pogchamp Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Καλημέρα, έχω το UAC lite access point το οποίο για 2 χρόνια λειτουργούσε άψογα και τώρα άρχισε να βγάζει θέματα. Σε τυχαίες στιγμές είναι σαν απλά να μην αποκρίνεται και να μην δέχεται καμία σύνδεση προς αυτό. Το controller software δεν το βρίσκει, είναι σαν απλά να έχει κολλήσει και το βγάζει disconnected. Ο μόνος τρόπος για να ξεκολλήσει είναι απλά να το κάνεις reboot. Μίλησα με το support της ubiquiti, μου πρότειναν κάποιες ρυθμίσεις και δεν βοήθησαν. Το έκανα και reset/readopt. Άλλαξα το entry 2i της cosmote, ούτε αυτό έχει πρόβλημα. Έχει τύχει σε κανέναν ξανά κάτι τέτοιο με το συγκεκριμένο? Παίζει να έχει αρχίσει να τα παίζει μετά από 2 χρόνια?
Kozanitis1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα, από πού τρέχεις το controller? Firmware ποιο έχεις; Αν δεν έχεις απατήσεις για προηγμένες ρυθμίσεις, μήπως να το έκανες factory reset και να το ρυθμίσεις ως standalone μέσω της εφαρμογής που έχουν για κινητά; Νομίζω γίνεται..(χωρίς controller σε υπολογιστή)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα