chousi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Γεια σας ινσομνιακς ευχαριστώ για την φιλοξενία καταρχήν, Θα ήθελα τα φώτα σάς έχω αγοράσει πακέτο από την Τουρκία αθλητικών αγώνων στο, και λόγο ότι βρίσκομαι στην Ελλάδα δεν έχω δικαίωμα να τα παρακολουθώ υπάρχει και κάποιος τρόπος να βάλω vpn Τουρκίας ώστε να το ξεγελάσω ευχαριστώ πολύ
kormos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, chousi είπε Γεια σας ινσομνιακς ευχαριστώ για την φιλοξενία καταρχήν, Θα ήθελα τα φώτα σάς έχω αγοράσει πακέτο από την Τουρκία αθλητικών αγώνων στο, και λόγο ότι βρίσκομαι στην Ελλάδα δεν έχω δικαίωμα να τα παρακολουθώ υπάρχει και κάποιος τρόπος να βάλω vpn Τουρκίας ώστε να το ξεγελάσω ευχαριστώ πολύ Βάλε ένα και κάνε τη δοκιμή να δεις... Υπάρχουν δωρεάν αρκετά...
micos000 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δοκίμασε το trial του CyberGhost. Επίσης το NordVPN υπόσχεται full refund αν δεν ικανοποιηθείς μέσα σε έναν μήνα.
spyros_s Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 ΜΗΝ βάλεις VPN Τουρκίας, δεν θα έλεγα και η πιο καλή λύση. Τα software vpn περνάνε μέσα από Cloud Servers του εκάστοτε παρόχου vpn συνεπώς η κίνηση στο δίκτυο μπορεί να εποπτέυεται (παρότι όλοι υποστηρίζουν ότι δεν το κάνουν). Γενικά είναι καλό να έχεις μια ενεργή συνδρομή για χρήση (Torents, Dowloading κλπ) οπότε μπορείς να το χρησιμοποιηείς και σε κάτι άλλο πέραν των αθλητικών καναλιών. Το NordVPN (6 συσκευές ~75€ / 2έτη) και το CyberGhost (7 συσκευές ~55€ / 2έτη) που ανέφερε και ο φίλος πιο πάνω είναι από τα καλύτερα και πιο γρήγορα ωστόσο είναι αρκετά πιο ακριβά και περιορίζουν τον αριθμό των συσκευών. Προσωπικά χρησιμοποιώ το SurfShark το οποίο σου δίνει απαιριόριστες συσκευές με ~45€/ 2 έτη. Από ταχύτητα κατεβάζω με 35-45 Mbps από την 50άρα που έχω και περίπου 50-120Ms ping. Επιβεβαιώσε μόνο ότι κάνει για την δουλειά που το θες. Τουρκία έχει πάντως.
nas91 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μου εχει στειλει η Bitdefender προσφορα για vpn με 15 ευρω/1 ετος.Αξιζει να προχωρησω?Η χρηση που κανω ειναι browsing,ταινιες,social(φβ+ig).Δεν ειχα μπει στη διαδικασια να σκεφτω για vpn,ομως το τελευταιο μηνα μου εχουν μπλοκαρει τους λογαριασμους σε fb+ig,χωρις να εχω ανεβασει/σχολιασει/οτιδηποτε,πραγμα που με βαζει σε διαφορες σκεψεις,και ελεγα μηπως το vpn μπορουσε να με προστατεψει απο εδω και περα.Να αναφερω πως εχω κανονικη συνδρομη antivirus bitdefender.
micos000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 18 λεπτά πριν, nas91 είπε το τελευταιο μηνα μου εχουν μπλοκαρει τους λογαριασμους σε fb+ig,χωρις να εχω ανεβασει/σχολιασει/οτιδηποτε,πραγμα που με βαζει σε διαφορες σκεψεις,και ελεγα μηπως το vpn μπορουσε να με προστατεψει απο εδω και περα. Πως μπορεί το vpn να σε προστατέψει από κάτι τέτοιο;
nas91 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, micos000 είπε Πως μπορεί το vpn να σε προστατέψει από κάτι τέτοιο; Αν δε μπορει το antivirus,ουτε το vpn,τοτε ποιος?
micos000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για το vpn μιλούσα γιατί σε αυτό αναφέρθηκες. Το vpn δεν σε προστατεύει από κάτι τέτοιο. Το antivirus είναι άλλο θέμα. Αν και πάλι, αν σου έχουν χακάρει τον λογαριασμό ούτε αυτό μπορεί να σε βοηθήσει. Φαντάζομαι ότι έχεις αλλάξει κωδικούς σε social και email και δεν το έκανες από το pc που φοβάσαι ότι έχει μολυνθεί αλλά ή από καθαρό pc ή από το κινητό. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από micos000
nas91 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, micos000 είπε Για το vpn μιλούσα γιατί σε αυτό αναφέρθηκες. Το vpn δεν σε προστατεύει από κάτι τέτοιο. Το antivirus είναι άλλο θέμα. Αν και πάλι, αν σου έχουν χακάρει τον λογαριασμό ούτε αυτό μπορεί να σε βοηθήσει. Φαντάζομαι ότι έχεις αλλάξει κωδικούς σε social και email και δεν το έκανες από το pc που φοβάσαι ότι έχει μολυνθεί αλλά ή από καθαρό pc ή από το κινητό. Aπλως,επειδη δεν ειμαι και τρελος γκατζετακιας,ουτε γνωριζω πολλα απο software,πιστευα οτι ενα καλο antivirus και ενα vpn θα με προστατευαν.Δε γνωριζω βεβαια,πως γινεται να μου χακαρουν το λογαριασμο,αυτος να μπλοκαριστει,και στη συνεχεια να μη μπορω να βγαλω ακρη ποτε.Γιατι εκανα και αναφορες,αλλα δεν ελαβα καμια απαντηση.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ,τωρα εγινε.Στο θεμα μας,θεωρεις το bitdefender vpn αξιο γαι 15 ευρω/χρονο?
micos000 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Το "χακάρισμα" είναι να μπορέσει κάποιος άλλος να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σου και να ποστάρει σαν να ήσουν εσύ (συνήθως λινκ με ιούς ή ανάρμοστα σχόλια) ή να σου αλλάξει τον κωδικό και να μην μπορείς να συνδεθείς εσύ. Αυτό για να γίνει θα πρέπει κάπως να μπει από κάποιον υπολογιστή όπου έχεις αποθηκεύσει τα στοιχεία σου ή να καταφέρει να βρει τον κωδικό σου (ίσως με κάποιο keylogger ή με κάποιον άλλο τρόπο). Το vpn δεν σε προστατεύει από τα παραπάνω γιατί η μόνη δουλειά που προσφέρει είναι να σε συνδέει στο ίντερνετ μέσω άλλης χώρας. Το antivirus ναι, μπορεί να σε προστατεύσει από ιούς και ίσως από τα keyloggers.
skiace Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 κανοντας μια συνδρομη vpn (σκεφτομαι το cyberghost η το surfshark), πως μπορει να μπει σε LG tv για παρακολουθηση πχ netflix χωρις περιορισμο χωρας ; Μηπως πρεπει να κεντρικα στο ρουτερ (εχω asus που νομιζω οτι υποστηριζει σεταρισμα vpn) ; νομιζω οτι το cyberghost μπορει να μπει αν εχω καταλαβει καλα.
micos000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Το shark σου δίνει μια dns ip (SmartDNS την ονομάζει) που μπορείς να την βάλεις στην τηλεόραση για σύνδεση μέσω Αμερικής (μόνο). Δεν ξέρω για το cyber. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα