phph Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα, σήμερα το πρωί έγινε στιγμιαία διακοπή ρεύματος και από τότε η σύνδεση σε κάποιες σελίδες δεν είναι εφικτή. Π.χ. δεν μπαίνει σε in.gr, skroutz, fortnite, αλλά μπαίνει σε google, protothema, newsbomb, e-shop, meteo. Τι μπορεί να φταίει; Αν συνδέσω το laptop με καλώδιο (και κλειστό wifi) στο ίδιο switch με το pc, δουλεύει κανονικά. Γι' αυτό θεωρώ ότι κάτι έγινε στο pc και μάλιστα στο software. Καμιά ιδέα τι να ψάξω;
phph Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Το pc που έχει πρόβλημα συνδέεται ενσύρματα. Μάλλον υπάρχει πρόβλημα με την "καρφωτή" ip που του έχω δώσει, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί προέκυψε χθες ξαφνικά μετά από 1 περίπου χρόνο που λειτουργούσε ok.
micos000 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μήπως έχεις και "καρφωτό" dns; Αν ναι, ποιό; Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2021 από micos000
phph Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, micos000 είπε Μήπως έχεις και "καρφωτό" dns; Αν ναι, ποιό; Την ip του router. Έτσι το είχα πάντα. Το άλλο περίεργο είναι ότι χθες ψάχνοντας διάφορα, άλλαξα την καρφωτή ip στην αμέσως προηγούμενη και δούλεψε. Μετά μπήκα στο menu του router και μου έλεγε ότι εξακολουθούσα να είμαι στην προηγούμενη, ενώ με το ipconfig έβλεπα τη νέα. Έπαιξα στα menu του router για κανά τέταρτο (χωρίς να κάνω αλλαγές - προσπαθούσα να καταλάβω γιατί μου δείχνει λάθος ip στο pc) και ξαφνικά άρχισε να δείχνει τη σωστή. Αλλά τότε σταμάτησε να δουλεύει. Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2021 από phph
madrivermadonus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 μηπως εχεις w7 και χρησιμοποιεις chrome?
phph Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Sorry, άργησα να το δω. Όχι 10άρια έχω και firefox. Και με τον edge το ίδιο έκανε. Μετά από μερικά μπρος - πίσω δούλεψε κανονικά και συνεχίζει, αλλά ακόμη δεν έχω καταλάβει τι μύγα το τσίμπησε τότε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα