vmaria Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Καλημερααα, Θέλουμε να μεταφέρουμε ένα ψυγείο(όχι καινούριο) σε οριζόντια θέση,με το αυτοκίνητο. Η απόσταση είναι περίπου 3 χλμ. Κάποιοι μου λένε πως δεν επιτρέπεται. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάτω ούτως ώστε να το μεταφέρουμε με ασφάλεια? Ευχαριστώ πολύ 🙏
czarjuly Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Στην αναγκη μπορεις να το κανεις αλλα μετα φροντισε να το αφησεις τουλαχιστον 24 ωρες πριν το βαλεις σε λειτουργια για να κατεβει το ψυκτελαιο στο συμπιεστη 4
vagos789 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Σε αναλογη περιπτωση μου ειχαν πει οτι με 6 ωρες ειναι ενταξει,εγω το αφησα 12
Gatilaras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Και σε καινουργιο ψυγειο μεσα στο manual ο κατασκευαστης συνιστα μετα τη μεταφορα να παραμεινει το ψυγειο για 24 ωρες εκτος λειτουργιας για να κατεβουν κατεβει το ψυκτικο μεσο στο συμπιεστη.
vmaria Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, czarjuly είπε Στην αναγκη μπορεις να το κανεις αλλα μετα φροντισε να το αφησεις τουλαχιστον 24 ωρες πριν το βαλεις σε λειτουργια για να κατεβει το ψυκτελαιο στο συμπιεστη 53 λεπτά πριν, vagos789 είπε Σε αναλογη περιπτωση μου ειχαν πει οτι με 6 ωρες ειναι ενταξει,εγω το αφησα 12 43 λεπτά πριν, Gatilaras είπε Και σε καινουργιο ψυγειο μεσα στο manual ο κατασκευαστης συνιστα μετα τη μεταφορα να παραμεινει το ψυγειο για 24 ωρες εκτος λειτουργιας για να κατεβουν κατεβει το ψυκτικο μεσο στο συμπιεστη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.
hp8 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, vmaria είπε Θέλουμε να μεταφέρουμε ένα ψυγείο(όχι καινούριο) σε οριζόντια θέση,με το αυτοκίνητο. Κάποιοι μου λένε πως δεν επιτρέπεται. Και έτσι είναι Στο συμπιεστή του ψυγείου πίσω υπάρχουν 3 σωληνάκια (φωτο ) Θα προσπαθήσεις αυτό που πάει από το συμπιεστή στο μαύρο πλέγμα (1 Κατάθλιψη ) να μην είναι κάτω γιατί λόγο του οτι ο ψυκτικός ξεκινά από εκεί σπρώχνει το φρεον προς το condenser (μαύρο πλέγμα) και τα άλλα εξαρτήματα του κύκλου Αν το λάδι δεν κατέβει στο συμπιεστή κατά το 12ωρο - 24ωρο διάστημα αναμονής πιθανόν να υπάρξουν προβλήματα μετά Εγώ προτιμώ με τις πόρτες κάτω και μια κλιση 45 μοίρες Έτσι οι σωλήνες είναι πανω και δεν θα έχουν λάδι Εννοείται έχεις αφαιρέσει γυάλινα ράφια κλπ Spoiler Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2021 από hp8 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα