nikosaek2121 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, μετακόμισα και έκανα αίτηση μεταφοράς γραμμής στην νέα κατοικία (παλιό κτήριο αναστηλωμένο). Το σπίτι πλέων δεν έχει γραμμή συνδεμένη. Με σύνδεσαν στο ΚΑΦΑΟ λοιπόν χθες ήρθε τεχνικός να περάσει γραμμη, και ο γείτονας που έχει μονοκατοικία δεν αφήνει τον ΟΤΕ να περάσει γραμμη στο σπίτι μου απειλεί με δικηγόρους κτλ. Ο τεχνικός μου είπε τώρα δεν ξέρει τι θα γίνει θα ξανά έρθουν σε 1 εβδομάδα να κάνουν μελέτη. Μα καλά αυτές οι γραμμές δεν είναι του ΟΤΕ ? Μπορεί ένα άτομο να αποφασίζει αν θα περάσει η όχι ένα καλώδιο του ΟΤΕ από το σπίτι του, και αφού είναι περίεργος ο τύπος γιατί ο ΟΤΕ έβαλε το κουτάκι που περνάνε τα καλώδια στο σπίτι του ? Θέλω να αναφέρω ότι το σπίτι παλιότερα είχε τηλέφωνο (πριν 50-60 χρόνια) και κάποιος ξύλωσε την γραμμή ( μπορεί και ο γείτονας με κάποια ανακαίνιση του εφοσω αγκομαχαει τόσο πολύ να μην περάσει καλωδιο). Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2021 από nikosaek2121
NikosKallithea Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Αν το σπιτι εχει μπροστά κηπο, ναι μπορει να τους απαγορεύσει την πρόσβαση, αν ειναι στην ρυμοτομική γραμμή οχι
nikosaek2121 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nikosaek2121 είπε Καλησπέρα παιδιά, μετακόμισα και έκανα αίτηση μεταφοράς γραμμής στην νέα κατοικία (παλιό κτήριο το οποίο αναστηλωμένο). Το σπίτι πλέων δεν έχει γραμμή συνδεμένη. Με σύνδεσαν στο ΚΑΦΑΟ λοιπόν χθες ήρθε τεχνικός να περάσει γραμμη, και ο γείτονας που έχει μονοκατοικία δεν αφήνει τον ΟΤΕ να περάσει γραμμη στο σπίτι μου απειλεί με δικηγόρους κτλ. Ο τεχνικός μου είπε τώρα δεν ξέρει τι θα γίνει θα ξανά έρθουν σε 1 εβδομάδα να κάνουν μελέτη. Μα καλά αυτές οι γραμμές δεν είναι του ΟΤΕ ? Μπορεί ένα άτομο να αποφασίζει αν θα περάσει η όχι ένα καλώδιο του ΟΤΕ από το σπίτι του, και αφού είναι περίεργος ο τύπος γιατί ο ΟΤΕ έβαλε το κουτάκι που περνάνε τα καλώδια στο σπίτι του ? Θέλω να αναφέρω ότι το σπίτι παλιότερα είχε τηλέφωνο (πριν 50-60 χρόνια) και κάποιος ξύλωσε την γραμμή ( μπορεί και ο γείτονας με κάποια ανακαίνιση του εφοσω αγκομαχαει τόσο πολύ να μην περάσει καλωδιο). Δεν έχει κήπο, πεζοδρόμιο. Δεν τους απαγορεύει την πρόσβαση αλλά την διέλευση του καλωδίου από το κτήριο του, και ο τεχνικός ΟΤΕ είπε θα γίνει κολόνα στο πεζοδρόμιο τότε και μετά απειλούσε με μυνησεις. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2021 από nikosaek2121
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα