Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμαθα προσφατα πως το Amazon δινει πισω διαφορα χρηματων, εφοσον υπαρξη σημαντικη αλλαγη τιμης σε προιον εντος 30 ημερων απο την ημερα αγορας. Ενταξει μιλαμε για ενα Γιγαντα εδω βεβαια, αλλα ποτε δε ξερεις τι μπορει να ισχυει και σε Αλλους. Οι τιμες στο Banggood ειναι σα μετοχες και παιζουν διαρκως μερα με την μερα, και Συγκεκριμενα ειχα αγορασει ενα προιον το οποιο ηταν υποτιθεται σε flash deal που εληγε ιδια μερα, βιαστηκα να το αγορασω και την επομενη μερα επεσε αλλα 20κατι ευρω.. Το οποιο δε το θεωρω μικρη διαφορα

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, therock είπε

Εμαθα προσφατα πως το Amazon δινει πισω διαφορα χρηματων, εφοσον υπαρξη σημαντικη αλλαγη τιμης σε προιον εντος 30 ημερων απο την ημερα αγορας. Ενταξει μιλαμε για ενα Γιγαντα εδω βεβαια, αλλα ποτε δε ξερεις τι μπορει να ισχυει και σε Αλλους. Οι τιμες στο Banggood ειναι σα μετοχες και παιζουν διαρκως μερα με την μερα, και Συγκεκριμενα ειχα αγορασει ενα προιον το οποιο ηταν υποτιθεται σε flash deal που εληγε ιδια μερα, βιαστηκα να το αγορασω και την επομενη μερα επεσε αλλα 20κατι ευρω.. Το οποιο δε το θεωρω μικρη διαφορα

Ναι,και;

Δημοσ.

Και ρωταω αν μπορει να διαβασει κανεις αυτο που εγραψα και να απαντησει

Εφοσον βεβαια εχει καποια εμπειρια και γνωση. Αλλιως ας πουμε πχ μπορει και να μην ασχοληθει

Δημοσ.

Απλη λογικη ειναι. Σε φαση αν κρινεις οτι κατι δε σε αφορα το προσπερνας και ζεις τη ζωη σου. Δε σε ρωτησα εσενα προσωπικα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, therock είπε

Απλη λογικη ειναι. Σε φαση αν κρινεις οτι κατι δε σε αφορα το προσπερνας και ζεις τη ζωη σου. Δε σε ρωτησα εσενα προσωπικα

Απλή λογική δεν είναι.Γιατι αν ήταν να το κάναμε και πχ στα καυσιμα

Και ότι το Αμαζον δίνει κάπου την διαφορά πίσω το έχεις δει κάπου γραμμένο;Δεν το έχω ξανακούσει.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει καποιος ειδικος και κατεγραμμενος ορος.λ απο οσο ξερω. Ειναι μια εθυμοτυπικη διαδικασια που εποκοινωνεις με το support τους λες υπηρξε ραγδαια αλλαγη τιμης και κατα πασα πιθανοτητα δικαιωνεσαι. Οπως λεει και το αρθρο δεν απαιτεις κατι απλα αναφερεις πως υπηρξες ατυχος στην ουσια και αν το λαβουν υποψιν παιρνεις πισω την διαφορα

Και πριν ρωτησεις ναι εχω κανει το ιδιο στο Support του Banggood. Απλα ρωταω και δω αν το χει αντιμετωπισει καποιος

https://www.groovypost.com/howto/request-amazon-price-change-refund/

https://www.groovypost.com/news/credit-card-price-protection-drop-refund/

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, therock είπε

Δεν υπαρχει καποιος ειδικος και κατεγραμμενος ορος.λ απο οσο ξερω. Ειναι μια εθυμοτυπικη διαδικασια που εποκοινωνεις με το support τους λες υπηρξε ραγδαια αλλαγη τιμης και κατα πασα πιθανοτητα δικαιωνεσαι. Οπως λεει και το αρθρο δεν απαιτεις κατι απλα αναφερεις πως υπηρξες ατυχος στην ουσια και αν το λαβουν υποψιν παιρνεις πισω την διαφορα

Και πριν ρωτησεις ναι εχω κανει το ιδιο στο Support του Banggood. Απλα ρωταω και δω αν το χει αντιμετωπισει καποιος

https://www.groovypost.com/howto/request-amazon-price-change-refund/

https://www.groovypost.com/news/credit-card-price-protection-drop-refund/

Kαι απο το Bangood τι σου απάντησαν;

Δημοσ.

να κάνω τον σπασίκλα της παρέας.

Αυτή την απαίτηση την έχω δει κι άλλες φορές και μου φαίνεται τελείως παράλογη. Μόνο και μόνο που το σκέφτεται κάποιος. Εντάξει μπορεί κάποιο κατάστημα να το κάνει αλλά δε λέει κάτι αυτό.

Με αυτή τη λογική αν γίνει το αντίθετο, δηλαδή ανέβει η τιμή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να σου ζητήσει να πληρώσεις τη διαφορά. Αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο θα έχουμε ξεσηκωμό.

Κι εγώ έχει τύχει να αγοράσω κάτι και να πέσει μέσα στην εβδομάδα η τιμή αλλά δεν είπα κάτι. οκ χαλάστηκα λίγο. Επίσης έχει τύχει και το αντίθετο. Να αγοράσω κάτι και μετά να ανέβει. Εκεί ήταν ωραία.

Δημοσ.

Ετσι ειναι το θεμα προκειται για μετοχη ειτε χανεις ειτε κερδιζεις. Απλα αν ειναι μεγαλες οι αυξομειωσεις και σε συντομο χρονικο διαστημα υπαρχει χωρος για συζητηση. Ξαναλεω δεν ειναι απαιτηση, το γραψα και πριν και προφανως και το αναφερει και το αρθρο.

Αλλα ας πουμε, θες να παρεις κατι. Εχει μια τιμη που ενδεχωμενος να μπορεις να τη στηριξεις αλλα και να κρινεις αν αξιζει η οχι και σαν αγορα. Οποτε κανεις τα κουμαντα σου και ειτε το παιρνεις ειτε οχι. Αν βγει μια προσφορα ομως πρεπει να δρασεις αμεσα και να παρεις αποφαση στιγμης για κατι που εχεις σκεφτει να θελεις να αγορασεις.

Πιο συγκεκριμενα τωρα. Εγω ας πουμε ηθελα να παρω κατι που ειχε μια καποια διαφορα με Ελαλδα και συνεφερε να το παρω απο κει. Υπλογιζεις τα ρισκα σε φαση λες οι κινεζοι να μου την παιξουνε, η να ρθει ελαττωματικο και να τρεχω, η να μπλεξω με εγγυησεις αν παθει κατι κτλ, τα ζυγιζεις και λες αν η διαφορα τιμης αξιζει αυτα τα ρισκα και προχωρας.

Βγαινει το flash deal Που σου λεει τιμη ευκαιρια παρτο εντος της ημερας. Αυτο οπως λενε και στα χαρτα ειναι forcing your hand. Δηλαδη η το παιρνεις η το ξεχνας αν βγαινει μια τετοια ευκαιρια. Οποτε κανεις τα κουμαντα σου και το χτυπας. Την αμεσως επομενη ημερα ομως πεφτει αλλα 20 ευρω και δινει και νεα προθεσμια 3 ημερων. Οποτε στην ουσια η ευκαιρια αυτη ηταν μια ψευτικη υποσχεση και τιμωρεισαι εντος εισαγωγικων που εδρασες πιο γρηγορα απο αλλους

Τεσπα καβλαντα ειναι ολα αυτα. Στην τελικα η θα το δεις ασπρομαυρα το πηρα σε αυτη τη τιμη και τελος, θα μπορουσε να ηταν φθηνοτερα θα μπορουσε να ηταν ακριβοτερα οπως λες και συ ειτε μπορει να καταλαβεις και το αλλο σκεπτικο

Πες οτι εγω δινω κατι στα 100 ευρω. Εσυ λες ας πουμε οτι οκ στα 100 δε με καιει κλαιν. Την αλλη μερα το βαζω 70 και λες τωρα μαλιστα και σε φερνω στο μαγαζι μου και σε κανω πελατη. Και λες ωραια γλιτωσα 30 ευρω. Την παραλη μερα το βαζω 40-50. Ε δε θα νιωσεις μαλακας. Θα πεις κατσε γιατι εγω ετρεξα πρωτος και αμεσα εγινε και νεα προσφορα

Δημοσ.

Η ζωή είναι άδικη,και εγώ αγόρασα κάτι παπούτσια σε φυσικό κατάστημα στις £60 απο £120 .Το επόμενο Σάββατο τα είχαν βάλει £50 .

Σορυ αλλά δεν θα κάτσω να σκάσω.Και στα £60 που τα αγόρασα  μια χαρά τιμή ήταν για εμένα.

Δημοσ.

ενταξει μη το κανω πιο συγκεκριμενο με το τι ηταν και ποσο ηταν και κουρασω, αλλα αυτα τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ 20 ευρω δεν ηθελα να τα χασω, και ηλπιζα μηπως ξηγηθουν σαν Αμαζον και μου τα πιστωσουν. Εν τελη απαντησαν και αυτοι πριν λιγο και στο ticket λεγοντας λυπουμαστε για την οποια ανασταστωση αλλα σημερα εχει 11 ευρω πανω απο οσο αγορασες. Λεγοντας μου στην ουσια πως ειμαστε χρηματηρστηριο και ησουν τυχερος ατυχος

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, therock είπε

ενταξει μη το κανω πιο συγκεκριμενο με το τι ηταν και ποσο ηταν και κουρασω, αλλα αυτα τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ 20 ευρω δεν ηθελα να τα χασω, και ηλπιζα μηπως ξηγηθουν σαν Αμαζον και μου τα πιστωσουν. Εν τελη απαντησαν και αυτοι πριν λιγο και στο ticket λεγοντας λυπουμαστε για την οποια ανασταστωση αλλα σημερα εχει 11 ευρω πανω απο οσο αγορασες. Λεγοντας μου στην ουσια πως ειμαστε χρηματηρστηριο και ησουν τυχερος ατυχος

Κανένας δεν θέλει να χάνει λεφτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ρε, απλα κατι το παιρνεις επειδη το χρειαζεσαι και κατι το παιρνεις επειδη παιζει σε προσφορα. Αν παιρνεις κατι επειδη το χρειαζεσαι παιζει πιο ευκολα το σκεπτικο κερδισα/εχασα και δε με νοιαζει. Οταν παιρνεις κατι που το θες λιγοτερο απλα επειδη παιζει σε προσφορα τσουζει πιο πολυ οταν σκαει μια ακομα καλυτερη προσφορα (και ειδικα λιγοτερο απο 24 ωρες υστερα ακ ιαπο ιδιο μερος) αυτο λεω

Επεξ/σία από therock

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...