dionisist Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Καλημέρα Θα θελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει να μου απαντήσει έχω υποθυρεοειδισμό από το 2009 και παίρνω Τ4 το 200 και ήθελα να ρωτήσω αν αυτό το χάπι θυροξίνη φέρνει κάποια παρενέργεια όσον αφορά την αντίσταση στην ινσουλίνη;
Kostasspil Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 19 minutes ago, dionisist said: Καλημέρα Θα θελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει να μου απαντήσει έχω υποθυρεοειδισμό από το 2009 και παίρνω Τ4 το 200 και ήθελα να ρωτήσω αν αυτό το χάπι θυροξίνη φέρνει κάποια παρενέργεια όσον αφορά την αντίσταση στην ινσουλίνη; Για ιατρικά θέματα, μίλα με γιατρό 1
airtrelomike13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 44 λεπτά πριν, dionisist είπε Καλημέρα Θα θελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει να μου απαντήσει έχω υποθυρεοειδισμό από το 2009 και παίρνω Τ4 το 200 και ήθελα να ρωτήσω αν αυτό το χάπι θυροξίνη φέρνει κάποια παρενέργεια όσον αφορά την αντίσταση στην ινσουλίνη; φιλε πηγαινε στον ενδοκρινολογο. Εδω ειμαστε φορουμ για αλλα θεματα. Εγώ έχω υποθυρεοειδισμο αλλα δεν τυγχανει μεχρι σημερα που το παιρνω εδω και μια 5ετια να εχω καποια παρενεργεια και εχω σαγχαρο φυσιολογικοτατο
lek88 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, dionisist είπε Καλημέρα Θα θελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει να μου απαντήσει έχω υποθυρεοειδισμό από το 2009 και παίρνω Τ4 το 200 και ήθελα να ρωτήσω αν αυτό το χάπι θυροξίνη φέρνει κάποια παρενέργεια όσον αφορά την αντίσταση στην ινσουλίνη; Εννοείται πως όλοι ξέρουμε να σου απαντήσουμε! Να μας έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη για θέματα υγείας! ΡΏΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΌ ΣΟΥ!! ηρεμα το λέω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις