anthivrou Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα! Έπειτα απο αποτυχια γραμμης και με ΟΤΕ και με vodafone πρέπει να πάρω απο κάπου Ίντερνετ.Μένω στον πρώτο όροφο και οι γονείς μου στον τρίτο. Με ποιον τρόπο μπορώ να πάρω Ίντερνετ από εκείνους αλλά να έχω σε όλο μου το σπίτι; Είναι αρκετά μεγάλο σπίτι και δύσκολα πιάνω καλό Ίντερνετ παντού.Ευχαριστώ πολυ!
micos000 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Φίλε μου, αν κάθε λίγους μήνες ανοίγεις νέο θέμα για το ίδιο πρόβλημα και δεν απαντάς σε αυτά που ανοίγεις, εσύ δε θα βγάλεις άκρη κι εμείς δε θα μπορούμε να σε βοηθήσουμε σωστά. Προσπάθησε να συνεχίζεις τα θέματα που ανοίγεις, έστω κι αν έχει περάσει καιρός. Όσοι σου απάντησαν θα έχουν συνδρομή στο θέμα σου και θα ειδοποιηθούν ότι υπάρχει νέα δημοσίευση. Επίσης το θέμα σου θα ανέβει ψηλά στη λίστα για όποιον παρακολουθεί για νέες δημοσιεύσεις. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2021 από micos000
anthivrou Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Έχεις δικιο φίλε απλά θεωρησα ότι πρέπει να αλλάξω τίτλο και να το εξειδικεύσω κάπως. Χάθηκα και δεν απάντησα γιατί ξεχάστηκα καθώς θεώρησα οτι είχα λύσει το πρόβλημα μου Σε ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα