Voltlab Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα στην ομάδα. Εχει τύχει σε κάποιον να του ζητήσει το Amazon police report για δεμα που δεν του έφτασε ποτε? Πρώτη φορα μου τυχαίνει να μην μου ερθει δεμα και να φανεί σαν delivered στο tracking number και έπειτα που επικοινώνησα με το support τους μου ζητάνε police report για να γίνει refund ή αντικατάσταση. Εχει τύχει ποτέ σε κανέναν? Αν ναι ποια είναι η διαδικασία. Προσπάθησα να μιλήσω με το κοντινότερο αστυνομικό τμήμα μεσω τηλ και δεν με βοήθησαν πολυ.
czarjuly Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Υποθετω χωρις να μου εχει τυχει οτι πρεπει να πας στο αστυνομικο τμημα να δηλωσεις οτι δεν παρελαβες ποτε και να σου δωσουν ενα αντιγραφοαπο το βιβλιο συμβαντων,σε καθε περιπτωση πηγαινε στο ΑΤ και μιλα με τον αξιωματικο υπηρεσιας
tasarass77 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Από το αγγλικό? Και εμένα μου ζήταγαν 😁 Μίλα με άλλο άτομο στο chat και θα σου δώσουν refund. edit: Αν όμως έχεις tracking number και φαίνεται delivered, αλλάζει το θέμα Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2021 από tasarass77
Voltlab Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Στις 12/10/2021 στις 12:19 ΜΜ, tasarass77 είπε Από το αγγλικό? Και εμένα μου ζήταγαν 😁 Μίλα με άλλο άτομο στο chat και θα σου δώσουν refund. edit: Αν όμως έχεις tracking number και φαίνεται delivered, αλλάζει το θέμα Στο tracking φαίνεται delivered. Τελικα μίλησα με την τράπεζα αφου η αστυνομία δεν ήθελε να βοηθήσει και έκανα chargeback το ποσο. 1
georgerov Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 14 ώρες πριν, Voltlab είπε Στο tracking φαίνεται delivered. Τελικα μίλησα με την τράπεζα αφου η αστυνομία δεν ήθελε να βοηθήσει και έκανα chargeback το ποσο. Από όσο ξέρω η Amazon δεν αντιδρά ιδιαίτερα καλά στα chargeback. Να έχεις το νου σου σε μελλοντική παραγγελία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα