Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!

Σε λίγο καιρό θα μπω στον στρατό και σκεφτόμουν να πάρω ένα ξυραφάκι καλό να μην αλλάζω τρεις και λίγο.. Πιστεύετε είναι καλή ιδεα ή δεν αξίζει; Ποιο ξυραφάκι θα μου προτείνατε; Γενικά δεν έχω πολλή εμπειρία με το ξύρισμα αφού κατά κύριο λόγο χρησιμοποιώ ξυριστική μηχανή για τριμάρισμα.. Οποιαδήποτε βοήθεια σχετική με την ρουτίνα του ξυρίσματος θα εκτιμηθεί!! 🧔

Επεξ/σία από Vidar
Δημοσ.

Ροζ gilette venus sensitive https://www.skroutz.gr/s/24064383/Gillette-Venus-3-Sensitive-3-1-Δώρο.html Καλά κόβουν, δε στουμπώνουν, βγάζουν πολλά ξυρίσματα και προπαντός δε ρισκάρεις να στα σουφρώσει κανένας γιατί κάνουν μπαμ. Aφρό ξυρίσματος το ίδιο... πάρε κάτι σπάνιο πχ Prosar... ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες να στον κλέψουν.

Eπίσης αγόρασε ένα mini gillette 100ml, θα σου χρειαστεί για το σακίδιο Μ-71 όπου πρέπει να στριμώξεις μέσα ένα σωρό πράγματα... όταν έρθει η ώρα θα με θυμηθείς. 😄

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ekrepali είπε

Ροζ gilette venus sensitive https://www.skroutz.gr/s/24064383/Gillette-Venus-3-Sensitive-3-1-Δώρο.html Καλά κόβουν, δε στουμπώνουν, βγάζουν πολλά ξυρίσματα και προπαντός δε ρισκάρεις να στα σουφρώσει κανένας γιατί κάνουν μπαμ. Aφρό ξυρίσματος το ίδιο... πάρε κάτι σπάνιο πχ Prosar... ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες να στον κλέψουν.

Eπίσης αγόρασε ένα mini gillette 100ml, θα σου χρειαστεί για το σακίδιο Μ-71 όπου πρέπει να στριμώξεις μέσα ένα σωρό πράγματα... όταν έρθει η ώρα θα με θυμηθείς. 😄

Καλά τα λες ότι δεν θα κάνουν φέρμα, αλλά με τα ροζ μην παρεξηγηθεί και αρχίσουν άλλα μετά 😂

Δημοσ.

Θα πρότεινα και τα καινούργια τριπλά του lidl σε συσκευασία των 4 τεμαχίων . Τα χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο περίπου που έχουν κυκλοφορήσει και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το κόψιμο και την αντοχή  , είναι δε σε μπλε χρώμα και δεν κινδυνεύετε να σας παρεξηγήσουν 😜 . Αν δεν σας ικανοποιήσουν θα έχετε ξοδέψει μόλις 1,5 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...