papoys1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για να έχεις και να χρησιμοποιείς τέτοιες εφαρμογές σε κινητό θεωρώ ότι πρέπει να είσαι αετός στην τεχνολογία , νέος με μυαλό να στροφάρεις και να έχεις γρήγορες αντιδράσεις. Εγώ στην ηλικία μου δυστυχώς δεν έχω κάποια από αυτά και δεν θα το ρισκάριζα. Από το κινητό τη μόνη Υπηρεσία που χρησιμοποιώ είναι τις προσφορές των κίτρινων πινακίδων του lidl.(αν δεν τις έχετε ανακαλύψει για ψάχτε το)🤣 Στο σπίτι χρησιμοποιώ κάποιες γιατί άλλο είναι όταν κάνεις κάποια online συναλλαγή καθιστός στο γραφείο σε μία μεγάλη οθόνη υπολογιστή αφοσιωμένος σε αυτόν και άλλο σε ένα κινητό στο δρόμο στην κίνηση που το μυαλό σου είναι απεσπασμένο σε πολλά πράγματα. Εκεί γίνεται το λάθος γιατί δεν έχεις την άνεση του γραφείου της μεγάλης πεντακάθαρης οθόνης και το χρόνο να σκεφτείς και να επεξεργαστείς σωστά μία πληροφορία όπως ένα μήνυμα που πετάγεται ξαφνικά στο κινητό σου προσπαθώντας να σε τρομάξει στιγμιαία και να αποσπάσει αυτό που θέλει. Έτσι πιστεύω ότι την πατάνε κάποιοι. Τελευταία με έχουν ζαλίσει από Αγγλία να επενδύσω σε εξορύξεις bitcoin. Ρε τι σπασαρχ...ης είναι ένας. Του έχω αποκλείσει 3-4 νούμερα και παίρνει από καινούργιο.😁 Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2021 από papoys1 1
Dark_son20 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 χωρίς να δούμε σωστά αποστολέα και λοιπά, εγώ σκέφτομαι ότι μάλλον κάποιος θα χάσει το email γιατί η κοσμοτέ κοιτάει να κλείσει το παλιό domain σιγά σιγά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα