263. Μόνο και μόνο γιατί έχει νορμαλ συμπεριφορά με το nas μου . Θα δοκιμάσω και με την κάρτα της Vodafone αυτήν την βδομάδα μέχρι τώρα ήμουν με o2 Γερμανίας … 

Δημοσ.
55 minutes ago, Dmspolys said:

Έχω δοκιμάσει και σε 4g router ακριβά μάλιστα όπως Netgear nighthawk M1 και πάλι δεν είδα ταχύτητες κινητού στο ίδιο σημείο στο σπίτι !!! Τελικά κατέληξα με huawei 818 263. Μόνο και μόνο γιατί έχει νορμαλ συμπεριφορά με το nas μου . Θα δοκιμάσω και με την κάρτα της Vodafone αυτήν την βδομάδα μέχρι τώρα ήμουν με o2 Γερμανίας … 

ελπιζω καποια στιγμη να πεσει στα χερια μου το fritz 6850 5g να κανω δοκιμες.ειχα δει και εγω διαφορα αλλα οχι τρελη διαφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...