Προς το περιεχόμενο

Far Cry 6 [Xbox One][Xbox Series S|X][PS4][PS5][Stadia]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξεκίνησα λοιπόν το παιχνίδι.

Στην αρχή και μέχρι να αποκτήσω κανένα όπλο που να σκοτώνει από πολύ μακριά, αν δεν πας σε ήσυχο παιχνίδι με δολοφονία από πίσω με ματσέτα μάλλον δεν έχεις πολύ τύχη.

Far Cry 6: Cinematic Title Sequence Trailer | UbiFWD July 2020 | Ubisoft NA - YouTube

Επίσημο site: https://www.ubisoft.com/en-gb/game/far-cry/far-cry-6

Δημοσ.

Γραφικά αρκετά καλά.

Βέβαια είμαι και σε xbox series s οπότε ίσως δεν είμαι ο καταλληλότερος να κρίνει.

Φαντάζομαι ότι σε xbox series x θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα.

Για casual gaming, που είναι και το κοινό του xbox series s, είναι φανταστική gaming experience θα έλεγα.

Πιο πολύ το αγόρασα επειδή είναι το πρώτο παιχνίδι για την τελευταία γενιά κονσολών, οπότε ήθελα να δω πως θα είναι ένα τέτοιο παιχνίδι.

Δηλαδή από εδώ και πέρα θα είμαι πιο επιλεκτικός στο τι αγοράζω, μιας και μου αρέσει πιο πολύ να έχει δράση το παιχνίδι, παρά hide/αργές καταστάσεις.

Για να καταλάβεις το xbox series s το πήρα για να παίζω borderlands 3.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, The_Judas είπε

αργό παιχνίδι το far cry? τόσο πολύ το άλλαξαν σε σχέση με τα παλιά;

Τουλάχιστον στο action mode που σκοτώνεται πιο εύκολα.

Έχει και story mode που σκοτώνεται πιο δύσκολα.

Δημοσ.

To μόνο αρνητικό που έχει μέχρι στιγμής το παιχνίδι είναι ότι τα autosaves είναι τόσο αραιά μεταξύ τους που μπορεί να χάσεις μισή ως και μία ώρα παιχνιδιού αν θελήσεις να σταματήσεις πριν την ολοκλήρωση ενός task.

Κατά τα άλλα άψογο!

Δημοσ.

Γενικά θα έλεγα ότι το παιχνίδι θέλει να επικεντρώνεσαι πιο πολύ στο τι ζητάει κάθε αποστολή και όχι να τους σκοτώσεις όλους.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

εγινε download χθες και βγαζει ερρορ μνμ ολη την ωρα your connection to ubisoft servises has been interuupted ...εχουνε πεσει τοσες ωρες οι σερβερς και δν τους εχουνε φτιαξει yet;ξερει κανενας ρε παιδια ;; τι φαση το ειχανε ενα 3ημερο free to plαy και σχεδον η μια μερα εφυγε χωρις να μπορεις να κανεις log in!! αν ξερει καποιος να μας πει! far cry 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...