skar1983 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους . Μου έστειλαν από Αμερική έναν δίσκο και μου το έστειλαν μέσω FedEx, δεν έχει άλλη επιλογή. Τι ισχύει για έξτρα χρέωση; Είναι στα 33 ευρω με φόρους και μεταφορικά. Έχω ανεβάσει και φωτογραφία. Κάθε πληροφορία είναι αποδεκτή.
andreas1gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, skar1983 είπε Καλησπέρα σε όλους . Μου έστειλαν από Αμερική έναν δίσκο και μου το έστειλαν μέσω FedEx, δεν έχει άλλη επιλογή. Τι ισχύει για έξτρα χρέωση; Είναι στα 33 ευρω με φόρους και μεταφορικά. Έχω ανεβάσει και φωτογραφία. Κάθε πληροφορία είναι αποδεκτή. Αν το κατάστημα έκανε σωστά την διαδικασία στο IOSS τοτε δεν θα υπάρχει κάποια χρέωση. Διαφορετικά πρεπει να δείτε τον τιμοκατάλογο της εταιρείας.
skar1983 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Αν το κατάστημα έκανε σωστά την διαδικασία στο IOSS τοτε δεν θα υπάρχει κάποια χρέωση. Διαφορετικά πρεπει να δείτε τον τιμοκατάλογο της εταιρείας. Δεν είναι μου απάντησαν. Οπότε θα αρνηθώ παραλαβή .... Τι τιμή να περιμένω;
andreas1gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, skar1983 είπε Δεν είναι μου απάντησαν. Οπότε θα αρνηθώ παραλαβή .... Τι τιμή να περιμένω; Για το τι τιμή θα χρεωθείς πρεπει να μιλήσεις με την fedEx... Σίγουρα θα πρέπει να πληρώσεις 24% φόρο. Εσύ γνωρίζεις αν πρεπει να μην παραλάβεις με ενδεχόμενο να χάσεις τα χρήματα σου... Αλλά μου κάνει εντύπωση, πως σου χρέωσαν 24% φόρο χωρίς να ειναι στο IOSS;;;; Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2021 από andreas1gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα