Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε ολους,

εχω κανει και τις δυο δοσεις του εμβολιου κατα του κορονοιου

ερωτηση

μεχρι να περασουν οι 14 ημερες οπως προβλεπεται για να ειναι σε ισχυ το πιστοποιητικο εμβολιασμου

πρεπει να κανω rapid tests.

Εαν παω σε κλιμακιο του ΕΟΔΥ που κανουν δωρεαν rapid test θα μου εκδώσουν βεβαιωση αρνητικου τεστ 

που την θελω για τη δουλεια μου ή θα πρεπει παλι να παω σε ιδιωτη γιατρο να μου κανει αυτος rapid test?

Ευχαριστω πολύ, προκαταβολικα!!

Δημοσ.

Ρωτάω εδώ επί της ευκαιρίας. 

Την άλλη εβδομάδα θα πάω σε ένα ιατρείο για εξέταση και ο γιατρός μου ζήτησε να έχω rapid test. 

Μου είπε 10 ευρώ κάνουν. Υπαρχουν όμως και δωρεάν από ότι βλέπω. Τα αποτελέσματα βγαίνουν άμεσα η την επόμενη; Διότι ο γιατρός μου ζήτησε να το κάνω την προηγούμενη ημέρα. 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Ρωτάω εδώ επί της ευκαιρίας. 

Την άλλη εβδομάδα θα πάω σε ένα ιατρείο για εξέταση και ο γιατρός μου ζήτησε να έχω rapid test. 

Μου είπε 10 ευρώ κάνουν. Υπαρχουν όμως και δωρεάν από ότι βλέπω. Τα αποτελέσματα βγαίνουν άμεσα η την επόμενη; Διότι ο γιατρός μου ζήτησε να το κάνω την προηγούμενη ημέρα. 

Τα δωρεάν βγαίνουν άμεσα την επόμενη μέρα. Ωστόσο , για να βγει βεβαίωση αρνητικού τεστ πρέπει να είσαι πλήρως εμβολιασμενος διαφορετικά δεν βγαίνει.

Είσαι υποχρεωμένος να πας σε ιδιώτη γιατρό για να σου βγάλει βεβαίωση για το αρνητικό τεστ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Thukididis είπε

καλησπέρα σε ολους,

εχω κανει και τις δυο δοσεις του εμβολιου κατα του κορονοιου

ερωτηση

μεχρι να περασουν οι 14 ημερες οπως προβλεπεται για να ειναι σε ισχυ το πιστοποιητικο εμβολιασμου

πρεπει να κανω rapid tests.

Εαν παω σε κλιμακιο του ΕΟΔΥ που κανουν δωρεαν rapid test θα μου εκδώσουν βεβαιωση αρνητικου τεστ 

που την θελω για τη δουλεια μου ή θα πρεπει παλι να παω σε ιδιωτη γιατρο να μου κανει αυτος rapid test?

Ευχαριστω πολύ, προκαταβολικα!!

Σε μια τελευταία εγκύκλιο που είχα δει, αν αναμένεται "απαλλαγή" από προσκόμιση rapid test, μπορείς να πηγαίνεις και δημοσίου. Αλλά αυτό που είχα βρει ήταν για εργαζόμενους Δημόσιο, ΟΤΑ κλπ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thukididis είπε

Τα δωρεάν βγαίνουν άμεσα την επόμενη μέρα. Ωστόσο , για να βγει βεβαίωση αρνητικού τεστ πρέπει να είσαι πλήρως εμβολιασμενος διαφορετικά δεν βγαίνει.

Είσαι υποχρεωμένος να πας σε ιδιώτη γιατρό για να σου βγάλει βεβαίωση για το αρνητικό τεστ.

Πως τα έχουνε κάνει έτσι..... 

Εμβολιασμενος είναι εγώ, αλλά το ζήτησε ο γιατρός γιατί θα εξεταστω με σπιρομετρα και τέτοια. 

Θα πάω από ότι φαίνεται σε διαγνωστικό εδώ κοντά μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...