niodadd Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Eixα την MITSUBISHI Diamond Pro750SB CRT και τωρα εχω την SONY SDM-S73 TFT .Διαφορα δεν μπορω να εντοπισω στην ευκρινια στην ποιοτητητα εικονας ουτε καν στην χρωματικη αποδοση.Η διαφορα της S73 απο την X73 ειναι οτι η δευτερη φερει ενσωματωμενα ηχεια.Η SONY προσφερει 3+1 χρονια εγυηση,αναφερω τα μοντελα S73 και X73 γιατι μιλαμε για 17 ιντσες.Οταν καταφερνει μια οθονη TFT να σταθει και να συγκριθει με μια CRT απο τις κορυφαιες(για μενα )ειναι τελεια :arrow: ξεχασαμε τα βασικα οπως ευκρινια,,ποιοτητα εικονας,ποιοτητα υλικων κατασκευης και ασχολουμαστε εαν το TFT θα παρουσιασει καμενο pixel σε ενα μηνα σε ενα χρονο αυτο δεν μπορει να το ξερει κανεις ειναι τυχη.Η εγυηση για 0 καμενα pixel δεν μπορει να αποτελεσει βασικο κριτιριο για αγορα οθονης 8) [/b]
Alex_gr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Epi ths ousias, to palikari rwthse gia thn HS73P... thn kaliteri othoni ths agoras stis 17 intses. Afth thn othoni exw kai ofeilw na omologisw pws exw entipwsiastei apo tin korifaia poiothta kataskevis alla kai thn efkrineia, apikoneish, xrwma ktl. H sigekrimeni exei mia monadiki texnologia h opoia kanei thn membrani na fainetai san kristallo. Pantws ekei pou pragmatika iperteroun oi othones thn SONY einai sta zwntana xrwmata kai to bathos pou exei to mavro...
Teoulas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2004 Δε ξέρω αν είναι η καλύτερη 17άρα TFT η HS73P. Πάντως εγώ πήρα την 173P της Samsung και ομολογώ ότι είναι η καλύτερη οθόνη (από τις 4-5 TFT) που έχω δει. Τα reviews που διάβασα είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Πάντως όσο κι αν έψαξα, δε βρήκα πολλά εκτενή reviews για τις TFT της Sony ή της LG.
euphoria Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Έχω την SONY SDM-X73 εδώ και 3-4 μήνες, είμαι πολύ ευχαριστημένος -και εντυπωσιασμένος από την ποιότητα της χρωματικής απεικόνισης. 0 καμένα pixel. Δαγκωτό SONY.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.