Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Προσπαθώ να κάνω ανάκτηση Λογαριασμού του Facebook ενός φίλου επειδή πήρε καινούργια συσκευή και έχει χάσει τους κωδικούς.. 😂και δεν μου εμφανίζει τον σωστό λογαριασμό αλλά κάτι άσχετους που μάλλον τους δημιουργισε στην προσπάθεια του να κάνει ανάκτηση τον σωστό λογαριασμό.. 

Μάλλον έχει δώσει το ίδιο αριθμό τηλεφώνου σε πολλά account.. 

Τον αριθμό του τηλεφώνου το βρήκα από το λογαριασμό του Facebook που έχει ακόμα πρόσβαση από την παλιά συσκευή.. 

Με έναν κωδικό που δοκίμασα δεν μπαίνει στο προφίλ και βγάζει μήνυμα για spam.. Έχει κλειδώσει ο λογαριασμός?? 

Αν είναι έτσι να κάνει έναν νέο αλλά θα θέλει και αλλο νούμερο κινητου γιατί αν βάλω το παλιό θα μπλοκάρει.. 

Συγνώμη για τι κατεβατό.. 

Οποίος γνωρίζει κάτι από ανάκτηση Λογαριασμού Facebook ας πει την γνώμη του.. 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, vagelis2019 είπε

Καλησπέρα 

Προσπαθώ να κάνω ανάκτηση Λογαριασμού του Facebook ενός φίλου επειδή πήρε καινούργια συσκευή και έχει χάσει τους κωδικούς.. 😂και δεν μου εμφανίζει τον σωστό λογαριασμό αλλά κάτι άσχετους που μάλλον τους δημιουργισε στην προσπάθεια του να κάνει ανάκτηση τον σωστό λογαριασμό.. 

Μάλλον έχει δώσει το ίδιο αριθμό τηλεφώνου σε πολλά account.. 

Τον αριθμό του τηλεφώνου το βρήκα από το λογαριασμό του Facebook που έχει ακόμα πρόσβαση από την παλιά συσκευή.. 

Με έναν κωδικό που δοκίμασα δεν μπαίνει στο προφίλ και βγάζει μήνυμα για spam.. Έχει κλειδώσει ο λογαριασμός?? 

Αν είναι έτσι να κάνει έναν νέο αλλά θα θέλει και αλλο νούμερο κινητου γιατί αν βάλω το παλιό θα μπλοκάρει.. 

Συγνώμη για τι κατεβατό.. 

Οποίος γνωρίζει κάτι από ανάκτηση Λογαριασμού Facebook ας πει την γνώμη του.. 

Η ανάκτηση νομίζω γίνεται είτε με επαλήθευση κινητού τηλεφώνου είτε διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου email. Προσπάθησε να ανακτήσεις τον λογαριασμό δίνοντας το email που είχε βάλει ο φίλος σου στο Facebook κατά την εγγραφή (θα του σταλεί μήνυμα επιβεβαίωσης ταυτότητας και αλλαγής κωδικού στο email)...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Dream_Killer είπε

Η ανάκτηση νομίζω γίνεται είτε με επαλήθευση κινητού τηλεφώνου είτε διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου email. Προσπάθησε να ανακτήσεις τον λογαριασμό δίνοντας το email που είχε βάλει ο φίλος σου στο Facebook κατά την εγγραφή (θα του σταλεί μήνυμα επιβεβαίωσης ταυτότητας και αλλαγής κωδικού στο email)...

Ευχαριστώ για την απάντηση θα το δοκιμάσω με το mail..

αλλά όταν βάζω έναν κωδικό που είχε αποθηκευμενο στο Chrome για το Facebook (που μάλλον είναι ο σωστός) μου βγάζει μήνυμα για σπαμ.. (μάλλον έχει κλειδώσει το προφίλ!!) 

Είναι δύσκολο γιατί έχει δώσει ίδιο τηλέφωνο σε πολλά Facebook account και δεν μπορώ ούτε να τα διαγράψω.. 

Η λύση πιστεύω είναι νέο account Facebook και νέο mail, τηλέφωνο για να δηλώσει.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...