sakaflias Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Θέλω να εχω σύνδεση ίντερνετ στο laptop & κινητό μου, χωρίς σύνδεση σε σταθερό τηλέφωνο. Θέλω να δουλεύω από το laptop. Πως μπορώ να το κάνω αυτό; Με το μήνα; Με φλασακι ανεξάρτητα του χρόνου σύνδεσης; Πως;
andreas1gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, sakaflias είπε Θέλω να εχω σύνδεση ίντερνετ στο laptop & κινητό μου, χωρίς σύνδεση σε σταθερό τηλέφωνο. Θέλω να δουλεύω από το laptop. Πως μπορώ να το κάνω αυτό; Με το μήνα; Με φλασακι ανεξάρτητα του χρόνου σύνδεσης; Πως; Πόσα gb θέλεις τον μήνα; 5-10-20-40-απεριόριστα;;; Πια από τις 3 εταιρίες κινητής τηλεφωνίας έχει το καλύτερο σήμα στην περιοχή σου – σπίτι σου – γραφείο σου; Όταν απαντήσεις αυτές τις 2 ερωτήσεις τότε θα βρεις και το καλύτερο πρόγραμμα… Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2021 από andreas1gr
sakaflias Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν θελω προγραμμα σταθερου. θελω απεριοριστα Για την περιοχη θα δω.
andreas1gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Πια από τις 3 εταιρίες κινητής τηλεφωνίας έχει το καλύτερο σήμα στην περιοχή σου – σπίτι σου – γραφείο σου; 6 λεπτά πριν, sakaflias είπε Δεν θελω προγραμμα σταθερου. Γιατί έγραψα εγώ κάπου για πρόγραμμα σταθερού;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα