firepc Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2024 Στις 27/9/2024 στις 3:30 ΜΜ, gust είπε Δώσε εντυπώσεις..... μου αρέσει αυτό που βλέπω! Είναι ίδιο με το War Mongrels αλλά πολύ πιο δύσκολο. Το πρώτο map μου πήρε 3 ώρες Οι χαρακτήρες σου δεν είναι καθόλου OP και έχουν πολύ περιορισμένες δυνατότητες. Οι εχθροί σε παίρνουν αμέσως χαμπάρι Το προχωράω πόντο πόντο αλλά μ' αρέσει Υπήρχαν κάποια σημεία τόσο δύσκολα που μου θύμισαν εποχές του πρώτου Commandos (1998) 2
Despotas Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 2/10/2024 στις 9:50 ΠΜ, firepc είπε Είναι ίδιο με το War Mongrels αλλά πολύ πιο δύσκολο. Το πρώτο map μου πήρε 3 ώρες Οι χαρακτήρες σου δεν είναι καθόλου OP και έχουν πολύ περιορισμένες δυνατότητες. Οι εχθροί σε παίρνουν αμέσως χαμπάρι Το προχωράω πόντο πόντο αλλά μ' αρέσει Υπήρχαν κάποια σημεία τόσο δύσκολα που μου θύμισαν εποχές του πρώτου Commandos (1998) Μόλις έβγαλα και εγώ με πολύ κόπο μετά από 3 ώρες την 1η αποστολή του 63 Days. Αυτή τη στιγμή πωλείται 3€ στα κλειδάδικα. Στο normal γιατί στο hard το παράτησα, ήταν αδύνατον. Όπως διάβασα κάπου και συμφωνώ μέχρι τώρα, το συγκρίνουν με το Commandos: Beyond the Call of Duty που ήταν μόνο για τους πορωμένους του 1ου. Το είχα τελειώσει τότε, ήταν απίστευτα δύσκολο, ούτε θυμάμαι πώς. Οι χαρακτήρες, στην αρχή τουλάχιστον, δεν έχουν skill πρακτικά. Αυτός με το μαχαίρι μπορεί μόνο να το πετάξει, όχι χρήση σε melee και κάνει θόρυβο όσο μια χειροβομβίδα. Πάλι καλά που μπορεί να μεταμφιεστεί. Δεν μπορεί να κουβαλήσει πτώματα. Ο άλλος μπορεί μόνο να σφυρίξει για distraction, δεν σκαρφαλώνει και μπορεί μόνο να πνίξει και να κουβαλήσει. Νομίζω το παράκαναν επίτηδες. ΟΚ μην είναι OP αλλά όχι κι έτσι. Ειδικά ο θόρυβος του knife throw και η μη χρήση του σε melee είναι κακός σχεδιασμός ενώ έχουν κρατήσει το άθλιο combat mode.. Η 2η αποστολή πάλι σε ξεκινάει με απίθανο μειονέκτημα. Θα το συνεχίσω και τα ξαναλέμε. Επεξ/σία 27 Αυγούστου από Despotas 1
firepc Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου Μου αρεσε ομως που είχε πρόκληση, της mimimi είναι νεράκι
stevenfins Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου Στις 27/8/2025 στις 7:16 ΜΜ, firepc είπε Μου αρεσε ομως που είχε πρόκληση, της mimimi είναι νεράκι Της mimimi ρε συ ένιωθες πως είχαν ρίξει άπειρες ώρες, ώστε το παιχνίδι να είναι άψογο στο θέμα του χειρισμού. Στο war mongrels μερικές φορές το παιχνίδι με δυσκόλευε, μόνο και μόνο γιατί δεν μπορούσα να κάνω αυτό που ήθελα να κάνω. Σε αυτό το κομμάτι η mimimi ήταν έτη φωτός καλύτερη σε σύγκριση με όλους τους άλλους. 3
Despotas Δημοσ. Τετάρτη στις 10:00 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:00 μμ Τέλος μετά από 26 ώρες το 63 Days στο normal. Μου έβγαλε τη πίστη, πραγματικά ατελείωτες οι 6 αποστολές. Τεχνικός τομέας καλός όπως και στο War Mongrels. - Το ΑΙ των αντιπάλων ότι να' ναι. Άλλες φορές μόλις γίνει κάτι πετάνε χειροβομβίδα με ευστοχία Stephen Curry ενώ άλλες φορές αν πεθάνει κάποιος εκεί γύρω το ψάχνουν και μετά η ζωή συνεχίζεται. - Επίτηδες έχουν δώσει τα απολύτως βασικά abilities στους χαρακτήρες για να είναι δύσκολο. - Επιμονή με το άθλιο combat mode.. - Γενικά δεν υπάρχει ευχάριστη ροή στο παιχνίδι. Γίνεται κουραστικό γιατί τις πιο πολλές φορές πρέπει να σκοτώσεις κάποιον φανερά έτσι ώστε να μετακινηθούν οι εχθροί και να πας σε επόμενο βήμα-πειραματισμό. Δεν θα το πρότεινα παρά μόνο στους φανατικούς του είδους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα