Iptamenokarpouzi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα σας ! Έδωσα πρακτικές εξετάσεις την Τρίτη 5/10 και δεν μου έχει έρθει ακόμα στο gov η προσωρινή άδεια οδήγησης. Τι μπορώ να κάνω ;
greekfragma Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Iptamenokarpouzi είπε Καλησπέρα σας ! Έδωσα πρακτικές εξετάσεις την Τρίτη 5/10 και δεν μου έχει έρθει ακόμα στο gov η προσωρινή άδεια οδήγησης. Τι μπορώ να κάνω ; υπομονή μέχρι να σου ρθει. τόσο καιρό δεν είχες δίπλωμα...οι λίγες μέρες δεν αλλάζουν κάτι.
vaas93 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Και σε εμένα καθυστερούσε. Έστειλα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας που έχει η σελίδα και την επόμενη μέρα μου βγήκε. Δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση ή όχι.
Iptamenokarpouzi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Καλώς θα στείλω αν δεν μου χει έρθει μέχρι την Παρασκευή μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας 8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Η σχολη δεν ξέρει; Μου είπε ότι ίσως δεν τα χει δηλώσει ακόμα ο εξεταστής αλλά κανονικά θα πρέπε να τα χει δηλώσει από την προηγούμενη βδομάδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα