Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω samsung s10 plus με σπασμενη οθονη και θελω να ρωτησω το εξης υπαρχει τροπος να το συνδεσω με υπολογιστη για να τραβηξω τα αρχεια που εχω μεσα?η οθονη εχει κωδικο μπροστα και ο υπολογιστης αναγνωριζει το κινητο αλλα δεν με αφηνει να δω τα περιεχομενα.υπαρχει καποια εφαρμογη που θα μπορουσα να χρησιμοποιησω για να δω την οθονη του κινητου απο τον υπολογιστη?

Δημοσ.

Aν το κινητο αναβει ,και έχεις σωστους drivers για το κινητο ,θα σου δειχνει το περιεχομενο απο τα windows σαν δισκο ,συνεδεμενη συσκευη κλπ

Χρειάζεται  ενεργοποίηση τοu USB debugging απο το κινητο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fotia είπε

Aν το κινητο αναβει ,και έχεις σωστους drivers για το κινητο ,θα σου δειχνει το περιεχομενο απο τα windows σαν δισκο ,συνεδεμενη συσκευη κλπ

Χρειάζεται  ενεργοποίηση τοu USB debugging απο το κινητο

Το οποίο έπρεπε να το έχει ενεργό ήδη.

Αλλη λύση να το πας σε σερβις που θα συνδεσουν μια οθονη μονο για να το ξεκλειδωσουν και να τραβήξουν τα αρχεία.

Δημοσ.

εχω δει οτι υπαρχει και εφαρμογη για υπολογιστη που μπορεις να το συνδεσεις και σου δειχνει την οθονη του κινητου.το δοκιμασα και δεν δουλεψε.αν δεν βρω λυση θα το φτιαξω

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, nikosdimos32 είπε

εχω δει οτι υπαρχει και εφαρμογη για υπολογιστη που μπορεις να το συνδεσεις και σου δειχνει την οθονη του κινητου.το δοκιμασα και δεν δουλεψε.αν δεν βρω λυση θα το φτιαξω

Αν δεν το ξεκλειδώσεις πως θα δεις την οθόνη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...