ioannis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Τρέχω τα windows 10 και το ubuntu. Εσβησα το ubuntu και οταν τρέχω τωρα τον υπολογιστη βγαινει grub>. Σας παρακαλω βοηθηστεμε για επιδιόρθωση προβλήματος εκκίνησης των Windows 10. Ευχαριστώ
hp8 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, ioannis είπε επιδιόρθωση προβλήματος εκκίνησης των Windows 10 μπουταρε απο το μέσον εγκατάστασης των windows και στην πρώτη εικοα επέλεξε κάτω αριστερά επιδιόρθωση υπολογιστή Επέλεξε cmd (γραμμή εντολών) και γράψε bootrec /fixmbr πάτα εντερ Μετα γράψε bootrec /fixboot πάτα εντερ Κλείσε τη (γραμμή εντολών) και επανεκκίνηση Υπάρχει και άλλη μια αν δεν κάνουν αυτές Δεν την εχω πρόχειρη Υπάρχει κενό μεταξύ bootrec /fixmbr καθώς bootrec /fixboot
ioannis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 39 λεπτά πριν, hp8 είπε μπουταρε απο το μέσον εγκατάστασης των windows και στην πρώτη εικοα επέλεξε κάτω αριστερά επιδιόρθωση υπολογιστή Επέλεξε cmd (γραμμή εντολών) και γράψε bootrec /fixmbr πάτα εντερ Μετα γράψε bootrec /fixboot πάτα εντερ Κλείσε τη (γραμμή εντολών) και επανεκκίνηση Υπάρχει και άλλη μια αν δεν κάνουν αυτές Δεν την εχω πρόχειρη Υπάρχει κενό μεταξύ bootrec /fixmbr καθώς bootrec /fixboot Εθχαριστώ για την απαντηση. Ομως στο bootrec /fixmbr ειναι ΟΚ στο bootrec /fixboot μου βγαζει δεν επιτρεπεται η προσβαση. Εχω την εντυπωση που στα windows 10 η διαδικασια ειναι διαφορετικη.
hp8 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 31 λεπτά πριν, ioannis είπε Εθχαριστώ για την απαντηση. Ομως στο bootrec /fixmbr ειναι ΟΚ στο bootrec /fixboot μου βγαζει δεν επιτρεπεται η προσβαση. Εχω την εντυπωση που στα windows 10 η διαδικασια ειναι διαφορετικη. δοκίμασε πάλι και μετά τις παραπάνω τρέξε κι αυτήν bootrec /rebuildbcd https://www.lifewire.com/how-to-rebuild-the-bcd-in-windows-2624508
ioannis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, ioannis είπε Εθχαριστώ για την απαντηση. Ομως στο bootrec /fixmbr ειναι ΟΚ στο bootrec /fixboot μου βγαζει δεν επιτρεπεται η προσβαση. Εχω την εντυπωση που στα windows 10 η διαδικασια ειναι διαφορετικη. 4 ώρες πριν, ioannis είπε Εθχαριστώ για την απαντηση. Ομως στο bootrec /fixmbr ειναι ΟΚ στο bootrec /fixboot μου βγαζει δεν επιτρεπεται η προσβαση. Εχω την εντυπωση που στα windows 10 η διαδικασια ειναι διαφορετικη. Γιατι στο στο bootrec /fixmbr ειναι ΟΚ στο bootrec /fixboot μου βγαζει δεν επιτρεπεται η προσβαση
ioannis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 7 ώρες πριν, ioannis είπε Τρέχω τα windows 10 και το ubuntu. Εσβησα το ubuntu και οταν τρέχω τωρα τον υπολογιστη βγαινει grub>. Σας παρακαλω βοηθηστεμε για επιδιόρθωση προβλήματος εκκίνησης των Windows 10. Ευχαριστώ Τελικα το ελυσα , αφου με ταλαιπώρησε, μεσα απο το bios εβαλα να μπουταρει απο τα windows ετσι απλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα