Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα προσπαθω να μπω στο paypal και ενω βαζω κανονικα τα στοιχεια μου κατοπιν μου ζητα κωδικο ασφαλεια της εφαρμογης

οπως το βλεπετε πιο κατω

image.png.3174c10d24dbff16bbeade2c011efe16.png   

Εχω στειλει email σο paypal  αλλα δεβ πηρα απαντηση που θα βρω τον κωδικο ασφαλειας

Δημοσ.

Ναι εχω δηλωσει το κινητο γιατι πολλες φορες για να συνδεθω μου εστελνε  κωδικο η paypal  .

Η συνδεση παντα γινοταν μεσω desktop αλλα εδω και ενα μηνα μου ζητα αυτον κωδικο ασφαλεια χωρις ομως να μου τον στελνει  η paypal.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, skyrian1 είπε

Ναι εχω δηλωσει το κινητο γιατι πολλες φορες για να συνδεθω μου εστελνε  κωδικο η paypal  .

Η συνδεση παντα γινοταν μεσω desktop αλλα εδω και ενα μηνα μου ζητα αυτον κωδικο ασφαλεια χωρις ομως να μου τον στελνει  η paypal.

Μήπως είχες ενεργοποιήσει 2-step verification? Και εμένα μου ζητάει 6ψήφιο κωδικό τον οποίο παράγει εφαρμογή (2FAS Authenticator) και ισχύει για 30 δεύτερα. Τη ρύθμισα όμως χειροκίνητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα μου πεις τον τροπο χειροκινητης ρυθμισης (μαλλον εχω ενεργοποιησει 2-step verification) η απενεργοποιησης

Επεξ/σία από skyrian1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 29/9/2021 στις 3:54 ΜΜ, skyrian1 είπε

Θα μου πεις τον τροπο χειροκινητης ρυθμισης (μαλλον εχω ενεργοποιησει 2-step verification) η απενεργοποιησης

Μα για να το επεξεργαστεις, θα πρεπει να κανεις πρωτα login, και δεν μπορεις!

Εχω το ιδιο θεμα ακριβως, δεν γνωριζω πως να το λυσω.

Εμαθα πως το paypal δεν ασχολειται-απανταει σε τετοια mail, απο αλλους χρηστες ομοπαθεις...

Ταυτοχρονα, επεσα θυμα κλοπης, με αγορα που εγινε μεσω paypal!

Συμβαινει σε μεγαλο βαθμο παγκοσμιως, πουλουν κλεμμενους-σπασμενους λογαριασμους στο darkweb για 1,5$!

Προκειται περι κυβερνοεπιθεσης που συμβαινει στην paypal (βλέπε και το "πεσιμο" σε facebook instagram κλπ.)

Φυσικα δεν θα μας το πουν κιολας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...