Gkns Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τα ελτα εχουν μια επιλογη να βγαλεις γραμματοσημο απο το σπιτι χωρις να πηγαινεις στο ταχυδρομιο. Το γραμματόσημο ειναι Α' προτεραιότηταςεσωτερικού, απλό, βάρους έως 20 γρ. Θελω να στείλω ένα γραμμα στην σχολη μου με 5-6 φυλλα Α4. Ειναι εφικτο να τα στειλω με ηλεκτρονικο γραμματόσημο? Θα πάνε? Ή εάν ειναι 30 γραμμάρια δεν θα πάνε? Δεν έχω ζυγαρια ακριβείας αλλα οπως σας λέω, 5-6 Α4 θα έχει μεσα και τιποτα άλλο.... Λογω κοροναιου προσπαθω να αποφεύγω τις ανθρώπινες επαφεσ, πόσο μάλλον που απο το ταχυδρομίο μου περνάνε τουλάχιστον 300 ατομα καθημερινώς. Επίσης είναι ανάγκη να μην το ρισκάρω εαν για 10 γραμμαρια να μην πάνε, καθώς είναι χαρτιά για την σίτηση μου και έχουν προθεσμία υποβολής. Oποιος γνωρίζει ας μας πει... Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2021 από Gkns
dompred Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Αν χρησιμοποιείς το απλό χαρτί Α4 (80γρ) 6 φύλλα βγαίνουν γύρω στα 30γρ (υπολόγισε πόση επιφάνεια έχουν επί το βάρος τους που είναι 80γρ/τετραγωνικό μέτρο), οπότε αν βάλεις και το φάκελο μέσα βγαίνει παραπάνω. Αν πληρώσεις γραμματόσημο για 20γρ και το βάλεις σε φάκελο 30 ή 40γρ τότε θα στον επιστρέψουν πίσω. Αν μπορείς να βάλεις 2 γραμματόσημα για έως 40γρ; δεν ξέρω αν είναι εφικτό από την σελίδα που αγοράζεις το ψηφιακό γραμματόσημο αλλά με το παραδοσιακό γραμματόσημο αυτό κάνεις, βάζεις αρκετά γραμματόσημα ώστε να καλύψεις το κόστος της αποστολής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα