Dantε Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, papoys1 είπε απεριόριστα σταθερά , απεριόριστα κινητά προς όλους φυσικά , ίντερνετ 50άρι , nova τα ελεύθερα , κανάλια 32 ευρώ το μήνα. Με 33,40 μου διναν οτι αναφερες συν τα αθλητικα.Παζαρεψε το και αλλο την επομενη φορα.Και εβγαλα νοβα τελειως και μου το πηγαν 24,25.
Narayan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Zerg13 είπε Εγω λεω να παω εκει σε ενα εξοχικο. Τι στραβο εχει; Εκτός του ότι έτρωγε συνέχεια disconnect το Netfaster router και το support τους για χρόνια μου έλεγε πως τα βλέπει όλα οκ, εκεί που είχα κουτσά στραβά 6Mbps σε 24άρα σύνδεση ξαφνικά έπεσε στο 1Mbps με το ζόρι. Έκαναν τους Κινέζους πως δεν είναι δικό τους θέμα και ούτε μπήκαν στον κόπο να μου κάνουν αντιπρόταση όταν έφυγα. Τώρα δίνω λιγότερα και έχω 100άρα που πιάνει τουλάχιστον 60Μbps. Το μόνο τους πρόβλημα όσο ήμουν εκεί ήταν να με πάρουν τηλέφωνο 2-3 φορές το μήνα για να μου πουλήσουν το μεγαλύτερο πακέτο με Nova. 1
Silverage Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Πάντα λέω όχι, μόνο μία φορά έχω πει ναι, στην wind πριν μερικούς μήνες που έληξε το πρόγραμμα στο σταθερό και μου έδωσε το ίδιο με 5€ λιγότερο το μήνα. 1
agnostos13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Θυμάμαι κάπου πριν 10+ χρόνια μου είχαν κάνει τηλεφωνικά μια προσφορά από εταιρεία κινητής, και ήταν φάση Τσοβόλα δώστα όλα σύμφωνα με την περιγραφή. Τους λέω οκ, πολύ καλό για να είναι αληθινό μου φαίνεται, στείλτε μου το συμβόλαιο με email να το εκτυπώσω και να σας το στείλω υπογεγραμμένο ή να το καταθέσω σε κάποιο κατάστημα. Μου λέει όχι, θα το φέρει courier και θα το υπογράψετε επιτόπου! Του λέω θα περιμένει ο courier για να κάτσω εγώ να το διαβάσω με την ησυχία μου; Μου λέει σαφώς, αυτή είναι η δουλειά του! Τέλοσπαντων, έρχεται ο courier, μου λέει βάλτε μια υπογραφή να το πάρω... Του λέω κάτσε, να το διαβάσω (άρχισε να ξεφυσάει), βλέπω άλλα 'ντάλλων έγραφε από αυτά που μου είπαν, του λέω κάτσε να πάρω να συνενοηθώ. Μιλάω στο τηλέφωνο που μου έιχε δώσει κατά την προσφορά για αν χρειαστώ κάποια ερώτηση λέω το και το, στείλατε λάθος συμβόλαιο, έχει άλλους όρους και τιμή κοντά τριπλάσια από αυτή που μου είπατε! Και μου απαντάει ναί δεν παίζει ρόλο τι γράφει το συμβόλαιο, εσείς θα πάρετε και θα πληρώσετε ότι είπαμε στο τηλέφωνο κλπ... Του λέω και εγώ πως εξασφαλίζομαι; Μου λέει αφού έχουμε μιλήσει μαζί, δεν θα σας κοροϊδέψω (λες και τον ήξερα και από χτες). Φυσικά το πήρε πίσω ο courier χωρίς υπογραφή και όπως έφευγε μου έλεγε κάθε τρεις και λίγο τα ίδια κάνουν και μας καθυστερούν τσάμπα...
lector Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, agnostos13 είπε Θυμάμαι κάπου πριν 10+ χρόνια μου είχαν κάνει τηλεφωνικά μια προσφορά από εταιρεία κινητής, και ήταν φάση Τσοβόλα δώστα όλα σύμφωνα με την περιγραφή. Τους λέω οκ, πολύ καλό για να είναι αληθινό μου φαίνεται, στείλτε μου το συμβόλαιο με email να το εκτυπώσω και να σας το στείλω υπογεγραμμένο ή να το καταθέσω σε κάποιο κατάστημα. Μου λέει όχι, θα το φέρει courier και θα το υπογράψετε επιτόπου! Του λέω θα περιμένει ο courier για να κάτσω εγώ να το διαβάσω με την ησυχία μου; Μου λέει σαφώς, αυτή είναι η δουλειά του! Τέλοσπαντων, έρχεται ο courier, μου λέει βάλτε μια υπογραφή να το πάρω... Του λέω κάτσε, να το διαβάσω (άρχισε να ξεφυσάει), βλέπω άλλα 'ντάλλων έγραφε από αυτά που μου είπαν, του λέω κάτσε να πάρω να συνενοηθώ. Μιλάω στο τηλέφωνο που μου έιχε δώσει κατά την προσφορά για αν χρειαστώ κάποια ερώτηση λέω το και το, στείλατε λάθος συμβόλαιο, έχει άλλους όρους και τιμή κοντά τριπλάσια από αυτή που μου είπατε! Και μου απαντάει ναί δεν παίζει ρόλο τι γράφει το συμβόλαιο, εσείς θα πάρετε και θα πληρώσετε ότι είπαμε στο τηλέφωνο κλπ... Του λέω και εγώ πως εξασφαλίζομαι; Μου λέει αφού έχουμε μιλήσει μαζί, δεν θα σας κοροϊδέψω (λες και τον ήξερα και από χτες). Φυσικά το πήρε πίσω ο courier χωρίς υπογραφή και όπως έφευγε μου έλεγε κάθε τρεις και λίγο τα ίδια κάνουν και μας καθυστερούν τσάμπα... Σε κατι τετοιες περιπτωσεις τους λες ΟΚ, μαζι με το συμβολαιο στειλτε μου και την προσφορα με τις τιμες ΓΡΑΠΤΩΣ μεσω mail (εταιρικου εννοειται οχι κανα φτιαχτο gmail) ή εντυπα με υπογραφη ονοματεπωνυμο και σφραγιδα, και μετα υπογραφω το συμβολαιο. Να δεις για ποτε λακιζουν...
nickolas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Το μεγάλο πάρτυ τώρα είναι με το ρεύμα. Σε καλούν «για την καλύτερη τιμή της αγοράς» που βέβαια είναι μεταβλητή. Αν κάποιος είναι σε σταθερή τιμή κιλοβατώρας φαίνεται ότι θα δώσει τα μισά αλλά στην πράξη μάλλον θα δώσει τα υπερδιπλάσια.
ekrepali Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Στις 15/10/2021 στις 12:48 ΜΜ, Fotis_Greece είπε Της ειπα: πες μου περι ποιας προσφορας προκειται και θα δω εαν πρεπει να σου δωσω στοιχεια παραπανω. Μου απαντησε οτι χωρις επιβεβαιωση ταυτοτητας απο εμενα δεν θα μου αναφερει καν περι τινος προκειται ουτε για ποιον αριθμο. Παρόμοια και σε μένα... επιβεβαίωσε τα στοιχεία και λέει η κλήση θα ηχογραφηθεί. Εκεί τη διακόπτω και λέω αν πρόκειται για οπτικές ίνες δε συναινώ στην ηχογράφηση, αν επρόκειται για οτιδήποτε άλλο συναινώ. Και μου απαντάει πως αν δε συνεναίσω δε γίνεται να που πει περί τίνος πρόκειται. Παίζαμε τη κολοκυθιά μετά. 😄 Έχουν ξεσαλώσει τους τελευταίους μήνες, λένε ότι θα καταργηθεί ο χαλκός (κάποια στιγμή θα γίνει ναι, αλλά το χρονοδιάγραμμα είναι άγνωστο) κι αν δε βάλουμε οπτικές ίνες θα μείνουμε χωρίς τηλέφωνο. Τη τελευταία φορά ρωτάω πώς γίνεται να δίνουν 2 χρόνια σύμβαση 24mbps με χαλκό αν καταργείται ο χαλκός; Σιωπή, το βούλωσε... Τέσπα... εννοείται πως όταν παίρνουν τηλέφωνο δεν έχουν κάτι της προκοπής να προσφέρουν. Όποιος δε γνωρίζει πότε λήγουν οι συμβάσεις του και τι κινήσεις πρέπει να κάνει για να πάρει χαμηλή τιμή, είναι καταδικασμένος να πληρώνει παραπάνω μια ζωή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα