Προς το περιεχόμενο

iPhone 6s εν έτει 2021

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Georgram είπε

Δεν γνωρίζω τι αυτονομία έχουν τα συγκεκριμένα μοντέλα αλλά όπως ειπα παραπάνω μην περιμένεις να κρατάει ολόκληρη μέρα! Μιλάμε για κινητό 6+ χρόνων! Δοκίμασε το πριν το πάρεις κι αν δεις ότι δεν σε ικανοποιεί η απόδοση του το αφήνεις! 

Το θέμα είναι ότι η Apple επηρέασε την αυτονομία προκειμένου οι κάτοχοι των παλιότερων μοντέλων να αναγκαστούν να πάρουν ένα καινούριο iPhone.

Η αρχική αυτονομία της μπαταρίας πριν πάρουν τα τηλέφωνα το update ήταν περισσότερη. 

Προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα με την Apple ούτε είμαι hater της εταιρίας. 

• Confused 1
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, onelonelystar είπε

ναι σου δίνει 5GB δωρεάν.

το Xiaomi Redmi Note 8 Pro πάντως που έχει ο δικός μου είναι παρα πολύ καλό. και μπαταρία τουμπανο.

ναι ε; με το τελευταιο update στο 12.5.2 απλα θελω να το πεταξω, παροτι εχω τα τελευταια 4 χρονια xiaomi και δεν τα αλλαζα, αλλα τελος παντων. Τωρα καταλαβα τι εννοουν ολοι για τα θεματα λειτουργικου αλλα και αργων ενημερωσεων. Θα μου πεις helios ηθελες τι περιμενες, θα σου πω δικιο εχεις βλακας ειμαι

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο συμβατό φορτιστή γιατί από όσο ξέρω δεν έχει (και αν έχει φαντάζομαι είναι αρκετά ταλαιπωρημένος). Είδα τον αυθεντικό της Apple αλλά πιστεύω πως δεν αξίζει να τον αγοράσω για αυτό το κινητό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lon-zet είπε

Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο συμβατό φορτιστή γιατί από όσο ξέρω δεν έχει (και αν έχει φαντάζομαι είναι αρκετά ταλαιπωρημένος). Είδα τον αυθεντικό της Apple αλλά πιστεύω πως δεν αξίζει να τον αγοράσω για αυτό το κινητό. 

Να του πεις να σου δώσει και καλώδιο φόρτισης μαζί. Φορτιστές κάνουν όλοι, δεν χρειάζεται να αγοράσεις καινούργιο αν έχεις ήδη από άλλο κινητό.

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, koutsis είπε

Να του πεις να σου δώσει και καλώδιο φόρτισης μαζί. Φορτιστές κάνουν όλοι, δεν χρειάζεται να αγοράσεις καινούργιο αν έχεις ήδη από άλλο κινητό.

Φορτιστή εννοώ και το καλώδιο φόρτισης.

Πήρε και άλλα iPhones μετά από αυτό οπότε μάλλον τον χρησιμοποιεί αυτός

Και αν όντως υπάρχει δεν θα ζήσει για πολύ ή θα είναι ήδη σε κακή κατάσταση. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, lon-zet είπε

Φορτιστή εννοώ και το καλώδιο φόρτισης.

Πήρε και άλλα iPhones μετά από αυτό οπότε μάλλον τον χρησιμοποιεί αυτός

Και αν όντως υπάρχει δεν θα ζήσει για πολύ ή θα είναι ήδη σε κακή κατάσταση. 

Πήγαινε σε ένα κατάστημα (κωτσοβολο, Γερμανό κτλ.) και πάρε ένα σκέτο καλώδιο με 4 - 5€. Μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή συσκευή για να δεις το iOS,έτσι έκανε ένας φίλος και πήγε από Xiaomi σε iPhone, με ένα 6s και μάζεψε λεφτά  για το 12 Mini.

Πολύ καλό κινητό για αρχή, μετά μαζεύεις χρήματα για το iPhone 11 τουλάχιστον αν συνεχίσεις σε iOS.

Γιατί από το 11 και μετά δεν έχει σημαντικές διαφορές και εχεις την πλήρη εμπειρία του iOS με όλες τις δυνατότητες ή αν όχι όλες το 99% θα το έχεις.

Κάτοχος SE 2020,και θέλω να πάω σε iPhone 12 

Επεξ/σία από NikolasKon14
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τελικά δεν έκατσε η φάση με το 6s, αλλά το σκέφτομαι πολύ για μεταχειρισμένο iPhone 8 64GB από Back Market (γύρω στα 200€) ή από ιδιώτη στην ίδια τιμή.  

Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Realme 8. 

Τι πιστεύετε:

1. Αξίζει η αγορά του το 2021, δηλαδή μπορεί να ανταποκριθεί στις σημερινές ανάγκες ενός απλού χρήστη?
  2. Μπορεί η απόδοση του να συγκριθεί με αυτήν του Realme 8 (ταχύτητα, κάμερα, οθόνη)?
  3. Τι γίνεται με την μπαταρία. Τα mha φαίνονται πραγματικά λίγα και δεν είμαι γενικά τύπος που φορτίζει συνέχεια. 
  4. Πιστεύετε ότι θα συνηθίσω κάποια στιγμή την μικρή οθόνη με τα τεράστια περιθώρια? 
  5. Θέλω πολύ να δοκιμάσω iOS, αλλά λογικά η συσκευή θα παίρνει updates για το ίδιο διάστημα που θα παίρνει και το android τηλέφωνο. 
  6. Αξίζει το iPhone SE 2 τα 80€ περισσότερα που κοστίζει μεταχειρισμένο?
  7. Έχει μεγάλη διαφορά με το iPhone 7 το οποίο κοστίζει 70€ λιγότερα, άρα είναι και μια πιο ασφαλής επιλογή για κάποιον που δεν έχει εμπειρία με την εταιρία? 
  8. Τώρα έχω ένα Redmi Note 4x, θεωρείται πως θα δω διαφορά ή θα είναι το ίδιο με το παλιό μου τηλέφωνο? 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, lon-zet είπε

Τελικά δεν έκατσε η φάση με το 6s, αλλά το σκέφτομαι πολύ για μεταχειρισμένο iPhone 8 64GB από Back Market (γύρω στα 200€) ή από ιδιώτη στην ίδια τιμή.  

Τι πιστεύετε:

1. Αξίζει η αγορά του το 2021, δηλαδή μπορεί να ανταποκριθεί στις σημερινές ανάγκες ενός απλού χρήστη?
  2. Μπορεί η απόδοση του να συγκριθεί με αυτήν του Realme 8 (ταχύτητα, κάμερα, οθόνη)?
  3. Τι γίνεται με την μπαταρία. Τα mha φαίνονται πραγματικά λίγα και δεν είμαι γενικά τύπος που φορτίζει συνέχεια. 
  4. Πιστεύετε ότι θα συνηθίσω κάποια στιγμή την μικρή οθόνη με τα τεράστια περιθώρια? 
  5. Θέλω πολύ να δοκιμάσω iOS, αλλά λογικά η συσκευή θα παίρνει updates για το ίδιο διάστημα που θα παίρνει και το android τηλέφωνο. 
  7. Έχει μεγάλη διαφορά με το iPhone 7 το οποίο κοστίζει 70€ λιγότερα, άρα είναι και μια πιο ασφαλής επιλογή για κάποιον που δεν έχει εμπειρία με την εταιρία? 
  8. Τώρα έχω ένα Redmi Note 4x, θεωρείται πως θα δω διαφορά ή θα είναι το ίδιο με το παλιό μου τηλέφωνο? 

Τζάμπα το κουράζεις. Εφόσον θέλεις να δοκιμάσεις το ios πάρε ένα iphone 7 με λίγα λεφτά να δεις αν σου αρέσει. Καμία διαφορά δεν θα δεις σε καθημερινή χρήση από τα 8 και se 2020! Απλά να ξέρεις ότι η εμπειρία με αυτα τα παλιά iphone με το κουμπί και τα bezels είναι χειρότερη από ένα καινούργιο iphone (xr και πάνω) με face id κτλ. Άρα αν σου αρέσει το 7, μετά από λίγο πήγαινε σε xr κατά τη γνώμη μου...

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

έχω το iPhone 8 64GB από αρχές του 2020, που το βρήκα σε πολύ καλή τιμή και άριστη κατάσταση από φίλο.

Δεν κολλάει, ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ.

Το μόνο πρόβλημα πλέον για εμένα είναι η μπαταρία του (μέγιστη χωρητικότητα 80%) που χρειάζεται να το φορτίζω 2 φορές την ημέρα.

Και ναι είναι καλύτερο από το 7, αλλά στα ίδια με το SE.

Το μόνο μειονέκτημα των bezels  είναι ότι το δείχνει σαν παλιακό.

*έχει και το touch ID που βολεύει πολύ.

• Thanks 1
Δημοσ.

Με την οθόνη που είναι στις 4,7 ίντσες πιστεύεις θα μπορώ να κάνω δουλειά άνετα? 

Το τωρινό μου κινητό είναι στις 5,5 ίντσες και μου φαίνεται normal προς το μικρό. 

Δεν θέλω να δώσω extra λεφτά για τα plus μοντέλα. 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, lon-zet είπε

Τι πιστεύετε:

7. Η διαφορά είναι κυρίως η ασύρματη φόρτιση. Γενικά, όσο πιο καινούργιο έχει και λίγο καλύτερη κάμερα, μπαταρία, επεξεργαστή κτλ.... 

Η γνώμη μου είναι να βρεις ένα φθηνο 6s και να του βάλεις μία καινούργια μπαταρία (η γνήσια 60€) και είσαι κομπλέ. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, giannopgeo είπε

Η γνώμη μου είναι να βρεις ένα φθηνο 6s και να του βάλεις μία καινούργια μπαταρία (η γνήσια 60€) και είσαι κομπλέ. 

με 50 ευρώ max, αλλά γενικά πιστεύω το 6s θα έχει τα κολληματάκια του..

Δημοσ.
3 ώρες πριν, giannopgeo είπε

Δυστυχώς όσο και αν έψαξα δεν βρήκα iPhone 6s σε αυτήν την τιμή. Αλλά γενικά θεωρώ πως το 6s δεν αξίζει 110€ περίπου (κινητό + νέα μπαταρία). 

Πάντως όσα refurbished κινητά και αν είδα καμία εταιρία δεν δίνει το ποσοστό της υγείας μπαταρίας. Αυτό με προβληματίζει λίγο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...