Προς το περιεχόμενο

Antivirus AVIRA

vounisios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου...μπαινοντας πριν λιγο στο λογ-σμο μου της ΕΤΕ, ειδα οτι με χρεωνουν με ποσο 79,95 ευρω για το Antivirus  AVIRA που το ειχα για λιγο καιρο-περσυ-αλλα το σταματησα γρηγορα γιατι κατι δεν μου αρεσε...Και σημερα οι ξυπνιοι αυτοι της εταιρειας θεωρησαν καλο να με ενημερωσουν οτι θα μου κρατησουν-ευτυχως οχι ακομα-το ποσο αυτο αν συμρφωνησω & δεν αλλαξω γνωμη.   Χρειαζεται μια επικοινωνια μαζι τους ωστε να το ακυρωσουν, αλλα δεν ξερω που στην ευχη να τους βρω, δεν γνωριζω & Αγγλικα & εχω προβλημα, θα μου <<φανε>>το χρημα τελικα.  Δεν γνωριζω αν υπαρχει γραφειο της εταιρειας εδω στην Ελλαδα, αν γνωριζετε κατι ενημερωστε με... Σας ευχαριστω πολυ. Συν-να σας βαζω τα δυο ενημερωτικα.

AVIRA (1).jpg

AVIRA (2).jpg

Δημοσ.

Περίεργο. Έκανες πάγια εντολη για κάτι; 

Τα anti-virus, τα αγοράζεις μια φορά και μέσα συμπεριλαμβάνεται και άδεια χρήσης για κάποια χρόνια που τα ορίζεις εσύ, 1, 2 έτη κοκ. 

Αν θες πάλι να αγοράσεις κάνεις νέα αγορά με άδειες εκ νέου για κάποια χρόνια. 

Δημοσ.

Ειλικρινα δεν θυμαμαι τι μ@@@@ια  εκανα....Τωρα τι γινεται ?  πως θα τους σταματισω για να μην μου παρουν αυτα τα χρηματα καθως δεν χρησιμοποιω αυτο το προιον τους ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν αγόρασες το πρόγραμμα θα άφησες ενεργοποιημένη την αυτόματη ανανέωση της συνδρομής.Το έπαθα κι εγώ με το kaspersky,είχα αφήσει ενεργοποιημένο το auto-renewal και τώρα που λήγει μου ήρθε mail οτι θα τραβήξει τα λεφτά για την ανανέωση

Είχε link στο mail όπου μπορούσες να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ανανέωση,ευτυχώς είχα κρατήσει το mail αγοράς και είχα τον κωδικό αγοράς που χρειαζόταν για να κάνω άμεσα την διαδικασία ακύρωσης

Για το avira δεν ξέρω ποιές επιλογές έχεις για να το απενεργοποιήσεις,αν είχες κάνει λογαριασμό και μπορείς να μπείς στο προφίλ σου,στο παρακάτω link έχει οδηγό πως απενεργοποιείται(είναι στα αγγλικά με εικόνες):

https://support.avira.com/hc/en-us/articles/360001045178-Cancel-your-Avira-subscription

Επεξ/σία από musiccc444
Δημοσ.

A....μαλιστα.....σε ευχαριστω....για να δω....Ειδα τα 79 ευρω & κοψοχολιαστηκα....μαλλον αυτο θα ειχα κανει....Θα ενημερωσω εδω για τις ενεργειες, απλα να πω τουτο:  Πρεπει πολυ να προσεχουμε με αυτες τις ONLINE πληρωμες-συνδρομες κλπ.....

Δημοσ.

1 λεπτό πριν, vounisios είπε

A....μαλιστα.....σε ευχαριστω....για να δω....Ειδα τα 79 ευρω & κοψοχολιαστηκα....μαλλον αυτο θα ειχα κανει....Θα ενημερωσω εδω για τις ενεργειες, απλα να πω τουτο:  Πρεπει πολυ να προσεχουμε με αυτες τις ONLINE πληρωμες-συνδρομες κλπ.....

Για αυτό δεν βαζουμε την καρτα ή τον λογαριασμό μας όπου να είναι.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ποσο δικιο εχεις.............

Δημοσ.

Είναι σαν συνδρομή,το έχουν ενεργοποιημένο συνήθως και πρέπει να το απενεργοποιήσεις κατά την αγορά,εγώ το κάνω πάντα στο kaspersky γιατί το αγοράζω σε προσφορά όπου το βρώ(ενεργοποίηση μέσω vpn κλπ),αλλά την τελευταία φορά που το πήρα από το αγγλικό site ξέχασα να ξετικάρω την αυτόματη ανανέωση και ευτυχώς με ειδοποίησαν εγκαίρως και την ακύρωσα 

Σε όλα υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης μέσα από το προφίλ σου,στην διαχείριση αδειών,ακόμη και να έχεις ξεχάσει τον κωδικό κάνε ανάκτηση με το mail που είχες καταχωρήσει κατά την εγγραφή σου στο πρόγραμμα

Δημοσ.

Αυτο το μνμ της AVIRA, μηπως κατι μου λεει ?

My devices
No devices
Currently, none of your devices are protected by Avira. Let's connect and protect your first device — just click Install.
Your account
With Avira since 2017

Και μου φαινεται περιεργο το εξης:  Με θυμηθηκαν απο το 2017,  τωρα ?????

Δημοσ.

Κανε αυτο που ειπαν τα παιδια, και επισης σταματα να χρησιμοποιεις τριτα  προγραμματα antivirus, με το Windows Defender εισαι καλυμμενος. Αν χρειαστεις ποτε κατι εξτρα, κοιτα το Malwarebytes.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, vounisios είπε

Αυτο το μνμ της AVIRA, μηπως κατι μου λεει ?

My devices
No devices
Currently, none of your devices are protected by Avira. Let's connect and protect your first device — just click Install.
Your account
With Avira since 2017

Και μου φαινεται περιεργο το εξης:  Με θυμηθηκαν απο το 2017,  τωρα ?????

3 χρόνια δωρεάν και τωρα μπαίνεις στον τέταρτο χρόνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Το θέμα είναι σε μια εγκατάσταση προγράμματος ή μία αγορά να μην πατάμε απλά next, next, next….

Επεξ/σία από andreas1gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...