Konna_13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα.... Έχω ένα πρόβλημα εδώ και κάτι μέρες με το ίντερνετ! Παίρνω ίντερνετ στο λαπτοπ μέσω καλωδίου LAN και ενώ στο λαπτον έχω κανονικά ίντερνετ όταν ανοίγω Hotspot για το κινητό μου φανιζει θαυμαστικό! Αγόρασα ρπυτερακι και συμβαίνει πάλι το ίδιο! Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει?
gorge18 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Αν και με hotspot απο laptop δεν εχω ασχοληθεί ποτε. Θα ηθελα να μαθω περισσοτερα για το ρουτερακι που λες. Το πηρες να το κανεις τι;
Konna_13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Το πήρα για να μπορώ να συνδέω κινητό τηλεόραση και λαπτοπ επειδή έχω μόνο μια θύρα Internet
NikosKallithea Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 6 ώρες πριν, Konna_13 είπε Καλησπέρα.... Έχω ένα πρόβλημα εδώ και κάτι μέρες με το ίντερνετ! Παίρνω ίντερνετ στο λαπτοπ μέσω καλωδίου LAN και ενώ στο λαπτον έχω κανονικά ίντερνετ όταν ανοίγω Hotspot για το κινητό μου φανιζει θαυμαστικό! Αγόρασα ρπυτερακι και συμβαίνει πάλι το ίδιο! Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει? Δηλαδη πριν τις κατι μερες που λες συνδεόσουν μεσω του hotspot του λαπτοπ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα