Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; γυρω στα 600
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; προτιμητεα απο Ελλαδα αλλα ειμαι ανοιχτος
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Οχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινουριες
5) Μέγεθος οθόνης; γυρω στις 6"
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Οχι
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Παρα πολυ
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά)

Εχω ενα S9 (απλο) και λογω της μπαταριας του που δεν κραταει ουτε μιση μερα σκεφτομαι να το αντικαταστησω σιγα σιγα. Λογω πολλων ταξιδιων στο εξωτερικο (roaming, χαρτες, κλπ) χρειαζομαι ενα αξιοπιστο εργαλειο με δυνατο επεξεργαστη για multitasking, πολυ καλη αυτονομια σε μπαταρια, οπωσδηποτε οθονη Amoled, και καλες καμερες. 

Σκεφτομαι να προπαραγγειλω πιξελ 6 απο fnac. εχετε καποια αλλη προταση; ευχαριστω!

Δημοσ.

Για το σιγα σιγα ,αν κανεις την δουλειά σου ,με μια αλλαγή μπαταρίας θα σου έρθει φθηνοτερα προς το παρον .

Οι τιμές ειναι ανεβασμενες αυτη την εποχη λογω των διεθνων συνθηκων  .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mixschino είπε

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; γυρω στα 600
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; προτιμητεα απο Ελλαδα αλλα ειμαι ανοιχτος
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Οχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινουριες
5) Μέγεθος οθόνης; γυρω στις 6"
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Οχι
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Παρα πολυ
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά)

Εχω ενα S9 (απλο) και λογω της μπαταριας του που δεν κραταει ουτε μιση μερα σκεφτομαι να το αντικαταστησω σιγα σιγα. Λογω πολλων ταξιδιων στο εξωτερικο (roaming, χαρτες, κλπ) χρειαζομαι ενα αξιοπιστο εργαλειο με δυνατο επεξεργαστη για multitasking, πολυ καλη αυτονομια σε μπαταρια, οπωσδηποτε οθονη Amoled, και καλες καμερες. 

Σκεφτομαι να προπαραγγειλω πιξελ 6 απο fnac. εχετε καποια αλλη προταση; ευχαριστω!

Αν σε ικανοποιεί το συγκεκριμένο που έχεις στην Smartec με 42€ αλλάζεις μπαταρία.

Αργότερα βλέπεις για καινούργιο.

Ή πας σε samsung galaxy s20 fe 5g

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Η αλήθεια είναι πως το σ9 με καλύπτει σε όλα πλην της μπαταρίας. Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...