Liverpool89 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα εχω ενα λογαριασμό email [email protected] μεχρι χτες δεχοταν και εστελνα μαιλ, σημερα που το χρειαστηκα δεν εστειλε, μου εβγαλε σφαλμα "send error". Χρησιμοποιω εφαρμογή που εχω τρεις λογαριασμους μαιλ, εναν gmail και ακομα εναν outlook, αυτοι μεσω της εφαρμογής λειτουργουν, εκανα δοκιμες, δεχονται και στελνουν μυνηματα, αρα δεν φταιει η εφαρμογή. Ολα αυτα μεσω του smartphone. Τι αλλο μπορει να εχει συμβει; Ευχαριστώ Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2021 από Liverpool89
xsterg Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 υπηρχε καποιο προβλημα πριν δυο μερες. δεν ξερω εαν εχει αποκατασταθει σε ολους τους λογαριασμους. δεν κανεις κατι. περιμενεις λιγες ημερες.
spyros_s Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Ένας πολύ απλός έλεγχος που μπορείς να κάνεις είναι να συνδεθείς στο cloud mail του account σου και να δεις α) αν το mail που προσπάθησες να στείλεις είναι στο Outbox, Draft κλπ , ώστε να ελέγξεις το συγχρονισμό του Server, β) να δοκιμάσεις να στείλεις mail από εκεί, ώστε να ελέγξεις ότι ο λογαριασμός σου λειτουργεί σωστά. Εαν γενικά στέλνεις αλλά όχι στην συγκεκριμένη επαφή, μπορεί να έχεις μπει σε κάποια blakclist. Εαν στέλνεις από εκεί αλλά όχι από το κινητό σου, έλεγξε τις ρυθμίσεις του Outgoing Server ότι είναι σωστές, μπορεί κάτι να άλλαξε (χλωμό το κόβω) Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2021 από spyros_s
Liverpool89 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα. Σημερα απο τι ειδα διορθωθηκε, ευχαριστώ. Δεν ξερω τι σκαλωμα ειχε φαει. Οταν εστελαν πηγαινε κανονικά στα draft και δοκιμαζα απο κει να το στειλω και παλι οχι. Σημερα κομπλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα