Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; Έως 250 ευρώ. 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Από εξωτερικό αλλά θέλω να έχει ελληνικό μενού και στο budget να συμπεριλαμβάνεται το τελωνείο-δασμοί. Αν βρεθεί κάτι και από Ελλάδα να το ακούσουμε πάντως. 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι. 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούριες. 5) Μέγεθος οθόνης; Δεν ξέρω να κρίνω. Υποθέτω 5.2" και άνω. 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Όχι. 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι. 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Μόνο android έχω δοκιμάσει και ξέρω να λειτουργώ όλα αυτά τα χρόνια αλλά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; Viber, Gmail, Youtube, σερφάρισμα (ταινίες και διάβασμα κυρίως). Edit: Ψάχνω smartphone με την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των χρημάτων μου (200-250 ευρώ) που να είναι ανθεκτικό σε πτώσεις και αδιάβροχο και να έχει καλές κριτικές. Κοιτάμε κυρίως από εξωτερικό για να κερδίσουμε χρήματα ενώ συγχρόνως κερδίζουμε σε χαρακτηριστικά. Ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2021 από haralabosdelefes
chios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Τι σε πειράζει να έχει δακτυλικό αποτύπωμα η face id ;; Το Samsung που κοιτάς είναι άθλιο.
Tsilitheo2 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Το δακτυλικό ή το face id ειναι μια δυνατότητα που ΑΝ θες την ενεργοποιεις..... 1
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δεν χρειάζεται να τα έχεις ενεργά τα βιομετρικά. Ολα τα κινητά εχουν και ελληνικό μενού 1
Tsilitheo2 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Ολα καλα.... Εγω θα ρωτησω ομως.... Τι κερδίζω χωρις βιομετρικα αλλα με yt , gmail ,Google etc εγκατεστημενα στο τηλέφωνο μου;;;;;... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν είχατε να επιλέξετε μόνο ανάμεσα στο να δοθούν π.χ. 80 ευρώ στο Hisense για αλλαγή μπαταρίας μαζί με τα εργατικά ή 160 ευρώ για το Galaxy A02s εσείς τι θα επιλέγατε; Ντάξει παιδιά μην προσπαθείτε να ψυχολογήσετε τον άλλο μέσω υπολογιστή ή να καταλάβετε τα κίνητρά του γιατί δεν έχει νόημα. Το πιο πιθανό αν το κάνετε αυτό είναι να καταλήξετε σε λογομαχία/διαφωνία και να πέσει λουκέτο ή/και ban. Κρίμα δεν είναι; Ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους και αυτό είναι κάτι το άκρως προσωπικό που καλό είναι να μην το μοιραζόμαστε παντού και πάντα. Εγώ απλά σας έθεσα συγκεκριμένα ερωτήματα και περίμενα από εσάς κάποιες απαντήσεις σε αυτά. Οι οποίες όμως δεν ήρθαν ποτέ. Συνεπώς δεν θα συνεχίσω τον εκτός του θέματος διάλογο, απλά για να κλειδωθεί το thread μου. Αλλά θα περιμένω και θα απαντώ σε απαντήσεις εντός αυτού. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2021 από haralabosdelefes
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, haralabosdelefes είπε Αν είχατε να επιλέξετε μόνο ανάμεσα στο να δοθούν π.χ. 80 ευρώ στο Hisense για αλλαγή μπαταρίας μαζί με τα εργατικά ή 160 ευρώ για το Galaxy A02s εσείς τι θα επιλέγατε; Ντάξει παιδιά μην προσπαθείτε να ψυχολογήσετε τον άλλο μέσω υπολογιστή ή να καταλάβετε τα κίνητρά του γιατί δεν έχει νόημα. Το πιο πιθανό αν το κάνετε αυτό είναι να καταλήξετε σε λογομαχία/διαφωνία και να πέσει λουκέτο ή/και ban. Κρίμα δεν είναι; Ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους και αυτό είναι κάτι το άκρως προσωπικό που καλό είναι να μην το μοιραζόμαστε παντού και πάντα. Εγώ απλά σας έθεσα συγκεκριμένα ερωτήματα και περίμενα από εσάς κάποιες απαντήσεις σε αυτά. Οι οποίες όμως δεν ήρθαν ποτέ. Συνεπώς δεν θα συνεχίσω τον εκτός του θέματος διάλογο, απλά για να κλειδωθεί το thread μου. Αλλά θα περιμένω και θα απαντώ σε απαντήσεις εντός αυτού. Καινούργιο κινητό.Απο το άλλο που είναι ηδη 4 χρονών πιο καλό θα είναι.Τσάμπα λεφτά θα ρίξεις αν το φτιάξεις το άλλο που εχει και ανυπαρκτη μπαταρία.
chios Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Κανένα από τα δύο, μέχρι 200€ αγοράζεις σοβαρά κινητά και πολύ πιο γρήγορα.
GATE123 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, haralabosdelefes είπε 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; Έως 200 ευρώ βαριά, βαριά. 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Απ'όπου να'ναι αλλά μάλλον από Ελλάδα γιατί θέλω να έχει ελληνικό μενού. 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι. 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούριες. 5) Μέγεθος οθόνης; Δεν ξέρω να κρίνω. Υποθέτω 6" και άνω. 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Όχι. 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι. 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Μόνο android έχω δοκιμάσει και ξέρω να λειτουργώ όλα αυτά τα χρόνια αλλά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; Viber, Gmail, Youtube, σερφάρισμα (ταινίες και διάβασμα κυρίως). 1) Ψάχνω smartphone χωρίς biometrics (face id and fingerprint sensor). Το μόνο που έχω βρει μέχρι τώρα και είναι μάλλον αυτό το οποίο ψάχνω είναι το Samsung Galaxy A02s. Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για αυτό και να το συγκρίνετε με το παρών Hisense c30 rock το οποίο έχω, και του οποίου η καινούρια μπαταρία θα κοστίσει μάλλον 60+ ευρώ (τιμή σίγουρα θα γνωρίζω αργότερα αν βρεθεί τελικά το ανταλλακτικό γιατί περιμένω απάντηση). Και να μου πείτε αν αξίζει η αγορά ενός καινούριου κινητού που δεν θα είναι ανθεκτικό σε πτώσεις (υπάρχουν βέβαια θήκες για αυτό) και στο νερό αλλά μάλλον θα τα πάει καλύτερα στα updates γιατί θα έχει πιο αναβαθμισμένη έκδοση android και καλύτερο επεξεργαστή. Θέλω να ακούσω γνώμες και προτάσεις και για άλλα κινητά αν βρείτε και να τα συγκρίνουμε. Επίσης ήθελα να σας πω ότι θα περιμένω την Black Friday οπότε να υπολογίζετε και κάνα μοντέλο που η τιμή του μπορεί να πέσει λίγο και να κοστίζει τώρα ας πούμε 250 ευρώ max. Στο προηγούμενο θέμα που άνοιξες σου είχα πει πια είναι τα ανθεκτικά. Λοιπόν τώρα που θες καινούργιο δες αυτό(Ελληνικά έχει) χώρις τελωνείο κλπ https://m.banggood.com/UMIDIGI-BISON-Global-Bands-IP68andIP69K-Waterproof-NFC-Android-10-5000mAh-6GB-128GB-Helio-P60-6_3-inch-FHD+-48MP-Quad-Rear-Camera-24MP-Front-Camera-4G-Smartphone-p-1756888.html?aff_key=755ee8e5-355a-11ec-9142-0ac209a0733c&cur_warehouse=HK&utm_campaign=Kimo30&utm_content=Isabela&p=QV2409786796201409DB Και από Ελλάδα το ίδιο https://www.skroutz.gr/s/26229658/UmiDigi-Bison-6GB-128GB-Lava-Orange.html Νομίζω υπάρχει τεράστια διαφορά χρηματική. Πιστοποιητικά αντοχής (σκόνη, νερό) IP68, MIL-STD-810G , IP69K Δες και στο link από Ελλάδα τα χαρακτηριστικά που έχει. Όσο για τα biometrics (face id and fingerprint sensor) τα απενεργοποιεις και τελείωσε το θέμα. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2021 από GATE123
eko13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Μια άλλη λυση αν θέλεις μη βιομετρικά στοιχεια, και πιο οικονομική, είναι να στραφεις σε παλαιότερες λυσεις Samsung όπως το J5 (2016), που αν και αρκετά ξεπερασμενο μπορείς απλά να βάλεις και μπαταρία μόνος σου. Τότε ήταν τιμιο, τώρα δεν ξέρω πως μπορεί να σταθεί. Εκτός αυτου που έβαλες δεν ξέρω αν υπάρχει συγχρονο τηλέφωνο χωρις αυτά. Αν το δίλλημα σου είναι μεταξυ μπαταρίας ή καινουργιου, για μένα πηγαινε στο καιβουργιο, εκτός αν βρεις μπαταρία στα 20-25, ουτε ευρώ παραπανω.
GATE123 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, eko13 είπε Μια άλλη λυση αν θέλεις μη βιομετρικά στοιχεια, και πιο οικονομική, είναι να στραφεις σε παλαιότερες λυσεις Samsung όπως το J5 (2016), που αν και αρκετά ξεπερασμενο μπορείς απλά να βάλεις και μπαταρία μόνος σου. Τότε ήταν τιμιο, τώρα δεν ξέρω πως μπορεί να σταθεί. Εκτός αυτου που έβαλες δεν ξέρω αν υπάρχει συγχρονο τηλέφωνο χωρις αυτά. Αν το δίλλημα σου είναι μεταξυ μπαταρίας ή καινουργιου, για μένα πηγαινε στο καιβουργιο, εκτός αν βρεις μπαταρία στα 20-25, ουτε ευρώ παραπανω. Στο Hisense c30 rock δεν υπάρχει τίποτα παρά μόνο ένας από Ελλάδα στα 80€..... Και ένας από Ισπανία στα 13€ νομίζω αλλά λέει ότι το site δεν είναι αξιόπιστο.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, GATE123 είπε Στο προηγούμενο θέμα που άνοιξες σου είχα πει πια είναι τα ανθεκτικά. Λοιπόν τώρα που θες καινούργιο δες αυτό(Ελληνικά έχει) χώρις τελωνείο κλπ https://m.banggood.com/UMIDIGI-BISON-Global-Bands-IP68andIP69K-Waterproof-NFC-Android-10-5000mAh-6GB-128GB-Helio-P60-6_3-inch-FHD+-48MP-Quad-Rear-Camera-24MP-Front-Camera-4G-Smartphone-p-1756888.html?aff_key=755ee8e5-355a-11ec-9142-0ac209a0733c&cur_warehouse=HK&utm_campaign=Kimo30&utm_content=Isabela&p=QV2409786796201409DB Και από Ελλάδα το ίδιο https://www.skroutz.gr/s/26229658/UmiDigi-Bison-6GB-128GB-Lava-Orange.html Νομίζω υπάρχει τεράστια διαφορά χρηματική. Πιστοποιητικά αντοχής (σκόνη, νερό) IP68, MIL-STD-810G , IP69K Δες και στο link από Ελλάδα τα χαρακτηριστικά που έχει. Όσο για τα biometrics (face id and fingerprint sensor) τα απενεργοποιεις και τελείωσε το θέμα. Μου αρέσει πολύ αυτό το κινητό το οποίο μου πρότεινες gate. Απλά ήθελα να σε ρωτήσω γενικά, επειδή ψάχνω και ανθεκτικό σε πτώσεις και αδιάβροχο κινητό πρέπει να αποδεχθώ το γεγονός ότι θα έχω μαζί μου ένα πολύ ογκώδες κινητό και βαρύ; Γιατί το προηγούμενο κινητό μου με 5.2" οθόνη και 165 gr βάρος ήδη μου φαινόταν οριακό. Και γενικά πιστεύω ότι από banggood με μέχρι 200 ευρώ, max 250 μόνο σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάτι έως 200, σίγουρα θα υπάρχει αυτό που ψάχνω. Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω πέρα απ'το αν έχεις να προτείνεις και κάποιο άλλο, αν έχει δώρο ακουστικά η συγκεκριμένη προσφορά με το umidigi; Επίσης ανταλλακτικά για το umidigi θα βρίσκω στο μέλλον; Αυτό το κινητό πως σου φαίνεται; Μπορούμε να το βρούμε από εξωτερικό πιο φτηνά; Είναι ανθεκτικό σε πτώσεις κλπ; https://www.bestprice.gr/item/2156590766/samsung-galaxy-xcover-5-64gb.html https://www.skroutz.gr/s/27719511/Samsung-Galaxy-XCover-5-64GB-Black.html Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2021 από haralabosdelefes
