Προς το περιεχόμενο

επιλογη scrambler 125cc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα στην ομαδα. Παιδια, ειμαι καινουρια οδηγος μηχανης (Α2), 1,60 υψος και σκεφτομαι να αγορασω scrambler 125cc ειτε της gemini ειτε της benelli. Ειναι η πρωτη μου μηχανη, οποτε δε γνωριζω τι πρεπει να προσεξω κυριως μηχανικα, αλλα και σχετικα με την καλυψη των αντιπροσωπειων. Εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο σε αυτη την κατηγρια ή ποιο μεταξυ των δυο να επιλεξω;; Επισης, θα με βοηθουσε πολυ οποιαδηποτε προταση για καλο κρανος και εξοπλισμο!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 26/9/2021 στις 4:33 ΜΜ, frosoK είπε

Καλημερα στην ομαδα. Παιδια, ειμαι καινουρια οδηγος μηχανης (Α2), 1,60 υψος και σκεφτομαι να αγορασω scrambler 125cc ειτε της gemini ειτε της benelli. Ειναι η πρωτη μου μηχανη, οποτε δε γνωριζω τι πρεπει να προσεξω κυριως μηχανικα, αλλα και σχετικα με την καλυψη των αντιπροσωπειων. Εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο σε αυτη την κατηγρια ή ποιο μεταξυ των δυο να επιλεξω;; Επισης, θα με βοηθουσε πολυ οποιαδηποτε προταση για καλο κρανος και εξοπλισμο!

Καλησπέρα, ωραίο γούστο για μηχανή. πιο κοντά σε κανονικό scrambler είναι το gemini, αλλα γούστα είναι αυτά :)

Για κράνος δες Nollan, να κάθεται στο κεφάλι σου σχετικά σφιχτά, ανοίγει με τον καιρό λίγο. Όχι σε φάση πονοκεφάλου αλλά θα πρέπει να το νιώσεις σφιχτό αρχικά.

Έπειτα θες γάντια, με κεβλαρ στην βάση του αντίχειρα σε περίπτωση που πέσεις να μπορείς να συρθείς με τα χέρια. Και μπουφάν, με έξτρα ενίσχυση σε αγκώνες και ώμους.

Δημοσ.

Καλησπέρα!! Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Θα πάω εντός των επόμενων μηνών, να τις δοκιμάσω κιόλας, να δω οδηγικά αν μου ταιριάζει κάποια περισσότερο. Για κράνος και εξοπλισμό τώρα,θα αξιοποιήσω άμεσα τις συμβουλές!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...