Nate Drake Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Παιδιά εχω το Huawei p30 και τον τελευταίο καιρό επειδή αλλάξω και καλώδια και φορτιστές μάλλον εχρι χαλάσει η θύρα φόρτισης του κινητού, δεν μου κανει fast charge και επίσης βγαινει εύκολα το καλώδιο πρέπει να μείνει σταθερό για να φορτίζει,πόσο κοστίζει η επισκευή ξέρουμε;
GATE123 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Nate Drake είπε Παιδιά εχω το Huawei p30 και τον τελευταίο καιρό επειδή αλλάξω και καλώδια και φορτιστές μάλλον εχρι χαλάσει η θύρα φόρτισης του κινητού, δεν μου κανει fast charge και επίσης βγαινει εύκολα το καλώδιο πρέπει να μείνει σταθερό για να φορτίζει,πόσο κοστίζει η επισκευή ξέρουμε; Το fast charge θα χαλάσει εφόσον δεν φορτίζει καθόλου το κινητό. Απλά μάλλον έχει ξεχυλώση η θύρα γι'αυτό και είναι χαλαρό και βγαίνει εύκολα. Σίγουρα πας για αλλαγή θύρας. Για τα κινητά Huawei Huawei Exclusive Service Center Μιχαλακοπούλου 178, στους Αμπελόκηπους. +30 217 0007575 Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2021 από GATE123
Nate Drake Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Αρχικά είμαι Κρήτη 2ον τοτε πως δεν μου κάνει πλεομ fast charge ;
GATE123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ίσως φταίει ότι δεν κουμπώνει σωστά! Όσο για service υπάρχει και ο Γερμανός με την υπηρεσία G Service https://www.germanos.gr/corporate/gservice/ Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2021 από GATE123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα