Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, filip123go είπε Έχεις δίκιο, εγώ υπεύθυνη δηλώση είχα κάνει. Είχε ένα qrcode επάνω και δεν υπέγραψα κάτι. Διάβασα όμως ότι γίνεται και για χειρόγραφα, ωστόσο δεν το έχω δοκιμάσει. Πάντως η δουλειά μου προχώρησε κανονικά. Κι εγω με μορφη ΥΔ ξεκινησα την εκχωριση σημερα Θεωρησα και αυτα που μου εδωσε ο φαναρτζης γιατι ειναι ...παλιας κοπης μαστορας.
definitio Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου (επεξεργασμένο) On 30/09/2021 at 12:12, Γιάννης Platano said: Ο Εκχωρητής δηλώνει ότι στις …/ …./ 20…., στην περιοχή ………………….., ο/η ………………………… οδηγώντας το ΙΧ… με αριθμό κυκλοφορίας ……………………… αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του …………………………………… και ασφαλισμένο για την έναντι τρίτων αστική ευθύνη, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 489/76 στην ασφαλιστική εταιρία ……………………………, προκάλεσε υλικές ζημίες από αποκλειστική υπαιτιότητα του στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του εκχωρητή με αριθμό κυκλοφορίας ………………………………… , ασφαλισμένου για την έναντι τρίτων αστική ευθύνη στην ασφαλιστική εταιρία …………………………………….. Συγγνώμη για τη νεκρανάσταση νήματος πάλι, αλλά καθότι τη προηγούμενη Δευτέρα στις 21 Απρ έπεσε επάνω μου σε φάναρι ένας κόπανος (ήρθαν οι ασφαλιστικές, αυτός ανέλαβε ευθύνη κτλ), έδωσα το αυτοκίνητο για επισκευή και σήμερα το παρέλαβα και μού ζήτησε το συνεργείο να βεβαιώσω υπογραφή μέσω gov για το ίδιο κείμενο... ...αλλά στη παραπάνω παράγραφο πρέπει να συμπληρωθούν, στο πρώτο μέρος, τα στοιχεία του οδηγού κ του οχήματος που προκάλεσε το ατύχημα....αυτά τα συμπληρώνω εγώ βάσει των στοιχείων της Φιλικής Δήλωσης Ατυχήματος ή τα αφήνω κενά και βάζω τα στοιχεία μου μόνο στο δεύτερο μέρος, το κάτωθι (καθώς κ στη πρώτη παράγραφο κι αλλού όπως αρμόζει) ; "προκάλεσε υλικές ζημίες από αποκλειστική υπαιτιότητα του στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του εκχωρητή με αριθμό κυκλοφορίας ………………………………… , ασφαλισμένου για την έναντι τρίτων αστική ευθύνη στην ασφαλιστική εταιρία …………………………………….." Επεξ/σία 1 Μαϊου από definitio
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, definitio είπε Συγγνώμη για τη νεκρανάσταση νήματος πάλι, αλλά καθότι τη προηγούμενη Δευτέρα στις 21 Απρ έπεσε επάνω μου σε φάναρι ένας κόπανος (ήρθαν οι ασφαλιστικές, αυτός ανέλαβε ευθύνη κτλ), έδωσα το αυτοκίνητο για επισκευή και σήμερα το παρέλαβα και μού ζήτησε το συνεργείο να βεβαιώσω υπογραφή μέσω gov για το ίδιο κείμενο... ...αλλά στη παραπάνω παράγραφο πρέπει να συμπληρωθούν, στο πρώτο μέρος, τα στοιχεία του οδηγού κ του οχήματος που προκάλεσε το ατύχημα....αυτά τα συμπληρώνω εγώ βάσει των στοιχείων της Φιλικής Δήλωσης Ατυχήματος ή τα αφήνω κενά και βάζω τα στοιχεία μου μόνο στο δεύτερο μέρος, το κάτωθι; "προκάλεσε υλικές ζημίες από αποκλειστική υπαιτιότητα του στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του εκχωρητή με αριθμό κυκλοφορίας ………………………………… , ασφαλισμένου για την έναντι τρίτων αστική ευθύνη στην ασφαλιστική εταιρία …………………………………….." Τα συμπληρωνεις ολα .Το εχω κανει κι εγω Αρκεί και απλή εξουσιοδότηση μέσω gov Επεξ/σία 30 Απριλίου από Γιάννης Platano 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα