Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 https://www.efka.gov.gr/el/epidoma Το εχει δοκιμασει καποιος ?? Δικο μου ατομο πηρε 20 μερες αναρωτικη χωρις να εχει αλλη ασθενεια το 2021 Τι πρεπει να κανει ? Παμε σε ΕΦΚΑ οπως παλια ? Περναει επιτροπη ? Τι δικαολογητικα χρειαζοντε ? Τροπος πληρωμης ? Ευχαριστω.
tomassongr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Εγώ έκλεισα ηλεκτρονικά ραντεβού για την επόμενη μέρα,κατέθεσα τα χαρτιά και πληρώθηκαν σχετικά άμεσα.στο ΙΚΑ Αμαρουσίου βέβαια που ποτέ δεν είχα πρόβλημα με καθυστερήσεις...τώρα για αλλες μονάδες έχω ακούσει καθυστερήσεις (και σε ραντεβού και σε πληρωμές) 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, tomassongr είπε Εγώ έκλεισα ηλεκτρονικά ραντεβού για την επόμενη μέρα,κατέθεσα τα χαρτιά και πληρώθηκαν σχετικά άμεσα.στο ΙΚΑ Αμαρουσίου βέβαια που ποτέ δεν είχα πρόβλημα με καθυστερήσεις...τώρα για αλλες μονάδες έχω ακούσει καθυστερήσεις (και σε ραντεβού και σε πληρωμές) Ποια χαρτια κατεθεσες ?Περασες επιτροπη ?
AMWN_RA Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το δοκίμασα στην μητέρα μου. Ανέβασα ότι χρειάζεται και περίμενα 15 ημέρες αλλά καμία απάντηση. Πήγα στο ΙΚΑ και ρώτησα και έπρεπε να κλείσει ραντεβού, να κατάθεση τα χαρτιά κανόνικα και όταν ρώτησα γιατί αφού έχει γίνει online η αίτηση και η κατάθεση των χαρτιών, μου απάντησαν ότι δεν τα βλέπουν τα μαιλ γιατι δεν ξέρουν. Στο ΙΚΑ Ηρακλείου αυτά. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2021 από AMWN_RA
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, AMWN_RA είπε Το δοκίμασα στην μητέρα μου. Ανέβασα ότι χρειάζεται και περίμενα 15 ημέρες αλλά καμία απάντηση. Πήγα στο ΙΚΑ και ρώτησα και έπρεπε να κλείσει ραντεβού, να κατάθεση τα χαρτιά κανόνικα και όταν ρώτησα γιατί αφού έχει γίνει online η αίτηση και η κατάθεση των χαρτιών, μου απάντησαν ότι δεν τα βλέπουν τα μαιλ γιατι δεν ξέρουν. Στο ΙΚΑ Ηρακλείου αυτά. Μαλιστα ... Δεν ειναι mail να τους ελεγες στους βλακες αλλα συστημα του ΙΚΑ Τι χαρτια πηγες ?Περασε επιτροπη ? Ευχαριστω. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2021 από Γιάννης Platano
Liverpool89 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Αν ειναι η γνωμάτευση απο γιατρο νοσοκομείου, κέντρου υγειας ή ιδιώτη συμβεβλημενου με τον ΕΟΠΥΥ δεν περνάς επιτροπή, αν η γνωμάτευση ειναι απο ιδιώτη που δεν ειναι συμβεβλημένος περνεις τηλεφωνο να δεις ποτε δεχονται να περασεις επιτροπή. Χρειάζεται βεβαιωση απο τον εργοδότη μετα. Φωτοτυπία ταυτότητα. Φωτοτυπία του βιβλιάριο τραπέζης που ναι δικαιουχος. Αιτηση από της υπηρεσίες του e-efka για να κλεισεις ραντεβου για το τμημα παροχών. Ολα αυτα σε μια ζελατινα και στο ικα της περιοχής σου. Καθυστερησεις αναλογα. Το χω φρεσκα, τα καταθεσα την Τετάρτη λογω κοβιτ. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Αν ειναι η γνωμάτευση απο γιατρο νοσοκομείου, κέντρου υγειας ή ιδιώτη συμβεβλημενου με τον ΕΟΠΥΥ δεν περνάς επιτροπή, αν η γνωμάτευση ειναι απο ιδιώτη που δεν ειναι συμβεβλημένος περνεις τηλεφωνο να δεις ποτε δεχονται να περασεις επιτροπή. Χρειάζεται βεβαιωση απο τον εργοδότη μετα. Φωτοτυπία ταυτότητα. Φωτοτυπία του βιβλιάριο τραπέζης που ναι δικαιουχος. Αιτηση από της υπηρεσίες του e-efka για να κλεισεις ραντεβου για το τμημα παροχών. Ολα αυτα σε μια ζελατινα και στο ικα της περιοχής σου. Καθυστερησεις αναλογα. Το χω φρεσκα, τα καταθεσα την Τετάρτη λογω κοβιτ. Μετα τι εννοεις ? Δεν την πας απο την αρχη ?Τι βεβαιωση ειναι ? Περι διακοπης εργασιας ?
Liverpool89 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μετα τι εννοεις ? Δεν την πας απο την αρχη ?Τι βεβαιωση ειναι ? Περι διακοπης εργασιας ? Πας στο γιατρό σε εξεταζει κρινει ότι πρέπει να κατσεις πχ για δεκα μερες σου γραφει μια γνωμάτευση οτι εχεις αυτο και δεν μπορείς να εργαστεις. Μετά ενημερώνεις την δουλειά και σου δινει μια βεβαίωση με τις μερες που θα λείπεις, οτι δεν θα εργαζεσαι. Το θέλεις αυτό το χαρτι για την αναρρωτική. Υ.γ επειδή οι μερες που λες ειναι πολλες μπορεί να θέλει και κατι επιπλέον, μπορεί μετα απο ενα χρονικο οριο μερων να περνάς επιτροπή ανεξάρτητα αν η γνωμάτευση ειναι απο νοσοκομείο. Παρε ενα τηλέφωνο στο εφκα, εγω εξυπηρετηθηκα σχετικα ευκολα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα