Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρέχω τα windows 10 και το ubuntu. Εσβησα το ubuntu και οταν τρέχω τωρα τον υπολογιστη βγαινει grub>. Σας παρακαλω βοηθηστεμε για επιδιόρθωση προβλήματος εκκίνησης των Windows 10. Ευχαριστώ

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ioannis είπε

επιδιόρθωση προβλήματος εκκίνησης των Windows 10

μπουταρε απο το μέσον εγκατάστασης των windows και στην πρώτη εικοα επέλεξε κάτω αριστερά επιδιόρθωση υπολογιστή Επέλεξε cmd (γραμμή εντολών) και γράψε bootrec /fixmbr πάτα εντερ  Μετα γράψε bootrec /fixboot πάτα εντερ Κλείσε τη (γραμμή εντολών) και επανεκκίνηση Υπάρχει και άλλη μια αν δεν κάνουν αυτές Δεν την εχω πρόχειρη 

Υπάρχει κενό μεταξύ    bootrec /fixmbr καθώς  bootrec /fixboot 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, hp8 είπε

μπουταρε απο το μέσον εγκατάστασης των windows και στην πρώτη εικοα επέλεξε κάτω αριστερά επιδιόρθωση υπολογιστή Επέλεξε cmd (γραμμή εντολών) και γράψε bootrec /fixmbr πάτα εντερ  Μετα γράψε bootrec /fixboot πάτα εντερ Κλείσε τη (γραμμή εντολών) και επανεκκίνηση Υπάρχει και άλλη μια αν δεν κάνουν αυτές Δεν την εχω πρόχειρη 

Υπάρχει κενό μεταξύ    bootrec /fixmbr καθώς  bootrec /fixboot 

Εθχαριστώ για την απαντηση. Ομως στο bootrec /fixmbr ειναι ΟΚ στο bootrec /fixboot  μου βγαζει δεν επιτρεπεται η προσβαση. Εχω την εντυπωση που στα windows 10 η διαδικασια ειναι διαφορετικη.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, ioannis είπε

Εθχαριστώ για την απαντηση. Ομως στο bootrec /fixmbr ειναι ΟΚ στο bootrec /fixboot  μου βγαζει δεν επιτρεπεται η προσβαση. Εχω την εντυπωση που στα windows 10 η διαδικασια ειναι διαφορετικη.

δοκίμασε πάλι και μετά τις παραπάνω τρέξε κι αυτήν bootrec /rebuildbcd    https://www.lifewire.com/how-to-rebuild-the-bcd-in-windows-2624508

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ioannis είπε

4 ώρες πριν, ioannis είπε

Γιατι στο στο bootrec /fixmbr ειναι ΟΚ στο bootrec /fixboot  μου βγαζει δεν επιτρεπεται η προσβαση

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ioannis είπε

Τρέχω τα windows 10 και το ubuntu. Εσβησα το ubuntu και οταν τρέχω τωρα τον υπολογιστη βγαινει grub>. Σας παρακαλω βοηθηστεμε για επιδιόρθωση προβλήματος εκκίνησης των Windows 10. Ευχαριστώ

Τελικα το ελυσα , αφου με ταλαιπώρησε, μεσα απο το bios εβαλα να μπουταρει απο τα windows ετσι απλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...