nikosdimos32 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 καλησπερα εχω samsung s10 plus με σπασμενη οθονη και θελω να ρωτησω το εξης υπαρχει τροπος να το συνδεσω με υπολογιστη για να τραβηξω τα αρχεια που εχω μεσα?η οθονη εχει κωδικο μπροστα και ο υπολογιστης αναγνωριζει το κινητο αλλα δεν με αφηνει να δω τα περιεχομενα.υπαρχει καποια εφαρμογη που θα μπορουσα να χρησιμοποιησω για να δω την οθονη του κινητου απο τον υπολογιστη?
Fotia Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Aν το κινητο αναβει ,και έχεις σωστους drivers για το κινητο ,θα σου δειχνει το περιεχομενο απο τα windows σαν δισκο ,συνεδεμενη συσκευη κλπ Χρειάζεται ενεργοποίηση τοu USB debugging απο το κινητο
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Fotia είπε Aν το κινητο αναβει ,και έχεις σωστους drivers για το κινητο ,θα σου δειχνει το περιεχομενο απο τα windows σαν δισκο ,συνεδεμενη συσκευη κλπ Χρειάζεται ενεργοποίηση τοu USB debugging απο το κινητο Το οποίο έπρεπε να το έχει ενεργό ήδη. Αλλη λύση να το πας σε σερβις που θα συνδεσουν μια οθονη μονο για να το ξεκλειδωσουν και να τραβήξουν τα αρχεία.
nikosdimos32 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 εχω δει οτι υπαρχει και εφαρμογη για υπολογιστη που μπορεις να το συνδεσεις και σου δειχνει την οθονη του κινητου.το δοκιμασα και δεν δουλεψε.αν δεν βρω λυση θα το φτιαξω
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 11 λεπτά πριν, nikosdimos32 είπε εχω δει οτι υπαρχει και εφαρμογη για υπολογιστη που μπορεις να το συνδεσεις και σου δειχνει την οθονη του κινητου.το δοκιμασα και δεν δουλεψε.αν δεν βρω λυση θα το φτιαξω Αν δεν το ξεκλειδώσεις πως θα δεις την οθόνη;
nikosdimos32 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 το διαβαζει ενα προγραμμα στον υπολογιστη αλλα δεν εχω καταφερει να το κανω να δουλεψει.vysor λεγεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα