Προς το περιεχόμενο

Paypal

panossar95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ. 

Θέλει ένας φίλος να κάνει μια συναλλαγή με πειπαλ στο εξωτερικό, να πουλήσει κάτι και να λάβει χρήματα μέσω πειπαλ, και με ρωτάει αν γίνεται αυτός που θα κάνει την πληρωμή να την ακυρώσει

Ξέρω ότι γίνεται αν δεν λάβεις κάποιο προϊόν, αλλά γίνεται εύκολα να στείλεις μια πληρωμή και σε 2-3 λεπτά να την ακυρώσεις?

Αν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ξέρω ότι οι απατεώνες ζητάνε να βάλεις σαν αιτιολόγηση friends and family οποτε υποθέτω ο φίλος σου θα ναι πιο ασφαλής αν το αλλο άτομο βαλει αυτή την αιτιολογία 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Μια ερώτηση κι από μένα. Θα αγοράσω κάτι (ένα πρότυπο σε PDF) από Αμερική το οποίο κάνει $150. Όταν επιλέγω paypal μου βγάζει τιμή $159 και μετά τη μετατροπή (Τιμή συναλλάγματος PayPal: 1 EUR = 1,09004 USD) το ποσό γίνεται 145,87 EUR.

Από τα $150 στα 145,87 EUR είναι λίγο κοροϊδία, καμία ιδέα;

Αν πληρώσω με κάρτα της Εθνικής τα $150 πόσα € θα βγουν ξέρουμε;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, alejsalonica είπε

Καλησπέρα. Μια ερώτηση κι από μένα. Θα αγοράσω κάτι (ένα πρότυπο σε PDF) από Αμερική το οποίο κάνει $150. Όταν επιλέγω paypal μου βγάζει τιμή $159 και μετά τη μετατροπή (Τιμή συναλλάγματος PayPal: 1 EUR = 1,09004 USD) το ποσό γίνεται 145,87 EUR.

Από τα $150 στα 145,87 EUR είναι λίγο κοροϊδία, καμία ιδέα;

Αν πληρώσω με κάρτα της Εθνικής τα $150 πόσα € θα βγουν ξέρουμε;

Βάλε να κάνει την μετατροπή η κάρτα σου και όχι το paypal.Αλλά και πάλι δεν ξερω ποσο συμφερει.Ισως αν έβαζες μια revolut?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά πλήρωσα 144,94€ (μαζί με φόρους) κάποια λεπτά λιγότερα από Paypal (145,87€). Άντε βγάλε άκρη.

Επεξ/σία από alejsalonica
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, alejsalonica είπε

Τελικά πλήρωσα 144,94€ (μαζί με φόρους) κάποια λεπτά λιγότερα από Paypal (145,87€). Άντε βγάλε άκρη.

σχεδόν ένα ευρώ.Με πχ ρεβο θα ηταν παραπάνω.

Επεξ/σία από Ukforthemoment

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...