elmario88 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Καλημέρα , Θέλω να βάλω ίντερνετ στο σπίτι και ψάχνω προσφορές. Γενικά δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις. Να παίζει χωρίς να κολλάει κανα youtube και να βλέπω ταινίες. Πήρα μία καλή προσφορά από Nova στα 189ευρω εφάπαξ για ένα χρόνο, αλλά δεν έχω ακούσει τα καλύτερα. Κανείς καμιά ιδέα;
spyros_s Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Η τιμή που αναφέρεις, τι πακέτο αφορά; 15,75 /μηνα μου ακούγεται καλή ότι και να είναι. Σε κάθε πρίπτωση κάνε μια έρευνα αγοράς και μάθε τους παρόχους που εξυπηρετούν την περιοχή σου. Στην συνέχεια μάθε ποιανού είναι οι καλωδιακές υποδομές στις οποίες "πατάνε". Μπορεί να βάλεις Nova αλλά για παράδειγμα να πατάνε στις καλωδιώσεις της WIND. Δες πόση απόσταση απέχεις από το Κέντρο Λήψης Σήματος του παρόχου και μίλα με γειτονικά σπίτια ή αν μένεις σε πολυκατοικία, μίλησε με τα γειτονικά διαμερίσματα να σου πουν μια γνώμη. Είναι πολλά που πρέπει να λάβεις υπόψιν για σταθερότητα και ταχύτητα και δεν εξαρτάται μόνο από τον πάροχο αλλά και από τις καλωδιώσεις από και πρός το σπίτι σου. Γνωρίζω περιπτώσεις με παλίες καλωδιώσεις και το καφάο απέναντι που σε VDSL 50 κλειδώνουν 49.999 με μηδενικά λάθη και άλλες με καινούργιες που κλειδώνουν χαμηλά. Προσωπικά πάντως δεν έχω περιμένει πάνω από 20' στην γραμμή. Σε κλήση του ΟΤΕ εχω φάει αναμονή μια ώρα και έπεσε η γραμμή. Σχετικά είναι όλα. Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως. Καλή εβδομάδα! Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από spyros_s
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα