Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, ασχολήθηκε κανείς με την συμπλήρωση των στοιχείων για το κτηματολόγιο; Χαοτικό μου φαίνεται... είναι δυνατόν ο πολίτης/ιδιοκτήτης να μπορεί να συμπληρώσει όλα αυτά που ζητούνται; Μάλλον κάποιος συγκεκριμένος κλάδος επαγγελματιών θα έπρεπε να ασχοληθεί με αυτά. Εσείς τι κάνατε;

Δημοσ.

Εγώ έκανα δήλωση και ξέχασα να υπογράψω, πέρασαν δυο μήνες, ε δεν ασχολήθηκαν καν.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, zoranb είπε

κι τί θα αλλάξει;

τίποτα.
Απλα δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με τις δηλώσεις. Ακόμα ψάχνω τα χαρτιά.

Δημοσ.

Εγώ τα έκανα μόνος μου , έκανα το 1ο με την λογίστρια και μετά τα υπόλοιπα εγώ. Έχει το παιδεμα του αλλά το κάνεις. Λογιστές σίγουρα αναλαμβάνουν άμα βαριέσαι απλά πρέπει να τους πας τα χαρτια

• Like 1
Δημοσ.

Τα περισσότερα στοιχεία φαίνονται στους τίτλους ιδιοκτησίας. Αν δεν είσαι σίγουρος μπορείς να πας στο γραφείο κτηματογράφησης αρκεί να γνωρίζεις τη θέση του γεωτεμαχίου στο χάρτη ή να έχεις τοπογραφικό με συντεταγμένες.

• Like 1
Δημοσ.

Που ειναι η δυσκολια;; αν ξερεις σε ποιο σημειο ειναι η ιδιοκτησια σου, εχεις συμβολαιο κ τοπογραφικο (αν προκειται για οικοπεδο), θεωρω οτι ο οποιοσδηποτε μπορει να το κανει. Αν εχεις αποριες μπορεις να παρεις τηλ το κτηματολογικο γραφειο της περιοχης που ειναι το ακινητο, εμενα μου ελυσαν μια απορια μου, αμεσα κ ευγενικα.

• Like 2
Δημοσ.

Το κτηματολόγιο αφορά αποτύπωση ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων. Ο μηχανικός κάνει τοπογραφικό (εφόσον μιλάμε για οικόπεδο ή αγροτεμάχιο) και την δήλωση την συμπληρώνει ο δικηγόρος. 

Δημοσ.
Στις 3/10/2021 στις 9:08 ΜΜ, G.TH. είπε

Εγώ έκανα δήλωση και ξέχασα να υπογράψω, πέρασαν δυο μήνες, ε δεν ασχολήθηκαν καν.

Nα υπογράψεις που ακριβώς στο κτηματολόγιο?

Το κτηματολόγιο είναι ψηφιακό, συμπληρώνεις τα στοιχεία που πρέπει, πληρώνεις το πρόστιμο και όλα καλά.

Δεν θυμαμαι καπου να υπογράφαμε, εκτος αν υπέγραψα καπου και το ξέχασα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...