Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, γνωρίζει κανείς τι παίζει με αγορές από Αmazon και κυρίως τί γίνεται με τα μεραφορικά (και τους δασμούς, εφόσον υπάρχουν)? έχω βρει ένα δυό πράγματα που με ενδιαφέρουν και δεν αναφέρει τίποτα για τα παραπάνω ( στο amazon.de αυτό).

όποια βοήθεια καλοδεχούμενη

Δημοσ.

μέχρι πρότινος (τελευταία μου παραγγελία προ 5 μηνών) έχοντας κάνει αγορές από το ΑΜΑΖΟΝ από 10 εύρω έως 500+ σε κανένα δέμα εντός ΕΕ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με έξτρα ''κρυφές'' χρεώσεις. 

Μέχρι και από το .com εξ Αμερικής ΟΛΑ όπως πάντα είχαν υπολογιστεί στο checkout πριν την πληρωμή.

ΥΓ : Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό το μεσοδιάστημα που μεσολαβεί οπότε έχε μια πισινή αν και δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Καλές αγορές 

Δημοσ.

Πολύ σωστά τα είπες. Εντός ΕΕ δεν υπάρχουν δασμοί ή οτιδήποτε άλλο.

Αν αγοράσεις απο Αμερική ή γενικά εκτός ΕΕ τότε θα ξέρεις  τι ακριβώς θα πληρώσεις (φόροι κλπ) πριν πατήσεις το κουμπί της τελικής πληρωμής , χωρίς έξτρα χρεώσεις.

Έχω αγοράσει απο Αμερική και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.

Εγγύηση αγοράς 100%.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, MontzOlee είπε

μέχρι πρότινος (τελευταία μου παραγγελία προ 5 μηνών) έχοντας κάνει αγορές από το ΑΜΑΖΟΝ από 10 εύρω έως 500+ σε κανένα δέμα εντός ΕΕ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με έξτρα ''κρυφές'' χρεώσεις. 

Μέχρι και από το .com εξ Αμερικής ΟΛΑ όπως πάντα είχαν υπολογιστεί στο checkout πριν την πληρωμή.

ΥΓ : Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό το μεσοδιάστημα που μεσολαβεί οπότε έχε μια πισινή αν και δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Καλές αγορές 

είχα κοιτάξει στο amazon.de για κάποια πράγματα από ανταλλακτικά ξυρίσματος μέχρι σκληρούς δίσκους και έλεγε μόνο τιμή και όχι τελική τιμή που θα πληρώσω και αυτό με παραξενεύει. Ακόμα για την ΕΕ το ήξερα πως δεν έχει δασμούς μιας και είναι τελωνειακή ένωση, αλλά νομίζω μπαίνουν δασμοι για προϊόντα από UK  & USA. και ακόμα δεν μου βγάζει το κατάστημα από το οποίο γίνεται η παραγγελία . Επίπλεον τώρα παρατήρησα μια σημείωση που μου βγάζει και δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει και αναφέρει το εξής: "Free Delivery by Amazon For all customers with orders over €29 shipped by Amazon ".

Οπότε αν αυτό ισχύει τότε θα μου έρθει χωρίς μεταφορική επιβάρυνση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...