Προς το περιεχόμενο

Νέα μέλη 14 και 16 ιντσών στην οικογένεια MacBook Pro, με κορυφαίες επιδόσεις και...notch


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 hours ago, djuan1988 said:

Αυτό είναι business model.

Βγάζω όλες τις θύρες για 5 χρόνια, αρπάξω τα 2χίλιαρα (τουλάχιστον) και τα βάζω ξανά πίσω για να τα πάρω ξανά! 

Πραγματικά της βγάζω το καπέλο! Πάμε μωρή Apple! (Ναι, έχω μετοχές και θέλω να πάει καλά!)

Μονόδρομος πια τα laptop της αν αγοράζεις  κάτι με τιμή >800-900€. 

Αν αγοράσεις κάτι που θες να κρατήσει λίγα χρόνια λογικά πας πάνω από 600€

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

15 hours ago, billdanos said:

Το νοτς είναι μέσα στα όρια που το MAC OS έχει την menu bar που βρίσκεται εκεί πάνω σε όλα τα apps. Άρα δεν θα τη δεις πουθενά μέσα στο χώρο που θα δουλευεις στις διάφορες εφαρμογές μιας και θα βρίσκεται πάντα στο χώρο του μενού. Αντίστοιχα και στα περισσότερα βίντεο που θα βλέπεις θα βρίσκεται μέσα στα όρια της πάνω μαύρης μπάρας. 

Μιλάμε μια mini led οθόνη HDR στα 120Hz και ασχολούμαστε με το notch... 😛 

Το 120 είναι μεταβλητό όχι μόνιμο 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, MrRush είπε

Δεν έχει να κάνει με την ποσότητα, έχει να κάνει με το ποιες είναι αυτές οι εφαρμογές. Για τον περισσότερο κόσμο, οκ, ναι είναι τέλειο (και για εμένα επαναλαμβάνω, που χρησιμοποιώ M1 για δουλειά). Υπάρχει κόσμος όμως που δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει ακόμα και να ήθελε. Δεν έχουν λυθεί όλα τα θέματα συμβατότητας και πως ήταν δυνατόν να λυθούν μέσα σε ένα μόνο έτος. Κάποια στιγμή θα λυθούν και όποιος πάρει Apple Silicone για την δουλειά του, θα είναι ευτυχισμένος.

Αρα λες το ίδιο που έλεγε και ο paredwse… εκεί μπερδεύτηκα…

Επεξ/σία από AtiX
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι ξαναβαλανε HDMI? Ηταν λαθος που την βγαλανε στο προηγουμενο? Δεν ειναι  ξεπερασμενη κ αχρηστη? Μετανιωσε η Apple? Οπως με το ματζικ τατσμπαρ?

Κάνει λαθη η Apple??

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 λεπτά πριν, varatasis είπε

Εντάξει είδα τιμη Ελλάδα….Ξεκινάει το 14αρι από 2449€

What a joke. Βγαίνει περίπου 2120 η τιμή αν μπει ισοτιμία και ΦΠΑ και βάζουν καπέλο άλλα 320 ευρώ;! Μπράβο iStorm, το έκανες το θαύμα σου πάλι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

33 λεπτά πριν, hariskap είπε

Δεν διαφωνώ ότι μπορεί να είναι άκυρο σε υπολογιστή το notch. Αλλά για τη δουλειά μου που το θέλω και όχι να παίζω games δεν με ενοχλεί να σου πω την αλήθεια, αν και δεν ξερω πως θα είναι εάν η top bar έχει αρκετά menu, σχεδόν ποτέ δεν έχω κάτι full screen.

 Οπότε δεν θα δώσω σημασία σε μια λεπτομέρια. Anyway το παράγκειλα όταν μου έρθει θα δω.

Αναμένουμε εντυπώσεις 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 ώρες πριν, panagi0tisgr είπε

2000 για κομμένη οθόνη δεν δίνω. 

Τελικα αυτό το notch ήρθε για να μείνει και να κάνει τα πάντα άσχημα. Μπράβο τους 

 Σε παρακλώ μη.... Πως θα φάει αύριο φαγάκι ο Κουκ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, paredwse είπε

Ας δούμε λίγο την αποψάρα - στα πλην της:
 

1. Ωριμότατο είναι. Oι νέες εφαρμογές που βγαίνουν είναι ως επί το πλείστον  optimized για αρχιτεκτονική Apple Silicon (βλ εδώ) - αλλά και οι non-native εφαρμογές 'τρέχουν' μια χαρά (το γράφω ως χρήστης MacBook Pro με M1). 

2. Ούτως ή άλλως ο gamer δεν θα έπαιρνε Macintosh, δεν βλέπω γιατί αυτό είναι μείον.
Είναι σαν να λέμε "ένας αγρότης που χρειάζεται τρακτέρ δεν θα έπαιρνε Golf Cabrio".  

3. Ας μείνουμε στο "τα νέα Macbook είναι εξαιρετικά εάν θέλεις να δουλέψεις σε macOS." Ο περιορισμός σε συγκεκριμένους τομείς απασχόλησης είναι παντελώς αυθαίρετος και τουλάχιστον ατυχής (για να το πω ευγενικά). 

4. Η εμφάνιση είναι μια χαρά και γι'αυτό συνήθως αντιγράφεται κατά κόρον. Βλ. το Dell XPS turbo injection four-wheel-drive που βάζεις και φωτογραφία... 

5. Το MacBook Pro δεν είναι ultrabook. Το MacBook Air είναι. Εδώ μιλάμε για τα Pro. 

1. Προφανώς όχι όλες όμως και το rosetta δεν τα λύνει όλα ασε που υπάρχουν φήμες για νομικούς λόγους ότι μπορεί να αφαιρεθεί στην 11.3 σε κάποιες περιοχές.

2&3. Τότε δίνει 2-3 χιλ για κάτι που δεν του χρειάζεται.Αν το θέλει για word ,excel & browsing ας πάρει κάτι πιο φθηνό ή Macbook με M1 . Αν το θέλει γιατι το γουστάρει πάσο αλλά μην λέμε  βλακείες.

σσ, Και εγώ μπορώ να κάνω μια χαρά την δουλειά μου με φθηνότερο μηχάνημα. Άλλα δεν το προτείνω σε κανέναν να δώσει τόσα χρήματα ενώ μπορεί με το 1/3 να κάνει μια χαρά την δουλειά του.

4. Καμία σχέση το Design του Dell XPS 13 με αυτό το κατα την γνώμη μου απαίσιο του MacBook Pro με bezels και σεμεδάκια. Επίσης μην μιλάμε για αντιγραφή όλοι αντιγράφουν μεταξύ. και η Dell δεν είναι καμιά κινεζιά που αντιγράφει , σχεδιάζει η ίδια. Και η Apple αντιγράφει αβέρτα το android με καθυστέριση 5 ετών. πχ widgets. Και σου μιλάω ως κάτοχος iPad Pro αλλά χωρίς παρωπίδες.

5. Εδώ έχεις δίκιο. 

Το να μην αναγνωρίζετε τη αλήθεια με ξεπερνά και δεν πρόκειτε να μπώ σε διαμάχη. Αν δεν θες να δεις την αλήθεια δεν θα προσπαθήσω να σου αλλάξω γνώμη.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, varatasis είπε

Πιστευτέ ότι του χρόνου θα δούμε και στο 13αρι το ίδιο design με το 14αρι? Όπως και το magsafe?

Not really. Με την Apple πρέπει να σκεφτόμαστε σε όρους τιμολογιακής πολιτικής. Με τα Μ1 pro και αυτά τα καινούρια σασί και display ανέβηκαν οι τιμές 14/16 κοντά σε πρώην τιμές των 15/16. Είναι πλέον δλδ σαν iphone pro και iphone pro max. Πληρώνεις κάτι παραπάνω για το 16αρι για screen real estate/battery αλλά κατα τ' άλλα είναι κοντά. 

Το 13 είτε θα αποσυρθεί είτε θα είναι ένα entry version μαζί με το Air για αυτούς που δεν μπορούν να σκάσουν 2300-6500 για λαπτοπ. Οπότε θα πρέπει να είναι κατώτερο σε αρκετά πράγματα για να αιτιολογήσει τις τιμές των 14/16. Οπότε δεν πιστεύω να το κάνουν ίδιο σασί ή ίδιους επεξεργαστές. Θα είναι πάντα αρκετά step κάτω από άποψη σασί, οθόνη, επεξεργαστών. Πιό πιθανό να δώσουν καλύτερα option επεξεργαστών παρά να αλλάξουν το σασι/οθόνη. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 λεπτά πριν, Babis_allos είπε

Έχεις δίκιο, παραπάνω δεν είναι; Σαν του iphone 12 νομίζω είπαν ότι είναι που είναι 1.8inches=4.5cm

Μιλάς για το bezel, για αυτό και γράφεις μπορεί να χωρέσει σε λιγότερο από 3 εκατοστά πλάτος, βρες μου σύγχρονο laptop που το πάχος του bezel της οθόνης να είναι έστω και 1cm…

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι κάνετε μωρέ, τσακώνεστε για τα Macbook PRO; Οι 99.5% εδω μέσα δεν έχουμε ουτε κατα προσέγγιση χρήση για τέτοια μηχανήματα, ούτε με Mac ούτε με Windows, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατι τρώγεστε; 

Ας μαζευτούμε γύρω απο τη φωτιά, ας συμφωνήσουμε οτι οι M1ΧΨ ρίχνουν πολύ ξύλο σε Mobile συσκευές, οτι τα νέα Macbook είναι καλά σε τιμές και αστεία σε κόστος αναβάθμισης, γιατι ζητάνε 400$ για 16GB RAM και άλλα τόσα για 512GB SSD, που σημαίνει οτι με τα λεφτά που θες για αυτά τα δύο αγοράζεις ένα Macbook Air M1.

Επίσης δικηγόροι της Apple η όχι, ας συμφωνήσουμε οτι αυτή η αηδία το Notch στην οθόνη είναι μια καθυστερημένη Marketing επιλογή της Apple και ας φάμε κανα σουβλάκι, ναι;

Όχι δε θα το ξεχάσεις μετά απο λίγο, όχι δεν ήταν αναγκαίο γιατι "που θα έμπαινε η κάμερα". Δεν είναι δουλειά μου να χωρέσω την κάμερα, δουλειά τους είναι, και προφανώς η επιλογή να κόψεις την οθόνη για να τη βάλεις δε συνάδει με ποιότητα δουλειάς, οπότε και στο 1/1000 που πράγματι έγινε από ανάγκη πάλι λάθος είναι. Μεταξύ μας βέβαια δεν έγινε απο ανάγκη. Σημαία που γράφει "ειναι το νέο Macbook Pro" είναι.

  • Like 4
  • Thanks 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...