Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω ενα προβληματακι με το poco x3 pro 256/8, ολα καλα και ομορφα με τη συσκευη αλλα δε ξερω αν φταιει το update ή οχι ομως ενω ο ηχος κλησης οταν με καλουν ακουγεται δυνατα και μια χαρα, στα social viber και messenger οταν μου στελνουν μηνυμα ακουγετε πολυ πιο χαμηλα απο οταν δοκιμαζω να επιλεξω τον ηχο απο τις ρυθμησεις και εχω τερμα τον ηχο απο τα πληκτρα ελεγχου, τι μπορεινα συμβαινει, εχω γκουκλαρει τα παντα και λυση δε βρισκω.

Εχω 2 poco ιδια με ιδια themes και στην αλλη συσκευη τη δευτερη δηλαδη η οποια ειναι η 128-6gb (εγω εχω την 256/8gb) ακουγεται με τη μεγιστη ενταση, οι ρυθμησεις ηχου και στις 2 συσκευες ειναιακριβως ιδιες. Στη δευτερη συσκευη παντως παιζει φουλ δυνατα η ειδοποιηση.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Μετά την 12.5 το χάος.........

Βλέπω ότι τα προβλήματα συνεχίζονται στα Poco.....

Δεν εχω κανενα αλλο προβλημα, περα απο αυτο δηλαδη ολα τα υπολοιπα λειτουργουν απροβληματιστα με τη 12.5.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 ιδιες συσκευες εχω, στη μια κανενα μα κανενα θεμα ακουγεται καμπανα που τσεκαρα και μου εστειλαν στο viber, στο αλλο παιζει λιγο πιο χαμηλα οταν μου στελνουν και εχω μπλεξει με τις ρυθμησεις αν φταιει δηλαδη καποια ρυθμηση μακαρι να ηξερα πια.

edit: στο messenger ειναι ιδια η ενταση και στις 2 συσκευες, μονο με το viber υπαρχει το θεμα.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως στις τρύπες έχει πιάσει τίποτα σκόνη ή χνουδακι?

Πάρε την άλλη συσκευή που δεν έχει θέμα και τσεκαρε τις ρυθμίσεις μία μία να δεις αν είναι σωστές.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GATE123 είπε

Μήπως στις τρύπες έχει πιάσει τίποτα σκόνη ή χνουδακι?

Πάρε την άλλη συσκευή που δεν έχει θέμα και τσεκαρε τις ρυθμίσεις μία μία να δεις αν είναι σωστές.

Ναι θα το δοκιμασω, δε νομιζω να συμβαινει αυτο με τη σκονη γιατι οταν δοκιμαζω τον ιδιο ηχο απο τις ρυθμησεις επιλογης ηχου βαραει φουλ δυνατα σε ξεκουφαινει οπως και στη κληση δηλαδη, μονο οταν μου στελνει αλλος εχει το προβλημα.

edit: problem fixed, τελικα το κανει και στα δυο κινητα, δε ξερω αν ειναι μετα απο το update ή πριν αλλα το κανει και στις δυο συσκευες μετα απο αρκετο τσεκαρισμα που εκανα.

Επεξ/σία από giorgosmcmc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...