GATE123 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, haralabosdelefes είπε Μου αρέσει πολύ αυτό το κινητό το οποίο μου πρότεινες gate. Απλά ήθελα να σε ρωτήσω γενικά, επειδή ψάχνω και ανθεκτικό σε πτώσεις και αδιάβροχο κινητό πρέπει να αποδεχθώ το γεγονός ότι θα έχω μαζί μου ένα πολύ ογκώδες κινητό και βαρύ; Γιατί το προηγούμενο κινητό μου με 5.2" οθόνη και 165 gr βάρος ήδη μου φαινόταν οριακό. Και γενικά πιστεύω ότι από banggood με μέχρι 200 ευρώ, max 250 μόνο σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάτι έως 200, σίγουρα θα υπάρχει αυτό που ψάχνω. Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω πέρα απ'το αν έχεις να προτείνεις και κάποιο άλλο, αν έχει δώρο ακουστικά η συγκεκριμένη προσφορά με το umidigi; Επίσης ανταλλακτικά για το umidigi θα βρίσκω στο μέλλον; Αυτό το κινητό πως σου φαίνεται; Μπορούμε να το βρούμε από εξωτερικό πιο φτηνά; Είναι ανθεκτικό σε πτώσεις κλπ; https://www.bestprice.gr/item/2156590766/samsung-galaxy-xcover-5-64gb.html https://www.skroutz.gr/s/27719511/Samsung-Galaxy-XCover-5-64GB-Black.html Κοίτα κανένα κινητό δεν έχει ακουστικά εκτός από κάποια ακριβά. Τώρα όσο για το βάρος είναι βαρύ κακά τα ψέματα 250gr. Ανθεκτικό είναι σε οτιδήποτε ακόμα και σε άμμο , χαλίκια,σκόνη,νερό τα πάντα όλα. Νομίζω έχει δώρο τζαμακι προστασίας για να βάλεις. Ανταλλακτικά μέχρι στιγμής υπάρχουν αλλά από έξω. Μπαταρία 20€ κάνει από ότι είδα από έξω και αυτή. Για τα Samsung δεν βρήκα κάτι σαν τιμή. Ότι βρεις από εδώ. Τώρα είδα ότι είναι πιο ελαφρύ 172gr και έχει και αυτό πιστοποίηση ανθεκτικότητας. Πιστοποιητικά αντοχής (σκόνη, νερό)IP68, MIL-STD-810G Τώρα κατά πόσο είναι με σχέση με το umidigi που έχει Πιστοποιητικά αντοχής (σκόνη, νερό)IP68, MIL-STD-810G , IP69K δεν γνωρίζω. Πάντως είναι κοντά στα γούστα σου και σίγουρα θα υπάρχουν και ανταλλακτικά στην Ελλάδα και εγγύηση 2 χρόνια. Με μια ματιά μπαταρία στα 31€ από Ελλάδα. Οπότε μάλλον σε κόβω για Samsung. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2021 από GATE123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα