Luciferia Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδέσω το spotify από το κινητό μου ώστε να ακούω μουσική από εκεί? έχω το fiat 500 sport αγορασμένο το '10 ,έχει blue&me το χρησιμοποιώ κανονικά για κλήσεις και έχει και θύρα mp3 που συνδέω το stickακι σε αυτή τη φάση... Υπάρχει/χρειάζεται κάτι να αγοράσω ώστε να μπορώ να ακούω μουσική από το spotify? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
bill_zaf Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Παρόλο που το blue & me εχει Bluetooth, δεν εχει για αναπαραγωγή μουσικής απο Bluetooth πηγη. Ή αλλαζεις την μοναδα με ενα Android συστημα η για κατι πιο απλο κ φθηνο, παρε Bluetooth πομπό FM που μπαινει στον αναπτηρα κ θα ακους οτι θελεις σαν σταθμο στο ραδιο
StamTheMan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, bill_zaf είπε παρε Bluetooth πομπό FM που μπαινει στον αναπτηρα κ θα ακους οτι θελεις σαν σταθμο στο ραδιο Εχεις δουλεψει τετοια συσκευη; Δεν θα τη συνιστουσα,πολλα παρασιτα. 1
bill_zaf Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 10 ώρες πριν, StamTheMan είπε Εχεις δουλεψει τετοια συσκευη; Δεν θα τη συνιστουσα,πολλα παρασιτα. Αν παρεις ενα καλο με καλη ισχυ, ακούγεται καμπανα κ stereo
Luciferia Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, bill_zaf είπε Αν παρεις ενα καλο με καλη ισχυ, ακούγεται καμπανα κ stereo έχεις να προτείνεις κάποιο?γιατί σκεφτόμουν να βγάλω το εργοστασιακό player και να βάλω ένα άλλο ,απλά θέλει και ιστορία για να συνδέσεις χειριστήρια τιμονιού κλπ !!!
Ntinaras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 11 ώρες πριν, bill_zaf είπε Παρόλο που το blue & me εχει Bluetooth, δεν εχει για αναπαραγωγή μουσικής απο Bluetooth πηγη. Ή αλλαζεις την μοναδα με ενα Android συστημα η για κατι πιο απλο κ φθηνο, παρε Bluetooth πομπό FM που μπαινει στον αναπτηρα κ θα ακους οτι θελεις σαν σταθμο στο ραδιο Τοτε τι ακριβως χρηση εχει το bluetooth?
Luciferia Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε Τοτε τι ακριβως χρηση εχει το bluetooth? Μόνο για ομιλία τίποτε άλλο...το 2007 που βγήκε ήταν εξέλιξη όσο να πεις αλλά τώρα δεν...
bill_zaf Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Luciferia είπε έχεις να προτείνεις κάποιο?γιατί σκεφτόμουν να βγάλω το εργοστασιακό player και να βάλω ένα άλλο ,απλά θέλει και ιστορία για να συνδέσεις χειριστήρια τιμονιού κλπ !!! Εχω δουλεψει αυτο κ ηταν μια χαρα, βεβαια μπορεις να βρεις ενα σωρό https://www.ebay.com/itm/Wireless-Bluetooth-FM-Transmitter-Car-Handsfree-MP3-Radio-Charge-Adapter-USB-5-0-/124942858402?mkcid=16&mkevt=1&_trksid=p2349624.m46890.l49286&mkrid=711-127632-2357-0
Luciferia Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, bill_zaf είπε Εχω δουλεψει αυτο κ ηταν μια χαρα, βεβαια μπορεις να βρεις ενα σωρό https://www.ebay.com/itm/Wireless-Bluetooth-FM-Transmitter-Car-Handsfree-MP3-Radio-Charge-Adapter-USB-5-0-/124942858402?mkcid=16&mkevt=1&_trksid=p2349624.m46890.l49286&mkrid=711-127632-2357-0 Ok ,θα το τσεκάρω το συγκεκριμένο ,η αλήθεια είναι ότι δεν γνώριζα καν ότι υπήρχε κάτι τέτοιο .. Όσο ζούμε μαθαίνουμε τελικά 🙂
StamTheMan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, Ntinaras είπε Τοτε τι ακριβως χρηση εχει το bluetooth? 3 ώρες πριν, Luciferia είπε Μόνο για ομιλία τίποτε άλλο...το 2007 που βγήκε ήταν εξέλιξη όσο να πεις αλλά τώρα δεν... Στην ουσια συνδεεις το κινητο στη συσκευη που λεμε και απο εκει αυτη γινεται σταθμος ραδιοσυχνοτητας.Η μουσικη θα προερχεται απο το κινητο. Δηλωνεις σε ποιο μηκος κυματος θα εκπεμπει,και συγχρονιζεις αναλογως το ραδιοφωνο. Καλο ειναι να διαλεγεις μηκος που δεν εχει σταθμους κοντα,για να μην εχεις παρασιτα. Εχω ακουσει οτι αν απομονωσεις την κεραια παιζει καλα,αλλα δεν ξερω αν και ποσο αξιζει να το κανεις αυτο. Γενικα αυτη η τεχνολογια δεν πετυχε,απο οσο εχω δοκιμασει εγω αυτες τις συσκευες.
Luciferia Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 39 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Στην ουσια συνδεεις το κινητο στη συσκευη που λεμε και απο εκει αυτη γινεται σταθμος ραδιοσυχνοτητας.Η μουσικη θα προερχεται απο το κινητο. Δηλωνεις σε ποιο μηκος κυματος θα εκπεμπει,και συγχρονιζεις αναλογως το ραδιοφωνο. Καλο ειναι να διαλεγεις μηκος που δεν εχει σταθμους κοντα,για να μην εχεις παρασιτα. Εχω ακουσει οτι αν απομονωσεις την κεραια παιζει καλα,αλλα δεν ξερω αν και ποσο αξιζει να το κανεις αυτο. Γενικα αυτη η τεχνολογια δεν πετυχε,απο οσο εχω δοκιμασει εγω αυτες τις συσκευες. Γενικά εδω που μένω για να πιάσεις σταθμό κάνεις τάμα (πόσο μάλλον και τους σταθμούς που θα ήθελα εγω να ακούω) δεν χρησιμοποιώ το ραδιόφωνο καθόλου μα καθόλου ,απλά βαρέθηκα με το usb stick επειδή μια δουλεύει,μια όχι ,άμα θέλει διαβάζει τα τραγούδια κλπ και επειδή με το spotify έχω βρει την υγειά μου θα ήθελα να το χρησιμοποιώ παντού! πιο πολύ σκεφτόμουν να αλλάξω το ράδιο/cd ,το μόνο ότι για να έχω και τα χειριστήρια του τιμονιού πάει πολύ το θέμα ,εκεί ψιλοκόλλησα γι'αυτό και ψάχτηκα μήπως υπήρχε κάτι άλλο που να μου διαφεύγει !
StamTheMan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Luciferia είπε Γενικά εδω που μένω για να πιάσεις σταθμό κάνεις τάμα (πόσο μάλλον και τους σταθμούς που θα ήθελα εγω να ακούω) δεν χρησιμοποιώ το ραδιόφωνο καθόλου μα καθόλου ,απλά βαρέθηκα με το usb stick επειδή μια δουλεύει,μια όχι ,άμα θέλει διαβάζει τα τραγούδια κλπ και επειδή με το spotify έχω βρει την υγειά μου θα ήθελα να το χρησιμοποιώ παντού! πιο πολύ σκεφτόμουν να αλλάξω το ράδιο/cd ,το μόνο ότι για να έχω και τα χειριστήρια του τιμονιού πάει πολύ το θέμα ,εκεί ψιλοκόλλησα γι'αυτό και ψάχτηκα μήπως υπήρχε κάτι άλλο που να μου διαφεύγει ! Ειχα και εγω το ιδιο θεμα με τα χειριστηρια σε προηγουμενο αμαξι,αλλα αν σκεφτεις τα υπερ και τα κατα του να αλλαξεις πηγη νομιζω οτι αξιζει. Αν θες σου στελνω το δικο μου transmiter σε μια συμβολικη τιμη,ειναι καινουργιο,ετσι και αλλιως εγω το χρησιμοποιω μονο σαν φορτιστη πλεον. Εσενα μπορει να σου δουλεψει καλα εφοσον δεν εχετε τοσους σταθμους εκει. Απλα θα παιζεις spotify απο το κινητο. Η συσκευη ειναι αυτη https://www.e-shop.gr/4smarts-mediaassist-car-charger-with-fm-transmitter-and-media-in-black-p-TEL.059142 Εχει καλες κριτικες,μπορει εγω να μην του εδωσα τη δεουσα προσοχη οσον αφορα στο μηκος κυματος. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2021 από StamTheMan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα