giannis2429 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δεν είμαι ούτε πολλά βαρύς άντρακλας ούτε τίποτε, θεωρώ την ψυχολογική βια το ίδιο σοβαρή με την σωματική, αλλά η αηδία που ένιωσα βλέποντας αυτή τη σειρά δεν περιγράφεται. Αν ο στόχος της εποχής μας είναι αυτό που θέλησε να δείξει και το νετφλιξ μέσω του maid, σορρυ αλλά δεν
jerry banana Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δεν την έχω δει καν . Όποιος την έχει δει πείτε αξίζει?
totalius Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Άντεξα δύο επεισόδια Ολα τα κλισέ κ τα μελό μαζεμένα κ καταλαβαίνεις απο πριν που θα καταλήξει .
Diinekis21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Έλα ρε! Τα βρώμικα πατούσια από το Once upon a time in Hollywood;
kirileman Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Χθες την ολοκλήρωσα (εννοείται με τη γυναίκα, γιατί μόνος μου δεν θα την ξεκινούσα καν). Κάπου στο 3ο-4ο επεισόδιο είχα μιζεριάσει πολύ άσχημα με την κατάσταση της πρωταγωνίστριας, σε σημείο που να θέλω να την σταματήσω. Τη συνέχισα και δεν το μετάνιωσα. Συνολικά μου άρεσε πολύ, μπορώ να πω ότι μου λείπει και λίγο τώρα που τελείωσε. Είναι σαν 2 σεζόν σε 1, γιατί έχει ένα ενδιάμεσο happy end και στο επόμενο επεισόδιο το πιτσιρίκι είναι εμφανώς μεγαλύτερο. ΌΛΑ μα ΟΛΑ τα λεφτά είναι η Μακ Ντάουελ, η οποία -όπως έμαθα σήμερα- είναι η πραγματική μητέρα της πρωταγωνίστριας (και αναρωτιόμουν γιατί μοιάζουν τόσο πολύ). Τρομερή η Μακ Ντάουελ, τίποτα άλλο. Η κόρη της έβγαλε 10 επεισόδια με το στόμα μισάνοιχτο και τα μάτια γουρλωμένα να κοιτάζουν το άπειρο, ένα ύφος για τα πάντα. Λογικά θα κυκλοφορεί ήδη σχετικό meme. Δείτε τη. Εννοείται ότι όλοι οι άντρες της σειράς είναι μαλ@κες και όλες οι γυναίκες θύματα-ηρωίδες, αλλά αυτή τη φορά δεν με ενόχλησε, ίσως επειδή 2-3 εξαιρέσεις κράτησαν τα προσχήματα. 7,5/10 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα