Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι επαναλαμβανόμενο μοτίβο.

Με κάλεσε η Vodafone για καλύτερη προσφορά (σχεδόν 10 χρόνια στο τωρινό συμβόλαιο). Τα χρήματα ήταν καλύτερα αλλά το πρόγραμμα εκπτωτικό. Μετά το έτος / διετία θα έχανα την έκπτωση και θα πλήρωνα ~διπλά. Παλαιότερα το είχα ζήσει αυτό... με αλλαγές παρόχων και ταλαιπωρία.

Με κάλεσε προ μηνών η Ελπέντισον για ανανέωση προγράμματος. Δυστυχώς δεν το πρόσεξα. Στο παλαιό πρόγραμμα είχα δυνατότητα με ελάχιστο πάγιο να έχω σταθερή τιμή ρεύματος, που βέβαια θα μου έριχνε στο μισό ή και περισσότερο το λογαριασμό αυτόν τον χειμώνα (έχουν ανέβει πολύ οι τιμές στην χονδρεμπορική). Τώρα επιστρέφω ΔΕΗ με σταθερή τιμή (τύπου 20% παραπάνω από ότι αν είχα το παλαιό μου πρόγραμμα, αλλά ελπίζω να γλυτώσω το 50-150% παραπάνω).

Να σκέφτεστε ότι σαν παλαιό πελάτη καμία εταιρεία δεν έχει λόγο να σας χαρίσει χρήματα. Αν προσφέρουν κάτι "δωρεάν" κάτι συμβαίνει. Θα έλεγα επί της αρχής, ψάξτε το και αν δεν έχετε το χρόνο, απλά πείτε όχι!

• Like 1
Δημοσ.

Κανένας δεν σου χαρίζει τίποτε . Αυτός είναι νόμος και κανείς δεν μπορεί να τον αλλάξει. 

Το θέμα είναι κάποιοι το έχουν ξεφτυλίσει. Το έχουν πάει τόσο πίσω ώστε να θυμίζουν την εποχή των αποικιών που οι Άγγλοι π.χ. χάριζαν στους ιθαγενείς καθρεφτάκια να τους πάρουν τα διαμάντια.🤣

• Like 1
Δημοσ.

Αν σε καλέσουν για ανανέωση και πεις απλά όχι αν το προβλέπει αυτό που υπέγραψες πας σε κανονικές τιμές και την πατάς. 

Διαβάζετε τα συμβόλαια και κοιτάτε πότε λήγουν και με τι όρους ανανέωσης. Πριν λήξουν πάρτε προσφορές και κάντε το κουμάντο σας για να μη βρεθείτε χαμένοι 

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, adi32 είπε

Αν σε καλέσουν για ανανέωση και πεις απλά όχι αν το προβλέπει αυτό που υπέγραψες πας σε κανονικές τιμές και την πατάς. 

Διαβάζετε τα συμβόλαια και κοιτάτε πότε λήγουν και με τι όρους ανανέωσης. Πριν λήξουν πάρτε προσφορές και κάντε το κουμάντο σας για να μη βρεθείτε χαμένοι 

Αγαπητέ δεν πρόκειται να σε καλέσουν σε τέτοια περίπτωση. Τουλάχιστον αυτή είναι η δικιά μου εμπειρία

Δημοσ.

Δεν είναι απόλυτος κανόνας.

Ανανέωσα τηλεφωνικά το σταθερό / Internet για 2 χρόνια με €35 τελική μηνιαίως και απεριόριστα σε όλα τα κινητά αντί για €42 που έδινα μέχρι τώρα με απεριόριστα μόνο σε κινητά του πάροχου. Μου πρότειναν μεν κάποια προγράμματα με έξτρα παροχές και κόστος που δεν χρειαζόμουν, άλλα όταν τους είπα πως είμαι ευχαριστημένος με το πρόγραμμα που έχω τώρα μου πρότειναν ανανέωση με το νέο μειωμένο κόστος.

• Like 1
Δημοσ.

Ο κανόνας είναι ένας. Ψαχνεστε συνεχώς. Τα δεδομένα αλλάζουν.

Τώρα αν κάποιος δεν έχει χρόνο ή βαριέται, ε ας πρόσεχε. Θα πληρώσει ακριβότερα. Δε μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nickolas είπε

Αγαπητέ δεν πρόκειται να σε καλέσουν σε τέτοια περίπτωση. Τουλάχιστον αυτή είναι η δικιά μου εμπειρία

εμενα η vodafone που εχω συμβολαιο το κινητό παντα με καλεί και μου στελνει σμσ οταν κοτευει να  λήξει (κανω 18 ή 24 μηνες) για ανανέωση

Δημοσ.

Τί κάνει με την έπτωσή σου?

43 λεπτά πριν, velociraptoras είπε

εμενα η vodafone που εχω συμβολαιο το κινητό παντα με καλεί και μου στελνει σμσ οταν κοτευει να  λήξει (κανω 18 ή 24 μηνες) για ανανέωση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα με καλεσε μια (μη πω επιθετα..) απο Cosmote (απο το εταιρικο της κινητο) και αφου με ζητησε με το ονομα μου, ηθελε επιβεβαιωση στοιχειων (να της αναφερω εγω αριθμο ταυτοτητας ή ημ/νια γεννησης  και διευθυνση) για να μου αναφερει και αυτη με την σειρα της την προσφορα.

Της ειπα: πες μου περι ποιας προσφορας προκειται και θα δω εαν πρεπει να σου δωσω στοιχεια παραπανω.

Μου απαντησε οτι χωρις επιβεβαιωση ταυτοτητας απο εμενα δεν θα μου αναφερει καν περι τινος προκειται ουτε για ποιον αριθμο.

Της απαντησα με τον τροπο που μονο εμεις που καταγομαστε απο τις περιοχες του Αγρινιου γνωριζουμε!!

Επεξ/σία από Fotis_Greece
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ θα επιμείνω σε αυτό που γράφει ο συνομιλητής μας και ας κάποιος άλλος συνομιλητής μας έχει αντίρρηση

οι εταιρείες ακολουθούν τον κανόνα της αγοράς 40% αλήθεια + 60% συμφέρον.

Εγώ προσωπικά έχω FTTH που την έβαλα μέσω της δράσης sfbb.gr (24 μήνες επιδότηση) η οποία λήγει το 21 και με καλούν από τον πάροχο να μου πουν θέλετε ανανέωση της σύμβασης κοστίζει τόσο...ή συνεχίζεται αορίστου το οποίο κοστίζει τόσο.... εγώ όμως επειδή ξέρω πόσο κοστίζουν στις νέες συνδέσεις μέσω της δράσης sfbb.gr είχα επιμονή στην τιμή έτσι μου έκαναν ανανέωση κατόπιν εντολής από τους πάνω με συγκεκριμένη τιμή για 24 μήνες και συνεχίζω φυσικά να έχω FTTH καθώς δεν πρόκειται να φύγω και να επιστρέψω σε VDSL ή ακόμη χειρότερα σε ADSL λόγω δουλειάς αλλά και προσωπικής ζωής μου είναι απαραίτητη η γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Narayan είπε

Δεν είναι απόλυτος κανόνας.

Ανανέωσα τηλεφωνικά το σταθερό / Internet για 2 χρόνια με €35 τελική μηνιαίως και απεριόριστα σε όλα τα κινητά αντί για €42 που έδινα μέχρι τώρα με απεριόριστα μόνο σε κινητά του πάροχου. Μου πρότειναν μεν κάποια προγράμματα με έξτρα παροχές και κόστος που δεν χρειαζόμουν, άλλα όταν τους είπα πως είμαι ευχαριστημένος με το πρόγραμμα που έχω τώρα μου πρότειναν ανανέωση με το νέο μειωμένο κόστος.

Εξαρτάται εταιρεία αλλά μη νομίζεις ότι σου κάνουν και χάρη.

απεριόριστα σταθερά , απεριόριστα κινητά  προς όλους φυσικά , ίντερνετ 50άρι , nova τα ελεύθερα , κανάλια 32 ευρώ το μήνα. Ψάξου δεν μας χαρίζουν τίποτε ούτε δώρα μας κάνουν , αν λήξει το συμβόλαιο πες φεύγω και να δεις και πάλι την έκπτωση.

Βέβαια το συγκεκριμένο συμβόλαιο το έχω πάνω από 7-8 χρόνια στην ίδια εταιρεία (καλοπληρωτής πάντα) 😁 ήταν 33 ή 34 το μήνα με 24άρι ίντερνετ και με παζάρια όταν έβαλα το 50άρι και έκανα συμβόλαιο νέο για 2 χρόνια έπεσαν και δύο ευρώ. Μην τους λυπάστε αυτοί μας ξεζουμάνε όχι εμείς.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ. Και νέο ρούτερ το μεγάλο τζάμπα.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Εξαρτάται εταιρεία αλλά μη νομίζεις ότι σου κάνουν και χάρη.

απεριόριστα σταθερά , απεριόριστα κινητά  προς όλους φυσικά , ίντερνετ 50άρι , nova τα ελεύθερα , κανάλια 32 ευρώ το μήνα. Ψάξου δεν μας χαρίζουν τίποτε ούτε δώρα μας κάνουν , αν λήξει το συμβόλαιο πες φεύγω και να δεις και πάλι την έκπτωση.

Βέβαια το συγκεκριμένο συμβόλαιο το έχω πάνω από 7-8 χρόνια στην ίδια εταιρεία (καλοπληρωτής πάντα) 😁 ήταν 33 ή 34 το μήνα με 24άρι ίντερνετ και με παζάρια όταν έβαλα το 50άρι και έκανα συμβόλαιο νέο για 2 χρόνια έπεσαν και δύο ευρώ. Μην τους λυπάστε αυτοί μας ξεζουμάνε όχι εμείς.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ. Και νέο ρούτερ το μεγάλο τζάμπα.

Αν μιλάς για τη Voda, μακρυά και αγαπημένοι. Εκεί ήμουν πριν και έφυγα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν γενικο κανονα ναι, συμφωνω 100% αν δεν ξερετε ή δεν ειστε σιγουροι απλα πειτε οχι. 
στο τελος ισως σας πουν οτι το προγραμμα σας εληξε και δεν υπαρχει πια, μπειτε στο ταδε Χ. Παλι οχι…

ακομα και αν σας δεσουν με συμβολαιο, επιτυχια ειναι για αυτους. Γιατι να ανανεωσετε χωρις λογο; Σας φοβιζουν οτι θα ακριβυνει αν δεν μπειτε καπου…

στο 90% των ανανεωσεων που εκανα χωρις να το ψαξω πολυ, ηταν λιγο ή πολυ λαθος. Μπειτε σε προγραμμα αοριστου χρονου μεχρι να σας κατσει κατι καλο.

Επισης ενα νεο φρουτο, παιρνουν πολυ πριν την ληξη του συμβολαιου, ισως και παραπανω απο εξαμηνο και προσπαθουν να το ανανεωσουν. Ολες αυτες ειναι μαλλον third party εταιρειες, συμβεβλημενες, που κανουν ανανεωσεις.

μονο μια φορα εχω πετυχει πραγματικα καλη συμφωνια απο τηλεφωνο, πριν 7 χρονια, κατι προσφορες 3 play nova.

1 ώρα πριν, Narayan είπε

Αν μιλάς για τη Voda, μακρυά και αγαπημένοι. Εκεί ήμουν πριν και έφυγα.

Εγω λεω να παω εκει :) σε ενα εξοχικο. Τι στραβο εχει;

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Σήμερα δύσκολο να βρεις αορίστου που να συμφέρει, τουλάχιστον σε σταθερή.

Εγώ είχα πετύχει ote 24άρα + ομιλία με 29 ευρώ, ενώ το αντίστοιχο τρέχον συμβόλαιο ήταν 26. Το κράτησα 3 μήνες ψάχνοντας κάτι καλό αλλά δε βρήκα, ούτε ο ote συγκινήθηκε να μου κάνει κάποια προσφορά πέραν του τρέχοντος τιμοκαταλόγου. Τελικά έβαλα και εγώ με sfbb.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...