Junior22 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Καλησπερα παιδια, θελω να αγορασω κατι εισητηρια απο εναν που ζει στην Ιταλια, δεν τον γνωριζω, και προκειται για εισητηρια μεσω ticketmaster. Μου λεει πως θελει να κανει την αλλαγη στο ονομα και μετα να του στειλω τα χρηματα μεσω Western Union. Γνωριζει κανεις αν κανει την αλλαγη στο ονομα μου, αν μπορει μετα να την ακυρωσει? Επισης, απο Western Union θεωρειτε πως ειναι ασφαλης η μεταφορα ή προτεινετε καποια αλλη?
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Junior22 είπε Καλησπερα παιδια, θελω να αγορασω κατι εισητηρια απο εναν που ζει στην Ιταλια, δεν τον γνωριζω, και προκειται για εισητηρια μεσω ticketmaster. Μου λεει πως θελει να κανει την αλλαγη στο ονομα και μετα να του στειλω τα χρηματα μεσω Western Union. Γνωριζει κανεις αν κανει την αλλαγη στο ονομα μου, αν μπορει μετα να την ακυρωσει? Επισης, απο Western Union θεωρειτε πως ειναι ασφαλης η μεταφορα ή προτεινετε καποια αλλη? Καθόλου ασφαλής.Αν παρει τα λεφτά μην τον είδατε. Βρες άλλον τρόπο. 1
Junior22 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Σε περιπτωση ομως που γινει η αλλαγη στο ονομα και μου στειλει το pdf με το εισητηριο? Τοτε μπορει να το ξανακανει αλλαγη?
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Junior22 είπε Σε περιπτωση ομως που γινει η αλλαγη στο ονομα και μου στειλει το pdf με το εισητηριο? Τοτε μπορει να το ξανακανει αλλαγη? Δεν το ξερω αυτό,μονο για την WU μπορώ να σου πω.
Junior22 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Δεν το ξερω αυτό,μονο για την WU μπορώ να σου πω. Οκ καταλαβα. Καποια εναλλακτικη ωστε να ειμαστε ασφαλεις και εγω και εκεινος οτι κανεις δεν θα βγει ζημιωμενος? Πχ τα χρηματα θα πανε σε αυτον μονο οταν λαβω τα εισητηρια
kormos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 6 ώρες πριν, Junior22 είπε Οκ καταλαβα. Καποια εναλλακτικη ωστε να ειμαστε ασφαλεις και εγω και εκεινος οτι κανεις δεν θα βγει ζημιωμενος? Πχ τα χρηματα θα πανε σε αυτον μονο οταν λαβω τα εισητηρια Με PayPal, εναλλακτικά βρες κάποιον άλλο γιατί δεν ξέρεις αν τα PDF θα είναι τα σωστά ή επεξεργασμένα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα