Αιθεροβάμων Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε φαρμακεία στην Αθήνα που κάνουν φθηνότερα τα ραπιντ τεστ. Έχω ψάξει στο Ίντερνετ αλλά δεν έχω βρει κάποια κατάσταση. Απλά έχω ακούσει Για Σέρρες Τρίκαλα κτλ που κάποια φαρμακεία έκαναν το τεστ με πέντε ευρώ. Ψάχνω στην Αθήνα συγκεκριμένα και μιλάμε Για φαρμακείο που διενεργεί το ραπιντ όχι δηλαδή απλά την συσκευασία. Ώστε να την περνάει μετά στο gov.gr
andreas1gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Αιθεροβάμων είπε Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε φαρμακεία στην Αθήνα που κάνουν φθηνότερα τα ραπιντ τεστ. Έχω ψάξει στο Ίντερνετ αλλά δεν έχω βρει κάποια κατάσταση. Απλά έχω ακούσει Για Σέρρες Τρίκαλα κτλ που κάποια φαρμακεία έκαναν το τεστ με πέντε ευρώ. Ψάχνω στην Αθήνα συγκεκριμένα και μιλάμε Για φαρμακείο που διενεργεί το ραπιντ όχι δηλαδή απλά την συσκευασία. Ώστε να την περνάει μετά στο gov.gr Ανέβασε το ερώτημα εδώ... https://www.insomnia.gr/forums/forum/9-μπλα-μπλα/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα